2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masaltuna nerdeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o da kaybolup duruyo iki seferdir

gülpembe nasıl bir duygu kız :) cinsiyeti öğrenince yani

hala konsantre olamadım cunku tahmini dedi bidahaki ay kesin olur dedi bilmiyorum o konuda kafam karısık ben de dünden beri ece diyorum ama doktor bidahaki ayı bekleyin dedi

anam dilseye bak sen, nasıl duyguymuşş diye gülpembeye soruyor... sanki taze anne :) dilsenin cinsiyetini doğumda öğrenmedin ya:) onda ne hissettiysen odur:))) heyecanlı dilse :)))

ben yarın doktora gideceğim. eğer cinsiyeti de görürsen sölerim sana :)

bak kızımmmmmmmmmmmme m getirme ben oraya dalga geçiyor birde bak bak tazeyim tabi bayat mıyım ben ayrıca dilseyi 6. ayıd öğrendim ben tamam mı ???

güzel haberlerini bekliyoruz cnm tüh bende yarın kursa gidicem kacta randevun

bak kızımmmmmmmmmmmme m getirme ben oraya dalga geçiyor birde bak bak tazeyim tabi bayat mıyım ben ayrıca dilseyi 6. ayıd öğrendim ben tamam mı ???

yerim seni taze baharımm :))

kız hakkat 6.ayda mı öğrendin? ondan senin bu "öğrenemedim nolcekk " paniğin. niye 6.aya kaldı tatlım. sakladı mı??

yerim seni taze baharımm :))

kız hakkat 6.ayda mı öğrendin? ondan senin bu "öğrenemedim nolcekk " paniğin. niye 6.aya kaldı tatlım. sakladı mı??

saklamadı ya 3 tane ibiş doktor da erkek dedi.... 6. ayda bşka bir doktor bebek kız dedi nasıl ya dedim erkekti yok valla görünen kız dedi hatta doğuma kadar hiç konsantre olamadık.... bnim dışımda kimse inanmadı hatta bazı gıcıklar hala mavi birşeyler slıyordu amaaaaaaaaaaa bu sefrde aynısı olacak diye korkuyorum bak cinsiyet falan yok ortada

MACPRO Bursada olduğunu söylemişsin ben de bursalıyım, doktorum kim? benim 2. doktorum bu ilkinde biraz talihsizlik yaşadık, doktorlara da güvenim yok zaten hepsi bi değişik. şu an da rantıpta jasmin hanıma gidiyorum o da bu ay itibarıyle ayrılıyor oradan. sen?

dyorum ya o yüzden!!!!!!!!!!!!!
eğer pazartesi de göstermezse hiç göstermesin ben alışkınım yanlış cinsiyete

ne alaka bilemeyeceğim ama teyzem orda oturuyor benim ona gelmiştik geçen sene ay mudanyada balık yemeye götürmüştü eşimde bende aşık olduk o şehre yaaaaaaaa............. valla keşke orda yaşasak dedik.... hm deniz hem kara :) süper bir şehir yaa....

ne kadar kötü olmu bide 1 deil 3 doktorda aynı demiş ya şaka gibiii..bede yarın gidiyorum sırf meraktan inş.bari düzgün tahmin eder inş.gösterirse tabi,nasıl güveniceksek böyle şeylerden sonra

ne kadar kötü olmu bide 1 deil 3 doktorda aynı demiş ya şaka gibiii..bede yarın gidiyorum sırf meraktan inş.bari düzgün tahmin eder inş.gösterirse tabi,nasıl güveniceksek böyle şeylerden sonra

ya düşünsene 3 doktor erkek diyor bir tane kız diyen var o da asistan e ona inanamdık ama benim doktorum hala erkek gibi duruyor diyordu gerçi yaşlı doktoum ben doğurunca emekliye yrılmış bulamadık kendisini ama çok ilgili sevimli bi doktordu....

vallahi çok ilginç olmuş ne şansmış sendeki dilse ya,hadi o doktor yaşlı gözler zor görüyo diyelim:)) öteki ikisi? yuh yani,ben olsam giderdim kapılarına sizi gidi beni nie yanılttınız die

Gelin canım buyrun gelin, misafirimiz olun, Bursamız çok güzeldir ben doğma büyüme bursalıyım ve hep çok şanslı hissetmişimdir bunun için. Dağımız da var denizimizde yeşilliğimiz bol, hem büyük şehir hem küçük :))) herşey bir arada...

e annem bana hamileyken 9 ayy boyunca erkek demişler bana.... ama ben kız olmuşum babam da görevdeymiş anneannem dedem varmış babam çıkışmış çocujlarımı karışıtrmışlar demiş hala anlatır durur.... kan grubun tutmasa anneme bu kadar benzemesen valla şüphelenecepşm der aynı şey bnim başıma geldi ama allahtan doğmadan ama kimse emin olamadıki.... doğuma kadar kaynanam pembe bişi almadı inatla belli olmaz bana erkek gibi gelio diodu.... kilo almadımya

dyorum ya o yüzden!!!!!!!!!!!!!
eğer pazartesi de göstermezse hiç göstermesin ben alışkınım yanlış cinsiyete

bugun kuzenimle görüştüm onun hamileliğinde %70 erkek dediler kız cıktı ve onun kuzeni ingilterede doktor kız demiş burda kontrole gelmiş erkek demiş sonra ingilteredeki yok demiş kız sonra onunda kafaya dank etmiş evet erkek demiş

ben de yarın kontorle gidicem bakalım erkek demişlerdi umarım değişmez fikirleri :))

inş cnm değişmez okudukca artık insan korkuyor

vallahi çok ilginç olmuş ne şansmış sendeki dilse ya,hadi o doktor yaşlı gözler zor görüyo diyelim:)) öteki ikisi? yuh yani,ben olsam giderdim kapılarına sizi gidi beni nie yanılttınız die

yok kız acemiydim ahan da sizler gibiydim saf saf dolanıyordum ortalarda kim düşünür hesap sormayı.... ama bu sefer göstersin ama doğru göstersin yaaa.......... göstermiosa da hiç göstermesin..... gerek yok.... bende renkli şeyler alırım.... dilse mavi ile büyüdü bu da yeşil sarı ile büyüsün

benide bursadaki o büyükkkk agaç etkilemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…