sakın herşeyi üstlenme. Bırak yapsın. Arkasını topladıkça ve eleştirdikçe ben yapamam moduna giriyorlar.. Valla yaptığı iş iğrenç de olsa" Ay süper oldu, harika yaptın hayatım" falan diyorum ben ki hevesi kırılmasın. Her seferinde de bir hatasını söylüyorum.. Böyle böyle işlemeye çalışıyorum.
haklısın da ben biraz titiz yapıdayım.. görünce dayanamıyorum.. yapacaklar tabbii en doğal şey, senin takdiği denerim bugün artık.. zaten yemek falan yapamıyorum bi kaç gündür sadece yinemi yemek yok diyo,dudağını büküp sessizce oturuyo zavalllım :) sonrada ben bi annemlere çıkıp gelim diyo:) çaktırmıyorum hiç..
Ablam önce kendi camlarını silsin....ah canım kolay gelsin de bu kadar yorma kendini ya cam silmek ne demek ablam var demiştin o gelse yardım a. Temizlikçin nerde. Şu lar gitsin bende temizlikçi alacağım cam silme koltuk silme vs için. Benim hiç ütü yok bak kurudukca yapıyorum hızlı hızlı. Yoksa altından kalkamam
Bu durumda bol bol uyu dedi benim Dr. um. Vucut uyudukça kendine gelecek dinlenecek dedi.ya kızlar ben bir haftadır uykuya doyamıyorum... acayip derecede sürekli esniyorum, hiçbiyere çıkmak istemiyorum çok tembelleştim.. yemek bile yemek istemiyorum...herkes iyiye gidiyo ben giderek kötüleşiyorum herhalde... midem de kötüleşti yine...
sakın herşeyi üstlenme. Bırak yapsın. Arkasını topladıkça ve eleştirdikçe ben yapamam moduna giriyorlar.. Valla yaptığı iş iğrenç de olsa" Ay süper oldu, harika yaptın hayatım" falan diyorum ben ki hevesi kırılmasın. Her seferinde de bir hatasını söylüyorum.. Böyle böyle işlemeye çalışıyorum.
haklısın da ben biraz titiz yapıdayım.. görünce dayanamıyorum.. yapacaklar tabbii en doğal şey, senin takdiği denerim bugün artık.. zaten yemek falan yapamıyorum bi kaç gündür sadece yinemi yemek yok diyo,dudağını büküp sessizce oturuyo zavalllım :) sonrada ben bi annemlere çıkıp gelim diyo:) çaktırmıyorum hiç..
Bulaşıkları makineye koymadıysa ben mutfağa giremiyorum bile...Ispanak pişireceğim akşama ama eşim bulaşıkları halletmeden gittiği için kapadım mutfağın kapısını geçtim içeri..En başından dedim ben. Bak ben hamilelikte yemek yapamayabilirim idare edeceğiz birlikte diye...Bazen soğan kavurmak midemi mahvediyor bazen hiç etkilemiyor. Günüm günüme uymuyor benim...
Selam bayanlaar
yaa bu gebelik takvimi ne güzel olmuş böyle
anchusa bilgilerin ne güzel okunuyor hoşuma gitti,ben bir kaç gün gelmeyince
baya değişiklikler olmuş o zaman
temizliğimi yaptım,ocağa bi çorba koyduum,kızımı yıkadım,uyuttuuum,geldiiimmmm
bu hafta yazılı yapacam yaa,yazılı sorusu hazırlamam gerek çok üşeniyorum
okuması da ayrı dert ya neyse
ben 2 kere evi temizledim ya eşim 1haftadır hiçbir şeye ellemiyor Sen iyisin diyor ayrıca yemek bir oluyor 2 olmuyor biz de de. Canım pirzola istedi pilav ile öleceğim burda eşim dur alıp geleceğin dedi etli ne varsa dedi. Bekliyorum yemekte bitti açım
Bizde de mutfak işleri kocişe ait sağolsun,yapmaya çalışıyor
ben de yağlı tava,tencere hayatta yıkayamıyorum,o da atıveriyor makineye
sonra mak. boşaltması da çok fena zulüm onu da yapıyor
e daha ne olsun bugün toz bile aldı gariban
kızlar bu bilgileri nasıl koydunuz mesajlarınıza?
gerçi Dilseyle aramız 1 gün ondan bakar şey ederim:26:
Askere gidince temizlik zaten sana kalacak. Bir yardımcı ayarlayabilirsen ayarla en azından 15 te bir gelsin...
evetzaten salonu kapattım ben mobilyam siyah deri hep bıktım toz dan. Tuvaletin birinide kapattım valla bıktım ya. Eşim de gidincd hallederim ama büyük temizlik için biri şart orada fiyatlar nasıl canım ben buldum 175 dedi çok geldi sanki
şimdi de pazara gitti bakalım
çürük,çalık ne varsa toplar getirir artık ama napalım,mecbur
dilse kızın kendisi gidip yatıyor mu?benimki 4 yaşında hala biz yanında yatarsak
uyur yoksa hayatta kendi uyumaz kalkar geri gelir
şimdi de pazara gitti bakalım
çürük,çalık ne varsa toplar getirir artık ama napalım,mecbur
dilse kızın kendisi gidip yatıyor mu?benimki 4 yaşında hala biz yanında yatarsak
uyur yoksa hayatta kendi uyumaz kalkar geri gelir
ay benim ki de hiç anlamaz ya topraklı topraklı alır gelir annesi hiç öğretmemis :) evet kızım kendi uyuyor arada naz yapar masal olurum ninni söylerim saçı ile oynarim onun dışında kendi uyur.
ooooooo 175 çok.. Benim yardımcım yıllardır geliyor. Biz evlenmeden önce eşimin bekar evine de geliyrodu temizliğe. Bize 80 e geliyor. Ama yeni başlayanlara 90-100 e gidiyor. Her hafta yarım gün alıyordum, bana 40 a mal oluyrodu haftalık, Evim büyük olduğu halde yarım günde bayağı bir toparlıyordu. Bir hafta mutfak dolabı sildirdiysem, öbür hafta kapı sildirip, öbür hafta cam sildirip işleri dağıtıyorduk.
Ablama ukraynalı bir bayan geliyor. Bak sabah 8 de bgeliyor ve akşam kovalayana kadar gitmiyor ve o da 100 e geliyor... 175 sakın verme. Komşulara sor kimi kaça alıyorlarmış.
Bir de yine bizim burda kaçak çalışan azınlıklar var. Onların da saati 20 lira...Ne kadar çalıştırırsan artık...
Benimki pazardan nefret ediyor. Organik pazar dibimizde ona bile yollayamıyorum. Manavdan marketten topluyor artık ne bulursa...
Erkek çocuğum olursa valla her işe sokacağım ben. Ah paşam sen yorulma otur demeyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?