cnm benim adet düzensizliğim vardı ve son ay tedaviye baslayacakken adetim hemen gelsin diye progestan ignesi vuruldum hemde 2 tane karıstırarak. doktor progestan bebek varsa bebegi korur yoksa da adet söktürür dedi. yani geciktirici bi etkisi yok düsünme öyle
Kızlar Merhaba,
Bana anadolu yakasında önere bileceginiz iyi bir hastane varmı? Zeynep kamile gidicektim ama randevu alamıyorum ve dogumu için çok kötü diyorlar((((
kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bana doktorum bi ölçü vermedi de...
ay canım bendede oluyor ama genelde misafir ağırladığım zaman çok ayakta kalıp yorulduğum zaman oluyor maalesefkızlar bende bazı gunler sıddetlı bel agrısı oluyor sızdede varmı gebelıktenmı baska bıseyden mı acaba
maşallahhh bebişne annesi Allah nazarlardan korusun4 hafta 6 gün henüz. Benim eltimin ilk bebeginin kalbi durmuştu çok şükür ikincisi saglıklı oda ilkincisini 3 aya girene kadar sölemedi. Bende 3 aya kadr kimseye söylemek istemiyorum.. Allah bebişlerimizi nazardan korusun
canım sağol içimi rahatlattın benim yarın adet günüm normalde ama adet olacaksam mutlaka 2 gün öncesinden işaret gelirdi henüz bişey yok ama bugün daha yoğun adet olacakmış gibi hissediyorum moralim bozuk. yarın sabah kan testine gidicem eğer olmazsam idrardan vazgeçtim ya.inşallah vardır.göğüslerimde yumuşardı adet olacaksam onlarda çok acıyor.artık Allaha dua ediyorum.herşeyin hayırlısı.
canım ben kaynarca daki nene hatun hastanesinin tüp bebek ve infertilite merkezinde tedavi görüyorum 3 binadan oluşan büyük bir kadın hastanesi orası da 1 binası sırf kadın doğum üzerine diğer branşlarda var tabiki.arkadaşım 7 aylık hamile orda aylin hanıma gidiyor çok da memnun bir de neslihan hanım varmış onu da iyi diyolar yakınsan rahatlıkla tercih edebilirsin.
kızlar bugün doktora gidiyorum inş.bebişide,kalp atışını da duyarım.umarım güzel haberleri gelirim
hastanelerden nefret ediyorum ilgisiz, duyarsız doktorlar. beklemeler, gereksiz münakasalarr üff((
kızlar bugün doktora gidiyorum inş.bebişide,kalp atışını da duyarım.umarım güzel haberleri gelirim
Masaltuna sen Ankaradasın herhalde ben de Ankaradayım hangi doktora gidiyorsun? Ben ilk fatih üniversitesi hastanesine gittim gittiğim doktoru pek beğenmedim cuma günü yenimahalle devlet hastanesine gidecem bakalım orası nasıl?
Ya kızlar kendimden nefret ediyorum gün içinde acaip uyuyorum evden çıkmıyorum çıksamda gidecek yer yok zaten :)) Dün aralıklı olarak uyansamda 2 de uyandım bugünde 6buçukta kalktım 9 a kadar ayakta durdum sonra yattım 11buçuğa kadar uyudum uf ya kpss hazırlanmam lazım kitap yüzü açasım yok (((( ktap okuyayım diyorum ilk sayfadan sonra gözlerim kapanıyo direnç artırıcı bişey söliyin bana ne olurr
arkadslar inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız... Bende 6+5 hamileyim ilk gebeliğmde kalbi durmustu bebeğimin şimdi yeniden hamileyim çok şükür 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyelim dedik yakınlardan sadece kayınvalideme söyledik oda kayınbabama söyleyelim kimseye söylemez diye ısrar etti yani biliyor sakladığımızı okadar söylenmesin kimseye dediğimiz halde lafçı karılar gibi herkese yetiştirmiş sanıyor bizim haberimiz yok dediğinden ya nefret ediyorum ya bi dur ya bizde söylemeyi çok isteriz ama beklemek istedik dün çok sinirlendim hamileliğim boyunca ilk kes ağladım sinirden onun yüzünden... Hiçbişeyi istediğimiz gibi yaşamamıza izin vermiyrlar ya inşallah sağlıklı hayırlı olurda başka bişe istemiyorum
geçmiş olsun canım :)
sen hepimziden öndesin ne güzell
çubuk krakerde bulantıyı azaltıyomuş
Benim kurtarıım çubuk kraker onu yiyince rahatlıyorum gerçi sakız da işe yarıyor öyle çok ağır bulanmaıdğı içi sakız da bastıyıryo ama ilerde daha artar mı bilemiyorum
5+4 kalp atışı yok henüz mercimek dedi :) ayrıca bana kan tahlili yapmadı ?
bir de kahverengi lekem var progestan verdi bilgisi olan var mı?
Bence sari leblebi veya ayva daha iyi kizlar. Leblebinin mide enzimlerine iyi geldigini biliyorum. Bide cubuk krakerde yag ve tuz var bosuna almaya gerek yok bence , ne dersiniz.
günaydın annecklerrrrrr:))))
ilk bulantımı bugün yaşadım aman Allahım nasıl bir öğürmekti öylee kendimden korktum( sanırım bütün apartman duydu sesimi ((((( nazar değirdim iim derken pehh ama çıkarmadım inatla direndim kahvaltı yapmıştım
Kızlar,
Bulantı konusunda ben şanslıyım galiba. Benim henüz bulantılarım başlamadı. Kasıklarımda olan agrılarda çok şükür hafifledi eskisi gibi değil. Sadece sabaha karşı ateşim yükseliyor. Birde arasıra kuru bir öksürük var. Şu hastane işini ayarlaya bilsem bir an önce randevu alıp kontrole gidicem.. İşi ayarla hastaneyi ayarla koşturmaca başladı şimdiden:))
Ben şimdi geldım dr'dan . Keseyı gordu ama bebegı goremedı henuz kucuk dedı. 2 hafta sonra gel kalp atısını duyarız, bebeğide görürüz dedı. ınternette 6 haftalık gozukuyorum ama kesemı ölçtü 5+2 cıktı. Herseyın hayırlısı inş.
benim 5+4 ama bugün doktor 4+3 dedi, kesem büyümüş yolku ve embroyu göremedi çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?