selam herkeze cinsiyetleri öğrenen herkeze hayırlı uğurlu olsun bu hafta benide doktor kontrolum var 16.cı haftamdan olucam bakalım erkek olduğu kesinleşecekmi şimdilik paşam diye seviyorum bakalım hayırlısı buarada kızlar ben çok kötü grip oldum aybükeden bana geçti boğaz ağrısı ve şuan ayıptır söylemesi salya sümük oldum hapşuruk gözler çakmak çakmak offf portokal suyu sürekli sıkıp içiyorum ıhlamur kaynattım içine limon elma koyarak boğaım içinde süt bal yaptım yumuşasın diye ada çayı nasıl hamişler içebilirmi
cnm mrb nasılsın??nasıl gidiyor???
Bisküviden ziyade şu çok iyi geldi. Minik minik patatesleri alüminyum folyaya sarıp 1 saat fırımda pişirdim. sonra sıcakken ortadan ikiye ayırıp biraz tuz ve beyaz peynir koydum.. sıcak sıcak yedim. O çok iyi geldi. Şimdi bomba gibiyim..
mericdemir ve eftelya ne mutlu size siz de öğrendiniz cinsiyetini. Darısı ben dahil öğrenemeyenlerin başına....
diğerleri kaç yaşında tatlım :)
nasıl gitsin cnm hastalıklarla boğuşuyoz sen nasılsın nasıl gidiyo hamillik
mrb
hoşgeldinn canımmm
geçmiş olsun canım ada çayı, hatta bazı bitki çayları
bildiğim kadarıyla çok sık tüketilmesiyle düşük ya da erken doğuma neden olabiliyormuş
bu sefer oturur ağlarım ben niye öğrenmemiyorum diye
en büyük kızım 13 yaşnda ortancası oğlum 8 yaşında küçük kızımda 6 yaşında canım
cinsiyeti kesin belli olanlar oldu mu,dilse,meriç belli oldumu canım cinsiyetler
geçmiş olsun tatlım yaa şimdi daha iyimisin???benim nasıl gitsin bulantılar var işte bide aşırı halsizlik....bide hamile kıyafeti arıyorum sen nerde yaşıyosun istanbulda bilen arkadaşlar varsa bana yardım cı olun yaa...aybüke nasıl???
merhaba hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?