2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hayırlı olsun öncelikle. Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin, hepimize inşallah. Doktora ultrason kontrolüne gittiğinde bebeği ya da keseyi ölçerek gerçek haftasını söyler. Sen hiç kafanı takma. O sağlıkla büyüsün de :)

Benim de çok uykum geliyor akşam erkenden uymak istiyorum. Eşim de çok nazlı olduğum için uyuduğumu söylüyor. Oooo bugün böyleyse birkaç ay sonra nasıl olurmuşum. Sinir etti beni :) Akşamları hadi yürüyüşe çıkalım diyor. Biz genellikle akşam yemekten sonra yürürdük ama şimdi gündüz işe git, hem halsizlik her şeye yetişemiyorum. Eşimi ilgisiz bırakmış gibi hissetmeye beşladım.

Aminnnnn Canım Hepimizin İnşallahhh..sağlıklı,mutlu büyüsünler bizleride mutlu etsinler

kızlar en son adetim aralık 20,, sadece üç gün korunmadım adetten sonra,,, çok heyecanlıyım hamile kalma ihtimalim var mı bilmiyorum ama sizinle baraber eylül annesi olmak isterdim heralde ((aslında çok istiyorum ama korkuyorum da)) , daha 7 ay önce doğum yaptım ama anne olmak muheteşem bir duyguymuş..tekrar tekrar yaşamak isterim

canım duygu dalgalanmaları olur böyle eşinin havası nasılolursa olsun senin havan iyi olsun sağlıklı ol inş hiçbişeyi takma :)

canım sen yine iyisin.ben işten çıktım evdeyim.iş derdim yok.ama 5 dk bile ayakta duramıyorum hemen bel ve karın ağrım başlıyor.haftada birgün annem gelip haftalık toptan yemek yapıp dolaba koyup gidiyor.eşimin akşam gelmesine ben onları ısıtıyorum eşim sofrayı kuruyor kaldırıyor.bulaşıkları makinaya dizmeyi bilmediği için elde yıkıyor.arkasınada kendi çayını demliyor banada ıhlamur yapıyor.kıyamıyorum ona ama elimde değil.az önce eve bi makina takıyım dedim belim ve karnım koptu ağrıdan.bulantılarımda başladı zaten.öğlen 12 den önce yataktan kalkamıyorum.doktor bişey demediama ben bebişe bişey olur diye eşimle birliktede olmuyorum.ona biraz bozuluyor ama korkuyorum.okadar zor bulmuşum bebişi dimi.işte böyle benim hamilelik gerçi ben razıyım bebişim sağ salim benimle kalsında.

O muhteşem duyguyu tatmışsın daha Kuzun çok ufak annesi ama Hayırlısı ne ise o olsun tekrar tekrar yaşamak isterim demişsin her sene çocuk doğuruyomuşsun.Allahım olmayanlara da versin inşallah Herkes Tatsın O Güzel Duyguyu İnşallah

benim 5+4 ama bugün doktor 4+3 dedi, kesem büyümüş yolku ve embroyu göremedi çok korktum

bende bugün sat hesabına göre 5+4 ama doktorun söylediği 4 5 haftalık kese karından göründü ama yolk ve embroyu görecek kadar büyük deil kese 10 gün sonra gel dedi keseyi ölçmedi tahmini 8 mm gibi dio senin kese boyutu nedir cnm.

kızlar ya 4+3 üm kasıklarım çok ağrıyo bide beyaz akıntım var normalmi sizlerdede varmı
doktora bugün düşük için ilaç yazın dedim gerek yok dedi sinir oldum çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye

vallah kızlar hepimiz uykucu olmuşuz.......eşimle film bakalım diye uzanıyoruz tvnin önüne ben 10 dakkika sonra gitmişim

merhabalar hanımlar,

benim dünden beri bulantım başladı. sabahtan beri devam ediyor.
bugün sağlık ocağına gidip "gebe kaydı"mı yaptırdım
yedi sülalemizi sordular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…