2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım diğerleri tutmuştu 13 haftalıkken falan net söylemişti doktorum demekki doktordan doktorada fark ediyor

Alis verisi son aylara birakmk bence cok kotu 7 ay olunca bitirmek gerek hazirligi erken dogumu vr agirlasmasi var yaza denk gelecek sicaklar var:)son ayda insn cok cabuk yoruluyor gonlunce gezemiyorsun bile.

Alis verisi son aylara birakmk bence cok kotu 7 ay olunca bitirmek gerek hazirligi erken dogumu vr agirlasmasi var yaza denk gelecek sicaklar var:)son ayda insn cok cabuk yoruluyor gonlunce gezemiyorsun bile.
kesinlikle katılıyorum bende eşim yok çok ağırlaşmadan haziran da herşeyi halledeyim diyorum sadece elbiseyi çok abartmayacağım beğendiğim şeyler olursa diye

Dilseeeeeee küstümmm nickimi unutmuşsunnnnn
küsmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ay dilse tepemde affet beni öptüm hadi barışlaım

ya bende cinsiyeti öğrenmek istyorummmmmmmmmm pazartesi gideceğim haftaya sice öğrenir miyim açık oylamaya sunacağım....

ay canım ben ancak okudum ya ödülünü allllllllllllllllll ve gelllllllllllllllll bu mutluluğu bizle paylaş ayrıca sıkma kendini eminimk fıstık gibi olmuşsundur fotonu bekliyorum

Hadiii tamammmm

ya bende cinsiyeti öğrenmek istyorummmmmmmmmm pazartesi gideceğim haftaya sice öğrenir miyim açık oylamaya sunacağım....

Artık öğrenirsin canımmm16. haftayı bitirmiş olucaksınn ,yani söylemeleri gerekioooo yazık değl mi bize yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
selammm ben birşey sorucam ilk defa gebelik kontrellerine devlet hstnsine gittim
normalde cinsiyeti hep erken öğrenmiştim bu sefer hiçbirşey söylemedi dr.
acaba devlet hstnesinde söylemiyorlarmı bebek cinsiyetini:26:

Söylemiyorlar. Sorana da kızıyorlar

slm kızlar benimde randevu 1 saat sonra bakalım gösterirse yazarım bu arada cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum

yok canım sordum daha çok var 5-6 aylıkken belli olur dedi
zaten bu aydan sonra özele gidicem de daha 1 ay var biran önce öğrenmek istiyorum cinsiyetini

Bi kadın vardı sırada benim önümde. İkiz olacakmış ama 8 aylık gibi kocaman karnı var. Doktor onu da azarladı cinsiyet sormayın diye.

eğer pazartesi de öğrenemezsem valla öğrenmekten vazgeçeceğim bu ne yaaaaaaa....... sonrada değişir dilsede ki gibi valla bu sefer oturur ağlarım dilsenin hastene paketlerinden biri maviydi öyl giydi dilse valla bu sefer nerde beyaz sarı yeşil turkuaz turuncu alırım valla

vuslatçım aynı kafadayız bak bende istemeden oldu 2 . bu daha ama 5. olsa gene doğururdum o yüzden kendimi umutsuz ev kadınlarındaki ceyda düvnciye benzetiyorum ..... at.eken canımcım hadi öğren gel inşallah......

annemler beni de erkek bekliyolarmış bebeklik resimlerime bakarken öğrenmiştim bende biberonlarım emziğim nevresimlerim falan hep maviydi çok gülüyorum şimdi benim de başıma gelirse napcam bilmiyorum. ben genelde hep mavi yada hep pembe giydirmiycem ne güzel renkler var hep mavi ve pembeye odaklanmıycam ama üreticiler ne yapıyorlarsa ya mavi ya pembe sinir oldum.

ayrıca filiz o ne biim doktor ya..... doktor olmuşta adam olmamaış maşallah bir anne önce çocuğunun sağlığını sonra da cinsiyetni merak edyor sinir oldum o doktora..... birde cinsiyet söylemeyi lütuf sanıyorlar..... valla cinsiyeti söylemek paralı olsa ölürler ama söylemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…