2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

muhtemelen görürsün canım embriyo oluşmamış olsada kese mutlaka görünür bence. bi de sana şey sorucam. kızına hamileyken bulantı ve uyku yaptımı

muhtemelen görürsün canım embriyo oluşmamış olsada kese mutlaka görünür bence. bi de sana şey sorucam. kızına hamileyken bulantı ve uyku yaptımı

BULANTIM (ilk başlarda 1 hafta ya sürdü ya sürmedi hiç çıkarmadım sadece yemeklerden de hiç bulantım olmadı sade dedim ya 1 haftalık bulantımda tesadüf pirinç pilavı yapıcakım tiksindim ve halende yiyemem 7.ci ayımı bitimek üzereyken felakettim ama ekşimsi yumurta kokusu gelirdi hem alt hem üstten çıkarırdım 15 gün sürmüştü gece acillere giderdik idem yanardı resmen gaviskon içerdim )
UYKU ( evet sürekli uyku halindeydim önceden gece yarılarına kadar otururdum ama hamileyken hemen erkenden yatardım şimdibile sabahtan akşama kadar yatsam uyusam hayır demem ama 3.5 yaşında kızım var malesef uyuyamıyorum kız yatınca yatıyorum )

bende şu an5 haftamı bitirdim 6. haftamdayım. bulantım çok şükür yok ama acaip uyku yapıyor. erkek olacaksa uyku yapar diyen oldu da o yüzden sordum çin ve rus takvimine göre kız gösteriyor insanın da kafası karışıyor yahu

Selam kızlar........hayırlıııı, sağlıklı, tatlı bebişliiiii günler diliyorummmmm sizeeeeeeee.......öpüldünüz...

:))))) tam kahvaltımı yaptım mutfaktan çıkıyordumki fena oldum öğürdüm durdum tuvaletle yatak odası arasında kararsız dolandım dedimki çıkmayacak bu yedikleirn faydaları şeyler yedim onuda geçtim erkenden kalktım uykumdan fedakarlık yapıp kahvaltı hazırladım bird eçıkaramam seni gittim yattımDD 5 dk derin derin nefes aldım geçtii

bilemiyorum umarım dediğin gibi olmaz canım ya

Selam Arkadaşlar Yeni Üyeyim 2,3 sayfa önce ilk yorumumu yapmıştım soruda sordum ama kimse cevap vermedi,tanışmak da istemedi neyse yinede teşekkürler.Allahım Sağsalim Bebişlerimizi Kucağımıza almayı o Mis gibi Cennet kokularını Doya Doya içimize çekmeyi Nasip eder İnşallahhhh

amiiiiiin inş şu durumda herkesin en çok istediği ve ihtiyacı olan şey bu heralde

amin canım. ne sormuştun?

tüp bebek gebeliği nasıl hesaplanıyor diye sormuştum son adet tarihine göremi yoksa yumurta toplama tarihine göremi netten baktım her iki seçenek de sölenmiş hangisi doğru bilemedim yarın gitcem bende doktora kalp atışını ve kesesini görebilecekmiyim son adet tarihim 27 kasım yumurta toplanmam 12 aralık hangisine göre hesaplamam lazım çok teşekkür ederim

tüp bebek başlığı altında sorarsa hemen cevap verirler canım

5 haftalığım canım 10 gündür kahverengi lekem var haftaya kontrolüm vr bakalım

ben tam olarak ne kadarlık olduğumu bilmiyorum ama benimde en fazla o civarlarda 1 haftaya yakın lekenmelerim vardı dün sağlık ocağındaki hemşireme sordum progestan almamı önerdi yarın ilk muayenem var doktora sorucam bakalım tehlikeli bi durum değildir diye dua ediyorum sende et bişicikler olmasın inş

kızlar bugun takip sonucunu aldım 14800 cıktı sizce kalp atısı duyulur mu ki yoksa beklesem mi biraz daha

bana dün verdi progestanı canım şimdiye kdr 3 adet içtim ama henüz kesilmedi tabi haftaya kdr sabır dua ediorum birbirimize de edelim inş öpüyorum çok

tüp bebek başlığı altında sorarsa hemen cevap verirler canım

çok teşekkür ederim canım nasıl heyecanlıyım ilk gebeliğim ve 6 yıllık evliyim bişe olcak diye öyle çok korkuyorum ki.Allahım korusun benim ve bütün herkesin bebeğini Allahım bize bağışlasın inşallah

amin canım hepimiz tedirginiz inşallah imtihan olmadan hayırla alırız bebeklerimizi kucağımıza ben de senin gibi çok korkuyorum ama sakin olmaya çalışıyorum...

bana dün verdi progestanı canım şimdiye kdr 3 adet içtim ama henüz kesilmedi tabi haftaya kdr sabır dua ediorum birbirimize de edelim inş öpüyorum çok

bende dün kullanmaya başladım toplamda 3 oldu azalttı ama tam kesti diyemem sabır zamanla kesilir inş. tamam dualarım sennle ve minğinle olcak inş

arkadaş cvp verdi zaten benim pek bilgim yok canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…