2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

paticim ödulun hyrlı olsun bebsnde ıyımıs maşllhkızlar bısey sorucam folık asıtı kullnmaya nezmna kdr devam edıcez bılıymsnz

bana3 ayda folik asiti bıraktırdı dr ama içinde folik asit olan demir ilacı verdi.valla bıktım şu ilaçlardan yaa 5 tane ilaç kullanıyorum ben yaa arda bi renni de girince 6 oluyo püffss

bana3 ayda folik asiti bıraktırdı dr ama içinde folik asit olan demir ilacı verdi.valla bıktım şu ilaçlardan yaa 5 tane ilaç kullanıyorum ben yaa arda bi renni de girince 6 oluyo püffss

bende 4 ilaç kullanyrm ama duzenlı almıyorum ılac ıcme ozurluyum bende unutyrm almayı hep

cnm slm. güzel haberlerini bekliyoruz bakalım . ankara artık güneşlendi yaşasınn :)))

Giysimin göründüğü bir foto ekeldim, garip olan birşey de gerçekten bebek değil göbek gibi çıkmış yaaa... Neyse tek derdim bu olsun da baya göbekli sanmıştır görenler fotolarda öyleyim yani. bu resimde anlaşılmıyor karşıdan olduğu için ama. Neyse o göbeği saklamak istemeyecek kadar aptal olduğumu sanmaz kimse herhalde...

cnm slm. güzel haberlerini bekliyoruz bakalım . ankara artık güneşlendi yaşasınn :)))

Eskişehir de aynı... Bu kadar koşuşturmadan içimi neşelendiren tek şey bir bebeğim bir de, havalar. Bahar bayramı düzenleyip en önlerde koşasım var. O kadar mutluyum havaların bu haline. İlk defa yazla, baharla tanışmış gibiyim hemde.

catlak kremı ne kullanıysn cnm bn hıc baslmdm dha ya nekdr usengec bıseyım :)banda dr kayısı yagını onerdı ama almadm daha

cnm ben mustela aldım 65 tlye ama doktorum lierac önermişti o da nette 40-45 tl arası degişiyor . ama bacaklarıma sürmüyorum henüz bacaklarıma da bebe yagı kullanıyorum masaj aletiyle yediriyorum vücuduma. yaglardan almadım ama henüz. doktor 20 haftadan sonra catlama ihtimali olan heryerine sür dedi. kollar bacaklar diz arkaları göbek simit denilen yan taraflar

Selam kızlar...
Keyifler yerindedir umarım... Güneşin kendini göstermesi ve bu sabah orkidemin çiçek açmasıyla ben pek bir heyecanlandım.Ama hala çok meşgulum. O yüzden geçmişi okuyamıyorum.. Zaten sayfalar öyle bir ilerliyor ki herşeyi okumak için vakit lazım..
Bu sabah tuhaf birşey oldu... Siyah zeytine aş erdim. Ama ne aşermek 20-25 tane yemişimdir. Daha da yerdim de yuhh bana diyerek bıraktım yemeyi. Sizin de böyle birden çok tüketmek istediğiniz şeyler oluyor mu???

merhabalar ben 2011 eylül anneleri grubunda idim fakat 30 ağustos tarihinde oğlumu dünyaya getirdim sizleri görünce eski günlerim geldi aklıma hepinize bol şanslar inşallah hepiniz harika ve sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz

sen de tickerini degiştir de bebişin cinsiyetini daha rahat anlayalım

Paticim merhaba
bende 5-10 sayfa once seni sormustum valla :) soyle ki :

ay cnm ya senin ödül töreni beni rüyama girdi :) zaten yaşadıklarımı bir de rüyada yaşayan biriyim. 1. ödülünü benim bir arkadasım alıyormus onu gördüm. ama sende sıkma canını sakın. bebişi de üzme boştan yere. foto bekliyoruz bu arada ödül töreninden.

bebegimi bende henüz hissetmiyorum ama normal sanırım ben 20. hafatya kadar kendime zaman tanıdım :)))

paticim seni çok iyi anladım canım haksızlık insanı sinirlendiren şey,asla tahammül edemem bende haksızlığa( ben biraz rahat ol üzme kendini die öle dedim hayatım

Paticim odulunu tebrik ederim. Canini sıkmaki bebisin uzulmesin. Sonuclari guzel cikan arkadaslar adina cok sevindim hayirlisi olsun
bugun unnado da ebru nun kiyafetlerinde indirim var. Belki bakmak istersiniz

paticim ödulun hyrlı olsun bebsnde ıyımıs maşllhkızlar bısey sorucam folık asıtı kullnmaya nezmna kdr devam edıcez bılıymsnz

cnm 12. haftadan sonra kesti benim doktorum 2 doktorda aynı seyi söyledi. folik asitin asıl etkisi hamile kalmadan önce icilmesiymiş. 12. haftadan sonra multivitamin haplarına geciyoruz dediler. elevit decavit gibi bence sen de bir danış

olmaz olur mu her çeşit peyniri yemek istiyorum. dün migrosta peynir reyonundan gecerken eşime diyorum ben burda çalışsam ne yaparım acaba diye :))) ldönem dönem oluyor sanırım

banada decavıt verdı dr. ama unutyrm bazen almayı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…