- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Arkadaşlar ilk defa yaşadığım için bilmiyorum tüp bebek gebeliği nasıl hesaplanıyo biliyomusunuz acaba.?netten baktım kimi son adet gününden hesaplandığını kimi yumurta toplanma tarihinden itibaren hesaplandığını sölemiş hangisi doğru acaba.Bende yarın gitcem Doktora 15aralıkta transferim oldu 27 sinde gebeliğimi öğrendim ben ne kadarlık hamile oluyorum yarın bende duyarmıyım kalp atışını çokkkkkk merak ediyorum.yarın öğrencem evet ama nasıl içim kıpır kıpır uyuyamıyorum çok heyecanlıyımmmm netten bakıyorum çok kafam karıştı tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim teşekkürler...
bende dün kullanmaya başladım toplamda 3 oldu azalttı ama tam kesti diyemem sabır zamanla kesilir inş. tamam dualarım sennle ve minğinle olcak inş
kızlar bugun takip sonucunu aldım 14800 cıktı sizce kalp atısı duyulur mu ki yoksa beklesem mi biraz daha
saol kuzum dualar karşılıklı ozaman burdan bol bol haberdar ederiz birbrmzi
Hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin, hepimize inşallah. Doktora ultrason kontrolüne gittiğinde bebeği ya da keseyi ölçerek gerçek haftasını söyler. Sen hiç kafanı takma. O sağlıkla büyüsün de :)
Benim de çok uykum geliyor akşam erkenden uymak istiyorum. Eşim de çok nazlı olduğum için uyuduğumu söylüyor. Oooo bugün böyleyse birkaç ay sonra nasıl olurmuşum. Sinir etti beni :) Akşamları hadi yürüyüşe çıkalım diyor. Biz genellikle akşam yemekten sonra yürürdük ama şimdi gündüz işe git, hem halsizlik her şeye yetişemiyorum. Eşimi ilgisiz bırakmış gibi hissetmeye beşladım.
Benim de çok uykum geliyor akşam erkenden uymak istiyorum. Eşim de çok nazlı olduğum için uyuduğumu söylüyor. Oooo bugün böyleyse birkaç ay sonra nasıl olurmuşum. Sinir etti beni :) Akşamları hadi yürüyüşe çıkalım diyor. Biz genellikle akşam yemekten sonra yürürdük ama şimdi gündüz işe git, hem halsizlik her şeye yetişemiyorum. Eşimi ilgisiz bırakmış gibi hissetmeye beşladım.
kızlar en son adetim aralık 20,, sadece üç gün korunmadım adetten sonra,,, çok heyecanlıyım hamile kalma ihtimalim var mı bilmiyorum ama sizinle baraber eylül annesi olmak isterdim heralde ((aslında çok istiyorum ama korkuyorum da)) , daha 7 ay önce doğum yaptım ama anne olmak muheteşem bir duyguymuş..tekrar tekrar yaşamak isterim
benim 5+4 ama bugün doktor 4+3 dedi, kesem büyümüş yolku ve embroyu göremedi çok korktum
kızlar ya 4+3 üm kasıklarım çok ağrıyo bide beyaz akıntım var normalmi sizlerdede varmı
doktora bugün düşük için ilaç yazın dedim gerek yok dedi sinir oldum çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
ama düşük tehliken yoksa neden ilaç yazsın canım korkma akıntın normal...
vallah kızlar hepimiz uykucu olmuşuz.......eşimle film bakalım diye uzanıyoruz tvnin önüne ben 10 dakkika sonra gitmişim
ama düşük tehliken yoksa neden ilaç yazsın canım korkma akıntın normal...
peki düşük riskini nasıl anlıyorlar, ultrasonlamı? burda çoğunuz progestan kullanıyo neden kullanıyorsunuz :26:
peki düşük riski varsa bunu nasıl anlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?