normalde 3.aydan snra artık yavas yavas almlyz kılo ama ben oldgm yerde sayıyorum nasıl bısı bılmıyorum ama kayınvalıdemlere gıdınce cok yemek yıyorum iştahım açılıo kendı evımde yıyemıyrm annmlerde de yıyemyrm nası bışi anlamdm valla:)))
bende bu haftasonu kıyafet aldım.. bence bu dönem ufak bir alışveriş şart :) çünkü bebek henüz yukarı tam çıkmamışken alttan dar şeyler giymek onu sıkıştırabilir her ne kadar biz sıkıntı hissetmesekte bebişler için durum farklı olabilir, ben biraz endişeliyim bu konuda
bir tane keten hamile pantalonu aldım yazında işyerinde giyilebilir tipten, diğerleri bol kesim tunik ve bluz. size tavsiyem sadece hamile kıyafetleri satan yerlerden almayın çok pahalı. ben pantolonu LCW den 34'e tunik ve bluzleri herry'den 20-30 arası fiyata aldım indirimden. artık bir daha ki alışveriş 3 ay sonra göbüşler kocaman olunca :)
aa bir de çatlak kremi aldım ona da bu sıralar başlamak lazımmış
aslında güzel bir durumalmamak ama hevesleniyoruz sanırım belli olsun istiyoruz artk dimi:)) ben öyleyim
iştahımda yeirnde maşallahhDD
sen hep kayınvalidene git ozaman
gecmıs olsn cnm dun kasm bnmde olydı mıdem sureklı yandı hıc bısı yıyemdm sabh kalktm karnım kuculmustu halada ole
canım ben doktorum önerdiği için lierac aldım ama eczacının önerdiği bir marka vardır bella tummy honey butter diye ..onu araştırdım. bu bitince onu alacağım. lierac kozmetik old için petrol ürünleri içeriyormuş ama tummy tamamen organik ve kullananlar çok memnun kalmışlar. ben her sabah sürüyorum bacaklarım dahil ama etrafımdan edindiğim bilgiye göre gece de sürmek iyiymiş. gece susam yağı, badem yağı bazen bebek yağı sürüyorum. sabahlarıda çatlak kremini kullanıyorum. diğer önemli noktalarda (araştırmalarım sonucu :)) 1-bol su içmek 2-göbek kaşınıca tırnak ve parmakla kaşımayıp avuç içi ile kaçımak..
günaydın kızlar
sanırım herkes lcw den pantolon almıs bende 36 beden 2 tane aldım bedenleri çok bol oldu ama göbek bölümü oturdu hoşuma gitti . bol giymeyi seviyorum bide. benim göbüş çok çıktı kızlar yaa sabah kalksam da kocaman hatta yan yatarken göbüşüm rahatsız oluyodu gittim göbek destek yastığı aldım . o kadar rahat ettim ki . en önemlisiii oğluşuma 3 çift minik çorap aldım. yavaş yavaş oğluşuma alışveriş yapmaya başlıcam . bugün dr a gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. ayrıca izmitte de hava süpeeeer
off yaa insanın hemen morali bozuluyor anne olmak böyle bişey heralde:44: eşim dalga geçiyo benle çok pipirikliymişim napıyımm hiç kıyamıyorum bebeğime umarım kötü bişey yoktur ikimizde de canım bizim kuruntularımızdır...
valla evı yakın olsa gtcem :)))ama hamıle kaldım 4 ay sonra gtrdu esım artık bıdakıne hazıranda falan gtururm dıo:)
seni takdir ettim arkadşaım maşallah sanaaaa
yani bende o kremlenme ffaslı hiç yokDDD içimden gelmiyor yawsssssss
buda güzel 4 ay sonrahehe
ben kendi annemi göremeidm daha yawsss hamile kaldığımdan beri bende gitmek istiyorummemlekeitmee ama şu havalar engel oldu hep inş. önümüzdeki günler kauvşacağım anneciğime
aynen bnde olayım ısten eve gdnce sersem gbı dolnyrm evde hamılelıktan snra sudan nefret eder oldum banyo yapomak okdr zor gelıokı bıde kremlenmek ayy kendıne bakan annelere ozenyrm valla helal olsun sıze:))
aynen bnde olayım ısten eve gdnce sersem gbı dolnyrm evde hamılelıktan snra sudan nefret eder oldum banyo yapomak okdr zor gelıokı bıde kremlenmek ayy kendıne bakan annelere ozenyrm valla helal olsun sıze:))
[
QUOTE=eos59;23680071]günaydın kızlarr... dün reflü bi tuttu hiç yemek yiyemedim bile sankı göbeğim indi psikolojim bozuldu şimdide neden göbeğim indi diyee[/Qcanım
canım onun için bozma moralini kızıma hamileyken bendede olmuştu daha sonra kalkıyo göbüş korkulacak bişiy olsa o seni ağrıdan durdurmaz ALLAH KORUSUNilk bebek mi ilkinde insan çok temkinli oluyo 2. öyle olmuyo ben kızımda hareket etmiyo diye azmı dr a gittim ama bunda içinmi rahat tutuyorum çoğu zaman dinlemiyorum bile hareketlerini
ıns cnm kavusrsn anneme yakınım ben haftada bıkackez gdyrm haftasonu genelde annmdeyım oyonden sanslıyım esımden allah razı olsun anneme yakın aldı evı
D ben süslü sülü kokoş geziyorum ama krem fasılları falan çok zor geliyor inan belki biraz büyüsün ozaman yaparım, bende seni gibi kendine bakan hatunları tebrik etmekteiym biraz sürtünsekmi neyapsak bulaşır belki
amin inş. canım saolasın, senin adına sevindim ne güzel annene yakın olman insanın annesi gibi yok sanırım birde bu hmailelik anneye olan özlemi dahada arttırıyor yiki telefonlar var olmasa çok zor olurdu herşey.
Benim otobüs yolculuğum 10:30 saat sürüyorgit gel 2 gün yolda sürüyor birde çalışınca ha deyip gidemiyorum.
Sizler anneciğinizle bol bol hasretleşin görüşün bizim yerimizede
ay daha neler örneceğim buradan ilahi çok hoşssunuzzzzzz göbek destekyastğı demek:).
Gülle güle kullan hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?