hmmmm,neyse seninde 1 ay kalmış annnesi
bi an önce öğrenmek istemende haklısın bende çatlıycaktım valla bugün öğrenemeseydmm
Baksana dr. hatada yapabiliyrlarmış cinsiyet konusunda bizimki bile kesin değil o zamannn
Ozele gidersen hemen ogrenirsin 16 haftalik olmussun.ilk bebeginmi?
hayır canım 4. olucak
kesinlikle katılıyorum bende eşim yok çok ağırlaşmadan haziran da herşeyi halledeyim diyorum sadece elbiseyi çok abartmayacağım beğendiğim şeyler olursa diyeAlis verisi son aylara birakmk bence cok kotu 7 ay olunca bitirmek gerek hazirligi erken dogumu vr agirlasmasi var yaza denk gelecek sicaklar var:)son ayda insn cok cabuk yoruluyor gonlunce gezemiyorsun bile.
küsmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDilseeeeeee küstümmm nickimi unutmuşsunnnnn
hayır canım 4. olucak
kesinlikle katılıyorum bende eşim yok çok ağırlaşmadan haziran da herşeyi halledeyim diyorum sadece elbiseyi çok abartmayacağım beğendiğim şeyler olursa diye
küsmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeay dilse tepemde affet beni öptüm hadi barışlaım
ya bende cinsiyeti öğrenmek istyorummmmmmmmmmpazartesi gideceğim haftaya sice öğrenir miyim açık oylamaya sunacağım....
selammmben birşey sorucam ilk defa gebelik kontrellerine devlet hstnsine gittim
normalde cinsiyeti hep erken öğrenmiştim bu sefer hiçbirşey söylemedi dr.
acaba devlet hstnesinde söylemiyorlarmı bebek cinsiyetini:26:
wooooooooovvvvvvvvvv
Tebriklerrrrrr
maşallahhhhhhhhhhh isteyrekmi oldu 4.de iyi cesaret varmış sendesana.....
Masallah ya kc yasindasin?bilerekmi oldu?cinsiyetleri ne digerlerinin?ne cok sordum dimi?:)
yok canım sordum daha çok var 5-6 aylıkken belli olur dedi
zaten bu aydan sonra özele gidicem de daha 1 ay varbiran önce öğrenmek istiyorum cinsiyetini
slm kızlar benimde randevu 1 saat sonra bakalım gösterirse yazarım bu arada cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum
eğer pazartesi de öğrenemezsem valla öğrenmekten vazgeçeceğim bu ne yaaaaaaa....... sonrada değişir dilsede ki gibi valla bu sefer oturur ağlarım dilsenin hastene paketlerinden biri maviydiöyl giydi dilse valla bu sefer nerde beyaz sarı yeşil turkuaz turuncu alırım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?