2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

özel hastaneler kaydımızı giriyo ya sgk ya gebe diye, yani ne tedavi uygulamışsa yazıyo,
geçen sene ordan takip edip aramışlardı beni, bu defa da aynı hastaneye gittim biliyolardır ama aramadılar bu düşürüyo bi 5 aylık fln olsun mu dediler
ilk fırsatta ben de gideyim ozaman, dr.um tansiyon fln ölçmüyo

Son düzenleme:

Yok canıım olur mu hic :) zaten bu aralar bildigim kadarıyla düsük riski önemli ölcüde azalıyor. Hemde düsük hepimizin basına gelebilecek bisey. Hicbir sey olmayacak insallah :)

günaydın kızlar oh güneşli bir hava dilse ile dışarı çıkacağız öğleden sonra. Yürüme vakti geldi artık. Mavismavis hayırlı haberler ile gel inşallah. Giysi muhabbeti var ben 1 tane pantolon aldim o da büyük geldi dilse de aldıklarım çıkardim hepsi hamile giyim iyiki vermemiş dünyanın parasını vermiştim. Göbek yeri özel ayarlama düğmesi var şimdi de giyiyorum 9 ayda da. Dar paça pantolon. Bana mutlaka salopet bulup alacağım. Elbise dolu zaten onlar yeter bana.yalnız kaprı alırım bir iki tane

Yok canıım olur mu hic :) zaten bu aralar bildigim kadarıyla düsük riski önemli ölcüde azalıyor. Hemde düsük hepimizin basına gelebilecek bisey. Hicbir sey olmayacak insallah :)

inş canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize..

ben de lcw dan pantolon alanlardanım, istanbuldaki gibi farklı mağazalar yok burda, ya lcw ya da bi pantolonu 120 ye satan hamile mağazaları var.
120 verdiğime değse beğensem alırdım ama babanne işi gibiydi, anne oluyosak da tarzımızdan niye vazgeçelim..
öğretmen olunca mecbur farklı farklı almak zorundayım, şimdilik 2 tane lcw dan aldım, paçalarını beğenmedim terziye daralttırdım ama göbeğim rahat etti.

59 dan 62 ye çıktım, 3 kilo aldım, kilo almasam bu kadar erken almam gerekmezdi belki, 14+0 ım bugün, erken de değil aslında

selam kızlar,

bir kaç gündür bakamıyorum. bir şey yazan varsa görmemişimdir. kusura bakmayın.

öpüyorum hepinizi.

erken değil yahu artık almaya başlarızzzzz:)

ben söylemedim okulda arkadaşlara, pantolon sıkıştırıyo düğmesini iliklemiyorum, hem düğme çıkıntı yaptı hem göbek sıkışınca pörtledi hemen sordular hamile misin diye.
hamile pantolonu giyince biraz kilo almış gibi durdum sadece

sen 16 dasın senin çıkıyodur artık karnın, ama 14 erken gibi yaa

Hayirli olsun oglusun yyy seende ogrendin ne guzel.
Bende cumaa gunu 14w2 olcam erkenmi diye dusunuyordum ama bak sende aynisin umut oldun bana:)ins gosterir.
saolasın canım bebişin inş açarda görürsüünüüz annesi bana zaten 12 haftada erkek gibi kordon değilse demişti şimdide büyük ihtimal erkek ailelere söyle dedi sağlıklı olsunlarda insanız işte merak ediyoruz artık kıyafetlere yavaş yavaş başlayayım diyorum kızım 1 buçuk yaşında kız olsaydı çoğunluk onun kıyafetleride vardı hiç kullanmadığım ama erkek deyince ufak ufak almaya başlayalım diyoruz darısı sana inş öğrende alışverişe başla canım

günaydın kızlarr... dün reflü bi tuttu hiç yemek yiyemedim bile sankı göbeğim indi psikolojim bozuldu şimdide neden göbeğim indi diyee

bende lcw kullanıyorum çünkü henüz başka pant.bulamadım erken deil normal,ben baya bi zamandır kulanıyorum çok kilo aldım çünkü tümpantalonlaarım sıpsıkı kesiyodu 4 tane lcw pantolon aldım elbiselerim var mormal onlarla geçiniyorum:)
selam kızlar,

bir kaç gündür bakamıyorum. bir şey yazan varsa görmemişimdir. kusura bakmayın.

öpüyorum hepinizi.

ya evet nerelerdesin özlettin kendini

canım benim ticker tesadüf mavi olmuş değiştirmiyorum oyüzden

günaydınnn güzel haberler alırsın inşallah bende hep doktora gideceğim günlerde uyuyamıyorum, bebeğimi görecek olmak çok heyecanlandırıyor ama biz daha yeni gittik, sonraki randevu 14 nisan ,yani daha çok var bir dahaki görüş gününe

normalde 3.aydan snra artık yavas yavas almlyz kılo ama ben oldgm yerde sayıyorum nasıl bısı bılmıyorum ama kayınvalıdemlere gıdınce cok yemek yıyorum iştahım açılıo kendı evımde yıyemıyrm annmlerde de yıyemyrm nası bışi anlamdm valla:)))

bende bu haftasonu kıyafet aldım.. bence bu dönem ufak bir alışveriş şart :) çünkü bebek henüz yukarı tam çıkmamışken alttan dar şeyler giymek onu sıkıştırabilir her ne kadar biz sıkıntı hissetmesekte bebişler için durum farklı olabilir, ben biraz endişeliyim bu konuda
bir tane keten hamile pantalonu aldım yazında işyerinde giyilebilir tipten, diğerleri bol kesim tunik ve bluz. size tavsiyem sadece hamile kıyafetleri satan yerlerden almayın çok pahalı. ben pantolonu LCW den 34'e tunik ve bluzleri herry'den 20-30 arası fiyata aldım indirimden. artık bir daha ki alışveriş 3 ay sonra göbüşler kocaman olunca :)

aa bir de çatlak kremi aldım ona da bu sıralar başlamak lazımmış

bnmde 14 nısan ama bn duramyrm 1 ay 3 haftada bı gdyrm:))

günaydın kızlarr... dün reflü bi tuttu hiç yemek yiyemedim bile sankı göbeğim indi psikolojim bozuldu şimdide neden göbeğim indi diyee

gecmıs olsn cnm dun kasm bnmde olydı mıdem sureklı yandı hıc bısı yıyemdm sabh kalktm karnım kuculmustu halada ole

catlak kremı ne kullanıysn cnm bn hıc baslmdm dha ya nekdr usengec bıseyım :)banda dr kayısı yagını onerdı ama almadm daha

:)))) hehe söylemedinmi kimseye ay ben söylüyorum ilk gündne herkes öğrendi
yok canım bendede hiç belli olan bişi yok benim bıdık İÇBÜKEY içe büyüyorrr sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…