Gelin canım buyrun gelin, misafirimiz olun, Bursamız çok güzeldir ben doğma büyüme bursalıyım ve hep çok şanslı hissetmişimdir bunun için. Dağımız da var denizimizde yeşilliğimiz bol, hem büyük şehir hem küçük :))) herşey bir arada...
neyse canlarım ben gidiyim artık iş çıkış saati yaklaştı hazırlanıyım,kendinizede kuzucuklarınızada iyi bakın kızlar,yarın doktor dönüşü görüşmek üzere inşallah..iyi akşamlaaaaar
yok kız acemiydim ahan da sizler gibiydim saf saf dolanıyordum ortalardakim düşünür hesap sormayı.... ama bu sefer göstersin ama doğru göstersin yaaa.......... göstermiosa da hiç göstermesin..... gerek yok.... bende renkli şeyler alırım.... dilse mavi ile büyüdü bu da yeşil sarı ile büyüsün
güzel haberlerle gel cnm sizde dikat edin
deli kız:))) inşallah göstersin merak eden etmeyen tüm annelerin bebişleri doğru olanı gösterir inşallaah:)
öptüm seni canım görüşürüzzz
hatunlar ben gene gidiyorumm... balığımı temizlyip fırın atmam lazım.... dilse hadi anne geç kaldık balığı yıka kalk diyorrrrrrrya hanfendi benim cümlelerimi bana satıyorrrrrrrrrr..............
amiiin canm inş.herşey yolundadır sağlıklıdır gösterir kendini dua edin emi bizim için,ece ye selaaamöptüm canmm
benide bursadaki o büyükkkk agaç etkilemişti
Tarihi çınarı diyorsun sanırım uludağ yolunda, evet çok güzel ve etkileyicidir.
eşimle konuşuyoruz şu an o annesine de bakıyr ilerde bi yere gidersek kesinlikle bursa diyor.... ya hle teyzm alışverişe bir yere götürdü beni bir avm şağı iniyorsun yukarı çıkmıyorsun.... onu çok sevdim.... bir de bir türbe var ordan yukarı çıktık oralar falan süperdi..... ve sizin batçıklar var ya eniştm diyor bir kaç tane batçık var eşim diyor o ne.....hala gülerz
heeeyneden kimsenin sesi soluğu çıkmıyoor,
bi kaç gündür çok kötüydüm biraz düzeliyorum sanki.. bugün de yemeği biraz fazla kaçırdım.
oyun oynayıp biraz kafa dağıtayım bari hadi hepinize iyi akşamlar
merhaba, bugün çok konuştuk şimdi yemek zamanı muhtemelen çoğu kişi yemektedir, çok geçmiş olsun bu arada, iyi akşamlar.
güzel haberlerini bekliyoruz cnm tüh bende yarın kursa gidicem kacta randevun
çok sağol ya nazar mı değdi ne olduysa ellerim falan hep kesik içinde canım çok yanıyo neyse ben kaçtım artık , afiyet olsun size deeay matheldacim geçmiş olsun. Valla dikkat etmek lazım bende bel ağrısı çekiyorum ya çok yoruldum bugün. Yemek pıssın de yesek çok acıktım.
kızlaarrrrr bendee yoğun çalışıp sık giremeyenlerdenimmm nete.bugn dr.umuza gittik brbrğim 10.6 cnm 140 gr çıktı bacakları eli büyümüş sıpa yaaveee en önemlisi cinsiyetini öğrendik kızımızzzzz oluyooo beray ım gelioo...Allah var ben hep erkek hissedip erkekk istiodum eşim kız hastasıydıı hayırlısı her şeyinn eşimin gönlüne göe olduu ilk bebeğimzz Allah isteyn herkese nasip etsinn...çookk heycanlandım öyleki tansiyonum düştü bi arraa toparladım sonraaa
Elifbereket simdi gördüm mesajını, ben Acıbadem'de Aylin hanıma gidiyorum, sigortam vardı ordan, o yüzdende ordan bir doktor tercih ettim, gayet memnunum, tavsiye ederim.MACPRO Bursada olduğunu söylemişsin ben de bursalıyım, doktorum kim? benim 2. doktorum bu ilkinde biraz talihsizlik yaşadık, doktorlara da güvenim yok zaten hepsi bi değişik. şu an da rantıpta jasmin hanıma gidiyorum o da bu ay itibarıyle ayrılıyor oradan. sen?
Gelin valla Bursa güzel sehirdir, Zafer plazaya gitmissin evet, bende ilk yapıldıgında kac kere kaybolmustum icinde, asagı iniyorsun bir kac yerden cıkıs var falan. Ama su an haritasını cıkararırım :)eşimle konuşuyoruz şu an o annesine de bakıyr ilerde bi yere gidersek kesinlikle bursa diyor.... ya hle teyzm alışverişe bir yere götürdü beni bir avm şağı iniyorsun yukarı çıkmıyorsun.... onu çok sevdim.... bir de bir türbe var ordan yukarı çıktık oralar falan süperdi..... ve sizin batçıklar var ya eniştm diyor bir kaç tane batçık var eşim diyor o ne.....hala gülerz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?