o zaman belki uykunda bir hareket yapmışsındır ya da normal bir ağrıdır... benim ilk hamileliğimde felaket kasık ağrım vardı ağlıyordum ağrıdaan o derece.... bunda yok allaha şükür...
Tam 2 sayfa facebook asagi facebook yukari ! Daha oncede sizlerle paylasmistim. Face gruplarindan sonra basliklar motivasyonu kaybediyor. facebook hesabi olmayanlar ciddi olarak bu paylasimdan rahatsiz oluyor. ve burasi ciddi demotive kaliyor ve bir sure sonra baslik kapanip gidiyor. Facebook tarafinda olacaksaniz oranin reklamini buradan yapmamanizi son kez rica ediyorum..... 2 sayfadir facebook konusunu okuyor arakdaslariniz !
Peki nerede sildinizmi goremedim ben.
balık atarken dikkat etmek gereken kural var mi ki bilmek lazım bende atarım bu durumda. Ay halam çok çekti terasli evden o yüzden ben düşünmüyorum eşim çok istiyor ya da müstakil ev ben korkarım onda ama köpek almak hayalim var ve çocukların özgür olsunlar belki ileride bahçeli bir ev alırız biz de.
pijamalardan bahsetmisşiniz ben de hamile pijaması arıyorum ama şık bir şey kolları dantelli faaln :) misafirin önüne çıkmak için kot o zaman giyemem sonuçta
bir d e kalçayı örten uzun istiyorum
kilo alcaz ya kalçam bellli olsun çıksın fırtlasın istemiyorum pijamalar ince bide uzun istiyorum ya da sabahlığı olan mpdeller arıyorum
Bugun karnımda sertlik var tedirgin oldum açıkcası neden boyle oldu diye birde
Boyle et kesigi gibi bur ağrım var umarım hersey yolundadir
Bugun karnımda sertlik var tedirgin oldum açıkcası neden boyle oldu diye birde
Boyle et kesigi gibi bur ağrım var umarım hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?