2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım sağol içimi rahatlattın benim yarın adet günüm normalde ama adet olacaksam mutlaka 2 gün öncesinden işaret gelirdi henüz bişey yok ama bugün daha yoğun adet olacakmış gibi hissediyorum moralim bozuk. yarın sabah kan testine gidicem eğer olmazsam idrardan vazgeçtim ya.inşallah vardır.göğüslerimde yumuşardı adet olacaksam onlarda çok acıyor.artık Allaha dua ediyorum.herşeyin hayırlısı.

Kızlar Merhaba,

Bana anadolu yakasında önere bileceginiz iyi bir hastane varmı? Zeynep kamile gidicektim ama randevu alamıyorum ve dogumu için çok kötü diyorlar((((

canım ben kaynarca daki nene hatun hastanesinin tüp bebek ve infertilite merkezinde tedavi görüyorum 3 binadan oluşan büyük bir kadın hastanesi orası da 1 binası sırf kadın doğum üzerine diğer branşlarda var tabiki.arkadaşım 7 aylık hamile orda aylin hanıma gidiyor çok da memnun bir de neslihan hanım varmış onu da iyi diyolar yakınsan rahatlıkla tercih edebilirsin.

kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bana doktorum bi ölçü vermedi de...

ben güde 1 bardak içiyoru genelde sabah içiyorum güne başlarken enerji versin diyeee
kızlar bende bazı gunler sıddetlı bel agrısı oluyor sızdede varmı gebelıktenmı baska bıseyden mı acaba
ay canım bendede oluyor ama genelde misafir ağırladığım zaman çok ayakta kalıp yorulduğum zaman oluyor maalesef((( çok yormamaya çalış kendini
maşallahhh bebişne annesi Allah nazarlardan korusun
benimkini duymayan kalmadıDDDD

zeynep kamili kesinlikle önermiyorum canım,ben özel üsküdar hastanesinde baran hamım a gidiyorum çok iyi bir doktor benim ablam da arkadaşlarımda doğumunu o yaptı.

kızlar bugün doktora gidiyorum inş.bebişide,kalp atışını da duyarım.umarım güzel haberleri gelirim

hastanelerden nefret ediyorum ilgisiz, duyarsız doktorlar. beklemeler, gereksiz münakasalarr üff ((

Masaltuna sen Ankaradasın herhalde ben de Ankaradayım hangi doktora gidiyorsun? Ben ilk fatih üniversitesi hastanesine gittim gittiğim doktoru pek beğenmedim cuma günü yenimahalle devlet hastanesine gidecem bakalım orası nasıl?

Ya kızlar kendimden nefret ediyorum gün içinde acaip uyuyorum evden çıkmıyorum çıksamda gidecek yer yok zaten :)) Dün aralıklı olarak uyansamda 2 de uyandım bugünde 6buçukta kalktım 9 a kadar ayakta durdum sonra yattım 11buçuğa kadar uyudum uf ya kpss hazırlanmam lazım kitap yüzü açasım yok (((( ktap okuyayım diyorum ilk sayfadan sonra gözlerim kapanıyo direnç artırıcı bişey söliyin bana ne olurr

arkadslar inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız... bende 6+5 hamileyim ilk gebeliğmde kalbi durmustu bebeğimin şimdi yeniden hamileyim çok şükür 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyelim dedik yakınlardan sadece kayınvalideme söyledik oda kayınbabama söyleyelim kimseye söylemez diye ısrar etti yani biliyor sakladığımızı okadar söylenmesin kimseye dediğimiz halde lafçı karılar gibi herkese yetiştirmiş sanıyor bizim haberimiz yok dediğinden ya nefret ediyorum ya bi dur ya bizde söylemeyi çok isteriz ama beklemek istedik dün çok sinirlendim hamileliğim boyunca ilk kes ağladım sinirden onun yüzünden... hiçbişeyi istediğimiz gibi yaşamamıza izin vermiyrlar ya inşallah sağlıklı hayırlı olurda başka bişe istemiyorum

selamlar herkese.yıllardır takip etmeme rağmen yeni üyeyim.6 yıllık evliyim çocuğum olmuuyodu çok şükür RABBİME Tüp Bebek Tedavisi neticesinde bende Hamileyimmmm eylül 2012 Annesi olacağım İnşallah RABBBİM izin verirse.RABBİM bu duyguyu herkese yaşatsın,kim bebek istiyosa Rabbim en yakın zamanda onların yüzünüde güldürsün Aminnnnnnnnnnnnn

evet cnm ankaradayım ben elvankentte oturuyorum burda özel bir hastaneye gidiyorum poliklinik gibi ama 20 tl ücreti var. sadece tahliller icin devlet hastanesine gidiyorum. doktorla konustuk dogumu medicana da yaptırıyormus. o da cok pahalı 2500 tl dedi. daha yatıs hariç. beni biraz aşacak gibi. bakalım neresi olacak. acaba gazi cok mu kötü olurç tek otobusle gidebilecegim bi yer olsa diyorum . bu doktoruma devam edicem ama dogumu sanmıyorum . eger iyi bir doktor bulursan bana da yardımcı ol lütfenn

kızlar bugün doktora gidiyorum inş.bebişide,kalp atışını da duyarım.umarım güzel haberleri gelirim

