- 12 Ocak 2012
- 277
- 24
- 98
Günaydın hanımlar...
Bugün doktora gidecem ya gee hiç uyuyamadım abuk sabuk bi sürü rüya gördüm bugün hayırlı haberlerle gelirim inşaallah... Ankarada hava çok güzel bu arada kardan kurtulduk :) Sİzler nasılsınız uyandığınızda yazarsınız artık :)
Sağolun canım ya 3lü tarama testini yaptırdım onla beraber kan idrarda vedim sonuçlara netten bakabildim de üçlü taramanın hepsi yok rapor halinde verecekmişşler nette olan bir iki değer var 3 lü testle ilgili, onlardan biri yüksek çıktı ondan biraz endişeliyim bakalım işte bugün doktor ne der..
bodrumda güzeldir şimdi ohh ne güzell :)
Günaydın hanımlar...
Bugün doktora gidecem ya gee hiç uyuyamadım abuk sabuk bi sürü rüya gördüm bugün hayırlı haberlerle gelirim inşaallah... Ankarada hava çok güzel bu arada kardan kurtulduk :) Sİzler nasılsınız uyandığınızda yazarsınız artık :)
Günaydın hanımlar...
kızlar hamilelik tickerınızı pembeli mavili yapın cinsiyetlerini anlayalım yaa
benimkinde hep mavi bi beşik vardı içime doğuyodu zaten
sağolun canım ya 3lü tarama testini yaptırdım onla beraber kan idrarda vedim sonuçlara netten bakabildim de üçlü taramanın hepsi yok rapor halinde verecekmişşler nette olan bir iki değer var 3 lü testle ilgili, onlardan biri yüksek çıktı ondan biraz endişeliyim bakalım işte bugün doktor ne der..
Bodrumda güzeldir şimdi ohh ne güzell :)
bende yaptım mavi mavi umarım değişmez cinsiyeti bi dahaki kontrole falan
benmde dha tam bellı degıl ole karısık renklerde gıdıcek net olna kdr hersey:)))
Bende dün ilk kez kendime hamile pantalonu bakmaya gittim, gercekten hem alternatifler cok az hemde gereginden pahalı. Böyle spesifikanladım cnm birde tam sezon gelmedi ya biraz da ondan pek birsey bulamıyoruz bence
Benim eşimde spora başlayacak, cok güzel bir fitnes salonu var parkın içinde, bende oraya kadar onunla yürürüm diyorum, tesisin icindeayyy benim eşim de spora baslayacakmıs haftaya cok üzülüyorum insallah zayıflayamaz :)
Aile hekimine ben gecenlerde tansiyonum cok düstügü bir gün tansiyon ölctürmek icin gitmistim, ben evde kücük tansiyonu 3-4 gibi ölctüm,sağlık ocağı dediğin aile hekimi mi?
ne yapıyolar orda, geçen düşük yaptığımda aramışlardı beni hamileymişsiniz gelin diye.
bu defa arayan olmadı :26:
canım netleşsin yaparız yeni şööle güzelinden bi ticker:)
Bende dün ilk kez kendime hamile pantalonu bakmaya gittim, gercekten hem alternatifler cok az hemde gereginden pahalı. Böyle spesifik
seyler oldugu icin sanırım, mecburen alınacak diye pahalı yapıyorlar. Hamile sortu var 112 tl. yani dogumdan sonra napıcam ben o sortu?
Bu arada pantolon diyince aklıma geldi ya, gecmisi okuyamadım cok, Paticim ödül törenine gidecekti, nooldu acaba?
PATTİCİMMM ne durumdasın?
BENDE HAMILE PANTLNU BAKTIM HAFTASONU GERCKTN FYTLR COK YUKSEK TUNIKLER FALAN NEKDDR PAHALI OLE YA.LCW ORDAN BAKTIM OANTALON ALDIM AMA EN KUCUK BDENI BILE BOL GELIO ACABA ICINI NEZAMN DOLDURRM??
kızlar günaydın.. ben ağustos anne adayıyım ama miniğim süpriz yaparsa belki belki eylül de olb.
ara sıra girip sizi de takip ediyorum. pek yazmıyorum okuyorum sadece yazdıklarınızı.
kıyafetlerden bahsetmişsiniz. evet çok pahalılar. lcw de.49.90 yada 59.90 idi yanlış hatırlamıyorsam hamile pantolonları..
ben geçen hafta istanbul C.A.dan hamile pantolonu aldım 15 tl.ye eğer şehrinizde varsa mutlaka gidin bakın. ayrıca bebek
içinde çok ugun 5-10 tl.ye kazaklar sweetler bodyler pantolonlar vb. şeyler var. değerlendirmek isteyenlere duyurulur bilginiz olsun
Bende dün ilk kez kendime hamile pantalonu bakmaya gittim, gercekten hem alternatifler cok az hemde gereginden pahalı. Böyle spesifik
seyler oldugu icin sanırım, mecburen alınacak diye pahalı yapıyorlar. Hamile sortu var 112 tl. yani dogumdan sonra napıcam ben o sortu?
Bu arada pantolon diyince aklıma geldi ya, gecmisi okuyamadım cok, Paticim ödül törenine gidecekti, nooldu acaba?
PATTİCİMMM ne durumdasın?
BENDE HAMILE PANTLNU BAKTIM HAFTASONU GERCKTN FYTLR COK YUKSEK TUNIKLER FALAN NEKDDR PAHALI OLE YA.LCW ORDAN BAKTIM OANTALON ALDIM AMA EN KUCUK BDENI BILE BOL GELIO ACABA ICINI NEZAMN DOLDURRM??
Lcw den baktım bende, 36 beden pantolonu giydim o bile büyük geldi bir de sunu farkettim, pantolonlar nerdeyse 9 aylık hamileler icin, Lcw dekilerin icini doldurmadıgı icin karnım, asagıya dogru kaydı, abuk subuk bir görüntü olustu, tam ara dönemlerde de giyecek sey bulmakta zorlanıyorum, 9 aylık hamileyken niye pantolon alıyım ki? Bunu düsünmemisler sanırım..fazla büyük geldi bana ordakiler.Neyse buluruz elbet biseyler, birde bol bol elbise giymeyi planlıyorum ben hamileyken.Nasıl olsa yaz hamilesi olacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?