2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler şimdiden canım ben de çıkıyorum zaten.... acıktım ve kitap okurum belki....kızım uyusun da...

o zaman belki uykunda bir hareket yapmışsındır ya da normal bir ağrıdır... benim ilk hamileliğimde felaket kasık ağrım vardı ağlıyordum ağrıdaan o derece.... bunda yok allaha şükür...

ara ara oluyor dayanıyorum doktorum sey dedi zaten eger dayanamazsan magnezyum destegi veririm dedi

kızlar slm bugün biraz dışarı çıkıyım dedim o yüzden sohbetinizi kaçırdım.neyse yoruldum tv izlicem bye.

iyi geceler hanımlar nasılsınız ben gayet iyiyim kendimi daha iyi hisseediyorum artık birde dün karnımın altında pırpırr bişiler hissettim ama çok kısaydı bidahada olmadı bebeğimmiydi acaba diye düşünüyorum sürekli ama daha çok erken 2 hafta sonra hissetmeye başlarım sanırım yavaş yavaş

Tam 2 sayfa facebook asagi facebook yukari ! Daha oncede sizlerle paylasmistim. Face gruplarindan sonra basliklar motivasyonu kaybediyor. facebook hesabi olmayanlar ciddi olarak bu paylasimdan rahatsiz oluyor. ve burasi ciddi demotive kaliyor ve bir sure sonra baslik kapanip gidiyor. Facebook tarafinda olacaksaniz oranin reklamini buradan yapmamanizi son kez rica ediyorum..... 2 sayfadir facebook konusunu okuyor arakdaslariniz !

Peki nerede sildinizmi goremedim ben.

Ben hiç balık atmadım ama tv'de bi aşçı konuşurken balığın içini temizlemeden buzluğa atın diyordu. Kafası falan olduğu gibi kalacakmış.

pijamalardan bahsetmisşiniz ben de hamile pijaması arıyorum ama şık bir şey kolları dantelli faaln :) misafirin önüne çıkmak için kot o zaman giyemem sonuçta

bir d e kalçayı örten uzun istiyorum
kilo alcaz ya kalçam bellli olsun çıksın fırtlasın istemiyorum pijamalar ince bide uzun istiyorum ya da sabahlığı olan mpdeller arıyorum

Son düzenleme:

öyle dantelli bulursan beni de haberdar Et tatlım olur mu bende sabahlikli göğüs altından bol inen şeylerden istiyorum. Kendimi huyl hissedeyim ya

sabah sonuçlarımi alacağım kızlar kontrol var ve çok gerginim uyuyamiyorum ben ya püf.

sabah sonuçlarımi alacağım kızlar kontrol var ve çok gerginim uyuyamiyorum ben ya püf.

Bugun karnımda sertlik var tedirgin oldum açıkcası neden boyle oldu diye birde
Boyle et kesigi gibi bur ağrım var umarım hersey yolundadir

Bugun karnımda sertlik var tedirgin oldum açıkcası neden boyle oldu diye birde
Boyle et kesigi gibi bur ağrım var umarım hersey yolundadir

canım sıkma canını endişe etmen normal ama ağrılar da normal şu dönemde.
bende dün bel ağrısından şikayetçiydim ondan önce bacak ağrımdan uyuyamıordum arada karnımın altında ağrılar oluyor yorulmaya bağlı olarak, kendini fazla sıkıp yorma.

herkeze günaydııınnnnn kızlar 15 haftalık olduk ya hani 3,5 aylık mı yoksa 4 aylık mı olduk.her sayfa başka başka yazıyor

günaydın kızlar geçen gün doktora gittim ikili test yaptık ense kalınlığı 1.3 çıktı sizce normal mi gerçi doktor normal dedi ama ben yinede sizede sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…