İnşallah Güzel Haberlerle Gelirsin...RABBİM O Güzel Duyguyu Anneliği Yaşamamızı Nasip Eder İnşallahhhhhhh Hayırlısı İle.....Bebeğin Sıkı Sıkı Tutunmuştur Sana Umarım. Annecim, Ben Geliyorum Dünyanın En Güzel Sesini ve de Görüntüsünü Görceksin Hazırmısın demiştir İnşallahhhhhhhh

Arkadaşlar ilk defa yaşadığım için bilmiyorum tüp bebek gebeliği nasıl hesaplanıyo biliyomusunuz acaba.?netten baktım kimi son adet gününden hesaplandığını kimi yumurta toplanma tarihinden itibaren hesaplandığını sölemiş hangisi doğru acaba.Bende yarın gitcem Doktora 15aralıkta transferim oldu 27 sinde gebeliğimi öğrendim ben ne kadarlık hamile oluyorum yarın bende duyarmıyım kalp atışını çokkkkkk merak ediyorum.yarın öğrencem evet ama nasıl içim kıpır kıpır uyuyamıyorum çok heyecanlıyımmmm netten bakıyorum çok kafam karıştı tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim teşekkürler...

olsun canım takma kafana. Düşünme kötüsünü. Herşey güzel olacak merak etme. Sen içini ferah tutmaya çalış sadece

Son düzenleme:
kızlar daha az önce kahvaltı yapabildim mide bulantısı ve uykudan dolayı ancak kalktım.şuanda yazdıklarınızı okuyorum ama midem yine bulandı.çok kötü daha fazla tutamıcam kendimi görüşüz

geçmiş olsun canım :)
sen hepimziden öndesin ne güzell
çubuk krakerde bulantıyı azaltıyomuş

sağol canımm, evet ben de çok duydum onu, ayrıca uygulayan hamile arkadaşlarım da bana önerdi
henüz denemedim ama denicem inş. unutuyorum da başucuma koymayı

Benim kurtarıım çubuk kraker onu yiyince rahatlıyorum gerçi sakız da işe yarıyor öyle çok ağır bulanmaıdğı içi sakız da bastıyıryo ama ilerde daha artar mı bilemiyorum

daha sabah yataktan kalkmadan yiyin diyorlar krakeri, ilerideki bulatınız olduğunda malesef işe yaramaz
yani şöyle ki 8. haftadan sonraki esas bulantılar başladığı anda herhangi bir şey yemeğe fırsatınız olmadan soluğu tuvalette alıyorsunuz malesef
bulantı başlamadan önlem almak lazım. bir de şekerli sakızı duydum burdan, onu da denicem bakalım

5+4 kalp atışı yok henüz mercimek dedi :) ayrıca bana kan tahlili yapmadı ?
bir de kahverengi lekem var progestan verdi bilgisi olan var mı?

ben de kullanıyorum progestan, kanama kesem vardı düşük önleme için veriyorlar büyük çoğunlukla
sanırım seninki de öyle canım

Bence sari leblebi veya ayva daha iyi kizlar. Leblebinin mide enzimlerine iyi geldigini biliyorum. Bide cubuk krakerde yag ve tuz var bosuna almaya gerek yok bence , ne dersiniz.

henüz sarı leblebi denemedim ama ayvayı kesinlikle öneriyorum kızlar, mide suyunu emdiği için kussanız bile şiddetini azaltıyor

hayırlı olsun canım ben mümkün değil tutamıyorum öğürme başlayınca
nasıl başardın, bana da öğretir misin
bir de diyorlar ki mümkün olduğunca katıyla beslenin çok sıvı şeyler alınınca midenin bulanması hızlanıyor
dün hafif olsun diye bir çorba içtim, yememle çıkartmam arasında yarım saat geçti mi bilmem

eğer henüz hamilelik takviminde yazdığı gibi 5buçuk haftalık hamileysen canım daha şanslıyım demek için erken
8. haftadan sonra görelim bakalım

Ben şimdi geldım dr'dan . Keseyı gordu ama bebegı goremedı henuz kucuk dedı. 2 hafta sonra gel kalp atısını duyarız, bebeğide görürüz dedı. ınternette 6 haftalık gozukuyorum ama kesemı ölçtü 5+2 cıktı. Herseyın hayırlısı inş.

benim 5+4 ama bugün doktor 4+3 dedi, kesem büyümüş yolku ve embroyu göremedi çok korktum

kızlar herkeze selamlar geçen hafta perşembe kan tahlili oldum beta hcg 186 çıktı pozitif 2günde 2 kat arttığına göre hesaplamalarımız ve drun dediğine göre 2bin küsürlerde olucak perşembe günü dr gitsem perşembe günü keseyi görebilirmiyiz yada cumartesi doktora gitsek görebilirmiyiz kimileri 5 hafta snr kese gözükür diyor kızıma hamileyken beta hcg 2500 dü 3.5 haftalıktı öğrendik keseyide görmüştük

benim 5+4 ama bugün doktor 4+3 dedi, kesem büyümüş yolku ve embroyu göremedi çok korktum

korkma canım bana da aynısını dedi 2 hafta sonra kalp atışını duyabiliriz dedi 4 haftadaydım ben de şimdi 5 haftaya 6 olucam ve kontrole gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…