2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ins hayalin gercek olur.sehir gurultusu bircok insana ayni hayli kurduruyor aslinda.benimde kucuk terasim aslinda ama orda odaya masa atiyoruz misafirlere.
Bulunduğumuz semtte çok zor. Ama iş durumlarımıza göre taşıyacağız evi..Belki o zaman...

ya balık derin dondurucu da ne kadar dayanır ki

Bilmem. Benim 1.5 ay tuttuğum oldu ama anneme sormam lazım daha uzun duruyor mu?. Annem bayağı bir atıyor balık.

balık atarken dikkat etmek gereken kural var mi ki bilmek lazım bende atarım bu durumda. Ay halam çok çekti terasli evden o yüzden ben düşünmüyorum eşim çok istiyor ya da müstakil ev ben korkarım onda ama köpek almak hayalim var ve çocukların özgür olsunlar belki ileride bahçeli bir ev alırız biz de.

pazar siparişlerim geldi
taze soğan için bişey dememiştim pırasa gibi koca koca almış getirmiş
dolmalık biberlerde öyle en irileri en iyileri mantığıyla onlarda

pazar siparişlerim geldi
taze soğan için bişey dememiştim pırasa gibi koca koca almış getirmiş
dolmalık biberlerde öyle en irileri en iyileri mantığıyla onlarda

ha ha buna şükür canım. Onları yazsan onları da düzgün alırdı :)

yaa balık ben buzlukta tutmayı sevmiyorum et gibi olmuyor
sanki bayatlar gibi geliyor bana
hiç koymadım buzluğa
yazın da deniz değilde çiftlik balıklarıyla idare ederim zaten çok da aradığım bişey değil

sayfamıza da nazar değdi çok hızlı ilerlyoruz vs diye diye muhabbet yok artık

ben nazar degdirdim size :) dün gittim kızılaya bir hamile pijaması, bir emzirme sütyeni birde hamile külotları aldım. kızlar siz bebekler icin alısveris yapıyorsunuz ben kendime :) catlak kremi olarak mustela aldım. omega destegi icin de efa dialy aldımm

ya koymak vitamin kaybettirmiyorsa koymak lazım ben kültür balığı yemem evime de sokmam. Onlarda hastalıkta oluyormuş besin değeri de az oluyormuş çünkü mezbaha artıkları ile besliyorlarmis ya da hazır yem ile. E her balıkta yenmiyor kursum içeren dolu balık var püf zor iş balık seçmek yemek

zaten bilgi hastanesinde bildigim kadarıyla yeni dogan ünitesi yok canım. o da önemli bende dogumun cok oldugu biryer tercih edicem belki bize karsı muameleleri cok iyi olmaz ama bebek icin iyi olur en azından

oh nerden aldın kız bana da soyle bakım

oh nerden aldın kız bana da soyle bakım

valla cnm ben nü den aldım ama sen begenir misin bilmem. ben bütceyi cok aşamıyorum dediklerimin hepsini 60 tl tuttu. ama pijama güzel emzirmek icin iki omuzdan kol altına inen dügmeler var. bence oldukca kullanıslı

valla cnm ben nü den aldım ama sen begenir misin bilmem. ben bütceyi cok aşamıyorum dediklerimin hepsini 60 tl tuttu. ama pijama güzel emzirmek icin iki omuzdan kol altına inen dügmeler var. bence oldukca kullanıslı

ben çok merak ettim fotoğraf koyabilir misin tatlım ya. Bende deli gibi araştırıyorum ama dışarı çıkmak lazım pijama konusunda en ufak fikrin yok o yüzden yardımci olursan çok sevindirik olacağım

ben çok merak ettim fotoğraf koyabilir misin tatlım ya. Bende deli gibi araştırıyorum ama dışarı çıkmak lazım pijama konusunda en ufak fikrin yok o yüzden yardımci olursan çok sevindirik olacağım

koyarım cnm ama yarın ancak sanırım. mavi pembe ve gri renk secenekleri vardı ben gri aldım. ama tabi beklentinizde önemli. daha önceki paylasımlara baktım bahsettiginiz gibi organik degil bunlar.bence bir bak magazalara. nü izmir cd.den necatibeye inerken solda da var orası oldukca kücük aslında ama yine de fikir edinebilirsin

tamam canım ben bir bakayım bakalım sağol bir çıktığım da bakarım ama kızılay tarafına hiç gitmiyorum ki

ben aldım cnm omega destegi malum önümüz yaz balık mevsimi sona eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…