Bulunduğumuz semtte çok zor. Ama iş durumlarımıza göre taşıyacağız evi..Belki o zaman...Ins hayalin gercek olur.sehir gurultusu bircok insana ayni hayli kurduruyor aslinda.benimde kucuk terasim aslinda ama orda odaya masa atiyoruz misafirlere.
ya balık derin dondurucu da ne kadar dayanır ki
Bulunduğumuz semtte çok zor. Ama iş durumlarımıza göre taşıyacağız evi..Belki o zaman...
Bilmem. Benim 1.5 ay tuttuğum oldu ama anneme sormam lazım daha uzun duruyor mu?. Annem bayağı bir atıyor balık.
pazar siparişlerim geldi
taze soğan için bişey dememiştim pırasa gibi koca koca almış getirmiş
dolmalık biberlerde öyle en irileri en iyileri mantığıyla onlarda
Mrb kızlar nasılsınz bakalım
sayfamıza da nazar değdi çok hızlı ilerlyoruz vs diye diyemuhabbet yok artık
yaa balık ben buzlukta tutmayı sevmiyorum et gibi olmuyor
sanki bayatlar gibi geliyor bana
hiç koymadım buzluğa
yazın da deniz değilde çiftlik balıklarıyla idare ederim zaten çok da aradığım bişey değil
henüz aklımda kesin biryer yok.şuan özel bilgihastanesine gidiyorum ama doğumu orada yapmayı düşünmüyorum.çünkü özellerde sezeryan doğum çok yaygın.sen istemesende bi bahane bulup sezeryana alabiliyor doktor.belki zekai tahir burak a giderim doğuma.orası mecbur kalmadıkçasezeryana yanaşmıyor.normal doğum taraftarı oranın doktorları.ama hala kesin kakar vermedim.bide acaba şimdiden kayıt yaptırmam gerekirmi zekai tahir burağa.yoksa sancım tutunca direk gittiğimde doğuma alırlarmı bilmiyorum.
ben nazar degdirdim size :) dün gittim kızılaya bir hamile pijaması, bir emzirme sütyeni birde hamile külotları aldım. kızlar siz bebekler icin alısveris yapıyorsunuz ben kendime :) catlak kremi olarak mustela aldım. omega destegi icin de efa dialy aldımm
oh nerden aldın kız bana da soyle bakım
valla cnm ben nü den aldım ama sen begenir misin bilmem. ben bütceyi cok aşamıyorum dediklerimin hepsini 60 tl tuttu. ama pijama güzel emzirmek icin iki omuzdan kol altına inen dügmeler var. bence oldukca kullanıslı
ben çok merak ettim fotoğraf koyabilir misin tatlım ya. Bende deli gibi araştırıyorum ama dışarı çıkmak lazım pijama konusunda en ufak fikrin yok o yüzden yardımci olursan çok sevindirik olacağım
tamam canım ben bir bakayım bakalım sağol bir çıktığım da bakarım ama kızılay tarafına hiç gitmiyorum ki
Eki Görüntüle 365340
gecen sene aldıgım bunun grisi cnm omuzdan baslayan düğmeler rahat emzirmek icin
kızlar aranızda omega 3 desteği kullananlar var mı?ben balık yiyemiyorum.o yüzden başladım kullanmaya.seven seas pulse kullanıyorum.doktorum günde 1 tane içebilirsin dedi.tabi balığın yerini tutar mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?