peki düşük riski varsa bunu nasıl anlıyorlar
bende bugün sat hesabına göre 5+4 ama doktorun söylediği 4 5 haftalık kese karından göründü ama yolk ve embroyu görecek kadar büyük deil kese 10 gün sonra gel dedi keseyi ölçmedi tahmini 8 mm gibi dio senin kese boyutu nedir cnm.
vallah kızlar hepimiz uykucu olmuşuz.......eşimle film bakalım diye uzanıyoruz tvnin önüne ben 10 dakkika sonra gitmişim
bende bugün sat hesabına göre 5+4 ama doktorun söylediği 4 5 haftalık kese karından göründü ama yolk ve embroyu görecek kadar büyük deil kese 10 gün sonra gel dedi keseyi ölçmedi tahmini 8 mm gibi dio senin kese boyutu nedir cnm.
merhabalar hanımlar,
benim dünden beri bulantım başladı. sabahtan beri devam ediyor.
bugün sağlık ocağına gidip "gebe kaydı"mı yaptırdım
yedi sülalemizi sordular.
ben öyle bişey yaptırmadım yaptırmak mı gerekli?
banda aynısını söyledi
geçen hafta 4mm idi, bugün 10 mm dedi
şüphecimiydi doktor yoksa normalmi dedi seninkinedemi karından baktı? kese boyutu kaç senin ayrıca cnm
peki düşük riskini nasıl anlıyorlar, ultrasonlamı? burda çoğunuz progestan kullanıyo neden kullanıyorsunuz :26:
benimki şüpheli değildi, daha çok küçük duyamayız kalp atışını dedi
evet arkadaşlar sağlık ocaklarına kaydınızı yaptırmalısınız onlarda takip ediyolar gebeliği aşılar oluyomuş hem anne hem bebek için ben ilaç yazdırdığım sağlık ocağından kaç defa aradılar gelin kaydını yapalım dediler ama keseyi ve kalp atışını duymadığım için tek yada çift gebelik olma ihtimaline karşı gördükten sonra kayıt yapıyolar[/QU
Pazartesi işten izin alıp bende doktora gidicektim bir kaç hastane araştırması yapıcam. Doguma kadar aynı doktorla devam etmek istiyorum . Ama bütçemide sarsmıyacak bir yer olmalı.Saglık ocagınada gidip kaydımı yaptırıyım ozaman . Tekrar işyerinden izin almam biraz sıkıntılı olur:)))
Bu arada kızlar geçmiş senelerin topiklerinden hastane ve dogum ücretlerine baktım çok uç fiyatlar var :))) Şimdiden dogum için yavaş yavaş köşeye para atmak lazım :)))
şüphecimiydi doktor yoksa normalmi dedi seninkinedemi karından baktı? kese boyutu kaç senin ayrıca cnm
slm kızlarr mide bulantısı başlayan varmıııı ben imki 6 haftalık olucak ama maşallah hiiiç hamile gibi hissetmiyorum ilk bebeğimde hergün kusardım inşş böyle gider sizinkileride merak ettim bide face grubu varmı eylül annelerinin
benimkide şüpheci değildi 10 gün sonra gel dedi ama ne kese boyutunu ölçmüş ne gün hesabını ortalama 8 mm gibi 4 5 haftalık falan die geçiştirdi seninki 10 mm de kaç günlük çıktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?