2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin :) ,

Hava Bodrum'da da Cok guzel günlük güneşlik , hadi bakalım hayırlı haberler ile donersin inşallah :)

Sağolun canım ya 3lü tarama testini yaptırdım onla beraber kan idrarda vedim sonuçlara netten bakabildim de üçlü taramanın hepsi yok rapor halinde verecekmişşler nette olan bir iki değer var 3 lü testle ilgili, onlardan biri yüksek çıktı ondan biraz endişeliyim bakalım işte bugün doktor ne der..

bodrumda güzeldir şimdi ohh ne güzell :)

İnşallah hersey yolundadir , bodrum super Valla nispet yapar gibi olmasın yarım kollularla dolaşıyoruz :)

günaydın canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,abuk sabuk rüyalar bende görüyorum çok,bu aralar cinsiyete taktım ya her gece dr gidip cinsiyet öğreniyorum ama saçmalıklarla dolu bisürü şeyle:) he bide bi gün kız,bi gün erkek çıktı psikolojimi bozcam öğrenene kadar:)

Gunaydin. Bugun istda cok gunesli.oglum kalkar kalkmaz parka gidelim dedi valla. hayirli haberlerini bekliyoruz

günaydın herkese amsyada bugün güneşli ..
ne güzel bahar geliyo..
bulantılarım azaldı artık midem düzeldi biraz hayata geri döndüm...
bu hafta 14+2 yiz artık .. bebeğimi çok merak ediyorum bir ultrason aletim olsa hergün napıyo diye bakabilirim.. inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur...
hepimizin bebişleriyle birlikte

Kod:

Ooo be guzel Valla bugun bütün iller güneşli aman inşallah daha da artık bozmaz havalar :)

Bursa'da da hava harika.sabahları kalkıp kültürparkın içinde yürüyorum,kuşlar,çiçekler, bahar harika birsey. Kızın adını Bahar koymayı bile düsünmeye basladım :)

hayırlı sonuclar alırsın ıns cnm

anladım cnm birde tam sezon gelmedi ya biraz da ondan pek birsey bulamıyoruz bence
Bende dün ilk kez kendime hamile pantalonu bakmaya gittim, gercekten hem alternatifler cok az hemde gereginden pahalı. Böyle spesifik
seyler oldugu icin sanırım, mecburen alınacak diye pahalı yapıyorlar. Hamile sortu var 112 tl. yani dogumdan sonra napıcam ben o sortu?
Bu arada pantolon diyince aklıma geldi ya, gecmisi okuyamadım cok, Paticim ödül törenine gidecekti, nooldu acaba?
PATTİCİMMM ne durumdasın?

ayyy benim eşim de spora baslayacakmıs haftaya cok üzülüyorum insallah zayıflayamaz :)
Benim eşimde spora başlayacak, cok güzel bir fitnes salonu var parkın içinde, bende oraya kadar onunla yürürüm diyorum, tesisin icinde
havuzda var, o fitnes salonundayken bende havuzda yüzerim ama havuzun acılması mayıs haziranı bulur.Acaba havuz acılana kadar
bende onunla spor salonunda takılabilirmiyim diye düsünüyorum ama kontrolsüz spor da yapmak istemiyorum.Doktora danısıcam artık.

sağlık ocağı dediğin aile hekimi mi?
ne yapıyolar orda, geçen düşük yaptığımda aramışlardı beni hamileymişsiniz gelin diye.
bu defa arayan olmadı :26:
Aile hekimine ben gecenlerde tansiyonum cok düstügü bir gün tansiyon ölctürmek icin gitmistim, ben evde kücük tansiyonu 3-4 gibi ölctüm,
nunda bir yanlıslık var heralde diyip gittim,hamile oldugumu ögrenince nasıl heycanlandılar, anlamadım neden oldugunu. Nasıl kaydınız olmaz bizde
hemen yapalım kontrollere cagıracagız sizi falan dediler, Bir kisi daha varmıs hamile herhangi bir aile hekimine kayıt yaptırmayan, onu arıyorlarmıs :)
cok sasırdım. "Benim gebeligimi takip eden bir jinekologum var zaten, özel sigrotam oldugu icin kayıt yaptırmadım" dedim, jinekologa gidin tabi ki ama
mutlaka burda da kaydınız olmalı dedi hemsire. Bence gidip hamile oldugunu söylersen mutlaka ararlar.

Ben de düzenledim tickerimi maviş maviş.Hoş doktorumuz kesin konuşmadı.Büyük ihtimalle dedi.Bu hafta doktora gideceğim.Heran değişebilir..Ben hala kız diye hissediyorum ama hayırlısı.Oglan da olur.Sağlıklı olsun da..

kızlar günaydın.. ben ağustos anne adayıyım ama miniğim süpriz yaparsa belki belki eylül de olb.
ara sıra girip sizi de takip ediyorum. pek yazmıyorum okuyorum sadece yazdıklarınızı.

kıyafetlerden bahsetmişsiniz. evet çok pahalılar. lcw de.49.90 yada 59.90 idi yanlış hatırlamıyorsam hamile pantolonları..
ben geçen hafta istanbul C.A.dan hamile pantolonu aldım 15 tl.ye eğer şehrinizde varsa mutlaka gidin bakın. ayrıca bebek
içinde çok ugun 5-10 tl.ye kazaklar sweetler bodyler pantolonlar vb. şeyler var. değerlendirmek isteyenlere duyurulur bilginiz olsun

benimde miniğim sürpriz yaparda erken gelirse ağustos anneside olabilirim,tam tersi oluruz:) bende c&a ya bakmıştım pantalonlar 70tl idi ve güzel zevkime uygun deilerdi ne kadarda ucuzlamş 1 ayda...ama bebek giysileri uygundu ve çok ciciydiler şimdi dahada ucuzlamış gidip bi bakınmak lazım kaldıysa güzelleri tabi,saol bilgi için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…