2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

olmaz olur mu her çeşit peyniri yemek istiyorum. dün migrosta peynir reyonundan gecerken eşime diyorum ben burda çalışsam ne yaparım acaba diye :))) ldönem dönem oluyor sanırım

benımde gecen cnm bı meyveyı cok cektı aradık baya sonunda bulduk hıc gormemıs gbı yedım cok kacırdım galıba snra dokundu cıkarttm hepsını bebiş beyenmedı galaba dedım kndıme:)))

kızlarr siznde arada sancı karıncalanma yada kaşınma hissi oluyomu bide pıt pıtlar başladımı benm 2. olduğu için hissediyorumm artık

Kızlar ben de elevit içiyorum. Bundan ayrı gyno ferro sanol diye demir folik asit ve b vit. komplrkdi ve osteocare diye bir kalsiyum, magnezsum , d vitamini ve çinko kompleksi verdi. Bana da bu kadar hap fazla geliyor ama Dr umu sorgulamaya başlamak istemiyorum. Vardır bir bildiği diyerek içiyorum. Ama demire henüz başlamadım. Herkes kabızlık yaptığını söylüyor. erteleyebildiğim kadr erteleyeceğim onu...

demir hapının önemli oldugunu söylüyorlar yalnız. yine sen bilirsin ama ben 4 haftadır kullanıyorum hiç kabızlık yaşamadım. her sabah aç karnına 2 kuru kayısı 1 tane incir yiyip 2 bardak ılık su içiyorum. demir ilacını almaya basladıgımdan beri hiç yaşamadım bu sorunu. dene istersen 1 hafta eger yaşarsan sonra bırak

Selam kızlar, ben bebişimi hissediyorum artık sanırım.....bir yere doğru kendini sıkıştırıyor sanırım
oram acıyor ve elimi koyduğumda bir şişkinlik oluyor o kızımda....direk hareketini hissetmiyorum ama,
sertlik ile acıyı aynı anda hissedince bebişimin gezindiğini anlıyorum....
Yarın randavum var 3 lü test için.......yarını iple çekiyorum, bakalım büyümüş mü bizim sıpa.....

selam anchusa orkide yetiştirmek kolay mi bakımı yani. Bende çok istiyorum. Ve dilse de eşim 200 gr alıyordu zeytini bir kere bende yemiştiim sayısıni bilmiyorum ama sanırım 2 ye katlar seninki ni eşim de zeytin ağacı çıktı mi içinde diye takılıyordu. Birşeyi caminin çekmesi ve ona doyamamak çok normal koy önüme tatlı durmadan yiyorum

turamit gemişsin özledik seni, neşeni yoktun nerelerdesin sen.

canım sağol. uğraşmam gereken sıkıntılı bir durum var. anlatıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum. bu ara biraz sıkkınım sizleri tam takip edemiyorum.

meyve tabağı yaptım kendime bi yandan sizi okuyorum bi yandan tıkınıyorum :))

anchusa 1 aydır demir ilacını kullanıyorum gyno ferro sanolü ama hiç kabızlık şikayetim olmadı. fakat ben çok salata tarzı seyler yerim belki de ondan olabilir

ya ben dilse de bir kere kramp yapamadım şimdi de yok. Ben sadece elevit içiyorum folik kestik 12.hava da demir için birşey demedi doktor benim değer normal olduğu için. Dilse de sadece elevit artı demir surup u içiyordum

turamit hoşgeldin ya yoktun buralar da :) kızlar ya benim çamaşırim ıslaniyor ve bu ıslaklik bayağı rahatsIZ ediyor alıntı mi şu mu diye tedirgin olmaya başladin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…