benimde aşılama jeli 1 hafta kullandım sonra bıraktım bugünde sordum gerek yok dedi zaten aşılama olduğumu biliyodu, hastanede aşılama olduğum için yüksek riskli gebelik bölümüne yönlendirdiler ona rağmen vermedi heralde bi bildiği vardır
HAYIRLSII CANIM İNŞALLHHH GÖRÜRÜSÜNNN
Allahım herkes e yardım etsinn
üff ya bende çok korkuyorum
kızlar embryo görünmedi ne demek
kesesi görünenler embroyu görebildinizmi benimkini göremedi 4+3 üm sorunmu var?
canım evham yapma 4+3 de zaten embroyuyu göremezler embryo görmek için daha zaman var önümüzdeki bir kaç gün içinde yolksac oluşacak ondan sonra embroyuyu görecekler muhtemelen 5+ larda yani
teşekkür ederim iyice kafayı yedim biliyorum evham yapmamam lazım ama çok zor kavuştum bebeğime
teşekkür ederim iyice kafayı yedim biliyorum evham yapmamam lazım ama çok zor kavuştum bebeğime
Annişler çok normal heyecan yapmamız pank yapmamız sonuçta bu çok farklı bir olay. Ama olacağa da çare bulunmaz bebişlerimizin dnyada içecek suları varsa Allahın izniyle doğarlar güzel düşünelim iyisini yakıştıralım inşaALLAH...
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler :)
Bu arada mide bulantısına çözümü sakızla buldum çok işe yarıyor tavsiye ederim :))
Bişey sorcam yolk ne demek oluyo ?
dün çıktı canım budeger senin ismin neden deişmiş bu arada
Merhaba
Bundan yaklaşık 1 sene evvel hamile kalmıştım ilk gebeliğimdi.Ama bebeğin kalp atışları oluşmadı ve kanamalarım başlamıştı.Maalesef gebelik düşük olarak sonuçlanmıştı.Eşim ve benim için çok zorlu bir süreçti.Allah kimseye yaşatmasın.
Dün doktora gittim ve 7 haftalık hamileyim.Bebeğimizin kalp atışlarınıda duydum:)).Çok güzeldi çok duygulandım.Hepinizin mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmesini dilerim.
selam güzel annişler ve melekleri.. ben bugün doktora gittim, gördüm mercimeğimi:) minicik.. doktor çok ufak dedi. ağrılarım var dedim doktorda ECOPİRİN,PROGESTAN bide folik asit verdi. Ecopirin kanla ilgiliymiş galiba, tam bi bilgim yok.. bilgisi olan var mı kızlar? Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu... kaç kez hamile kalırsanız kalın bu duygu bu heyecan hep aynıymış meğer.... :))
selam güzel annişler ve melekleri.. ben bugün doktora gittim, gördüm mercimeğimi:) minicik.. doktor çok ufak dedi. ağrılarım var dedim doktorda ECOPİRİN,PROGESTAN bide folik asit verdi. Ecopirin kanla ilgiliymiş galiba, tam bi bilgim yok.. bilgisi olan var mı kızlar? Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu... kaç kez hamile kalırsanız kalın bu duygu bu heyecan hep aynıymış meğer.... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?