gülpembe nasıl bir duygu kız :) cinsiyeti öğrenince yani
anam dilseye bak sen, nasıl duyguymuşş diye gülpembeye soruyor... sanki taze anne :) dilsenin cinsiyetini doğumda öğrenmedin ya:) onda ne hissettiysen odur:))) heyecanlı dilse :)))
ben yarın doktora gideceğim. eğer cinsiyeti de görürsen sölerim sana :)
anam dilseye bak sen, nasıl duyguymuşş diye gülpembeye soruyor... sanki taze anne :) dilsenin cinsiyetini doğumda öğrenmedin ya:) onda ne hissettiysen odur:))) heyecanlı dilse :)))
ben yarın doktora gideceğim. eğer cinsiyeti de görürsen sölerim sana :)
bak kızımmmmmmmmmmmme mgetirme ben oraya dalga geçiyor birde bak bak tazeyim tabi bayat mıyım ben ayrıca dilseyi 6. ayıd öğrendim ben tamam mı ???
yerim seni taze baharımm :))
kız hakkat 6.ayda mı öğrendin? ondan senin bu "öğrenemedim nolcekk " paniğin. niye 6.aya kaldı tatlım. sakladı mı??
MACPRO Bursada olduğunu söylemişsin ben de bursalıyım, doktorum kim? benim 2. doktorum bu ilkinde biraz talihsizlik yaşadık, doktorlara da güvenim yok zaten hepsi bi değişik. şu an da rantıpta jasmin hanıma gidiyorum o da bu ay itibarıyle ayrılıyor oradan. sen?
saklamadı ya 3 tane ibiş doktor da erkek dedi.... 6. ayda bşka bir doktor bebek kız dedi nasıl ya dedim erkektiyok valla görünen kız dedi hatta doğuma kadar hiç konsantre olamadık.... bnim dışımda kimse inanmadı hatta bazı gıcıklar hala mavi birşeyler slıyordu amaaaaaaaaaaa bu sefrde aynısı olacak diye korkuyorum bak cinsiyet falan yok ortada
ne kadar kötü olmu bide 1 deil 3 doktorda aynı demiş ya şaka gibiii..bede yarın gidiyorum sırf meraktan inş.bari düzgün tahmin eder inş.gösterirse tabi,nasıl güveniceksek böyle şeylerden sonra
ya düşünsene 3 doktor erkek diyor bir tane kız diyen var o da asistan e ona inanamdık ama benim doktorum hala erkek gibi duruyor diyordugerçi yaşlı doktoum ben doğurunca emekliye yrılmış bulamadık kendisini ama çok ilgili sevimli bi doktordu....
ne alaka bilemeyeceğim ama teyzem orda oturuyor benim ona gelmiştik geçen sene ay mudanyada balık yemeye götürmüştü eşimde bende aşık olduk o şehre yaaaaaaaa............. valla keşke orda yaşasak dedik.... hm deniz hem kara :) süper bir şehir yaa....
dyorum ya o yüzden!!!!!!!!!!!!!
eğer pazartesi de göstermezse hiç göstermesin ben alışkınımyanlış cinsiyete
ben de yarın kontorle gidicem bakalım erkek demişlerdi umarım değişmez fikirleri :))
vallahi çok ilginç olmuş ne şansmış sendeki dilse ya,hadi o doktor yaşlı gözler zor görüyo diyelim:)) öteki ikisi? yuh yani,ben olsam giderdim kapılarına sizi gidi beni nie yanılttınız die
Gelin canım buyrun gelin, misafirimiz olun, Bursamız çok güzeldir ben doğma büyüme bursalıyım ve hep çok şanslı hissetmişimdir bunun için. Dağımız da var denizimizde yeşilliğimiz bol, hem büyük şehir hem küçük :))) herşey bir arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?