ya fazla oldum biliyorum ama çekme solma oldu mu. Bir de o düğmeler kolay açılıyor mu.
kızılaya gitmiyorsan hımmmm.... ankamall cepa kentpark optimumda olur
Hadi yaaya koymak vitamin kaybettirmiyorsa koymak lazım ben kültür balığı yemem evime de sokmam. Onlarda hastalıkta oluyormuş besin değeri de az oluyormuş çünkü mezbaha artıkları ile besliyorlarmis ya da hazır yem ile. E her balıkta yenmiyor kursum içeren dolu balık var püf zor iş balık seçmek yemek
mustela krem dahil mi 60 TL tuttu?valla cnm ben nü den aldım ama sen begenir misin bilmem. ben bütceyi cok aşamıyorum dediklerimin hepsini 60 tl tuttu. ama pijama güzel emzirmek icin iki omuzdan kol altına inen dügmeler var. bence oldukca kullanıslı
Slm Ben omega 3, ca-mg ve hamilelere ozel pregnacare diye bi vitamin kullaniyorum. Hic balik yiyemedigim icin omega 3belki iyi olur diye dusundum AMA jelatin iceriyormus umarim bi zarari olmaz bebise
Hadi yaa
ben de kışın hiç çiftlik almıyorum ama ne sattıklarını da bilemiyosunki
genelde 2 cins varsa pahalı olanı alıyorum diyeyim artık günahları boyunlarına
mustela krem dahil mi 60 TL tuttu?
krem zaten 50 TL dimi?
Dİlse cicikom diye bi pijama markası var onda çok güzel hamile ve lohusa pijamaları modeli var int.ten bi bak istersen.
sağol canım ya mutlaka bakacağım :)cekme solmayı bilmiyorum hiç kullanmadım henüz :)ama dügmeler oldukca rahat.pijamasıda benzer zaten
merhaba kıslar nasılsınız ben kötüyüm sabahdan beri yatyorumbasım kasıklarım agrıyor kasıklarıma yumruk gibi geliyor sert bişey kıvranıyorum
Hadi yaa
ben de kışın hiç çiftlik almıyorum ama ne sattıklarını da bilemiyosunki
genelde 2 cins varsa pahalı olanı alıyorum diyeyim artık günahları boyunlarına
balığı güvenilir bir yerden almaya çalış. Babam öğretmişti zamaninda bana bazı püf noktaları onu uygulamaya çalışıyorum ışte bende ama.
mustela krem dahil mi 60 TL tuttu?
krem zaten 50 TL dimi?
Dİlse cicikom diye bi pijama markası var onda çok güzel hamile ve lohusa pijamaları modeli var int.ten bi bak istersen.
sağol canım ya mutlaka bakacağım :)
ah tatlım geçmiş olsun çok mu yoruldun Sen dikkat Et yat dinlen. Baş ağrısı için çin yağı diyorlar.
o zaman belki uykunda bir hareket yapmışsındır ya da normal bir ağrıdır... benim ilk hamileliğimde felaket kasık ağrım vardı ağlıyordum ağrıdaan o derece.... bunda yok allaha şükür...yorulmadım bile uyanır uyanmaz agrı grdi kasıklarıma baş agrısı için yagı türkiyeden alcam
ay teşekkür ederim hemen bakıyorum. Sen aldım mi hiç yani çekme sokma yok di mi
evet canım ben kızım da bi geceliğini almıştım hala taş gibi
çok da hoş modelleri var
di mi ama yaaahavalar iyi olsa o zaman daha rahat olacak... gerçi ben mayısa kadar rahatım sonra alerjiler nefes aldırmayacak bana:18:
benim de alerjilerim felaket rahatsız ediyor beni. yaz gelince nefes alamam ben. bazen cam bile açamıyorum
ay valla işimiz zor benden sana bir tavsiyeee ğer alejin varsa ve sık hapurma yaşıyorsan asla idrarın bir damla bile olsa tuvalete git.... bebek sürekli baskı yapıyor 6 aydan sonra ve hapşurmada kontrol edemiyorsun ben nefret etmiştim bir damla bile olsa çıkıyor o kadar sık çamaşır değiştirdimki bıkmıştım artık
bende en cok göz yanması kaşınması olurç ama dedigin konuya dikkat edicem çünkü alerjilerde en çok rastlanan durumdur. bende temmuza kadar gecmiyor malesef
iyi sen nasılsın?
Arkadaşlar benim göbek deliginin etrafı kaşınmaya başladı sizde durum nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?