2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biz 11.haftada öğrendik cinsiyetini, oğlumuz olacakmış :)
şu anda 15.haftamdayım
florence nightingale kadıköy'e gıdıyorum. doktorum mehmet nuri delikara.

Son düzenleme:

hayırlı olsun tatlım darısı başimıza

bebek arabası bakmaya basladınız mı arkadaslar ?
ben mac laren quest sport 2012 modelını begenıyorum.
ana kucagına gerek olmadan dogdugu gunden ıtıbaren kullanmaya baslayabılıyoruz.
ve sadece 5 kg cıvarında ve 5 sn gıbı kısa bır sure ıcerısınde katlanabılıyor.
en onemlısı tentesı cıkarılıp yıkanabılıyormus.
yalnız arastırırken 2012 model olmasına dıkkat edın cunku daha oncekı yıllarda cıkan modeller dogumdan ıtıbaren kullanılamıyorlar.

chıcco lar cok agır, ana kucagı dısında kalan kısımları bıle neredeyse 10 kg
mac laren cok guzel gıdıyormus, kayıyor gıbı adete..
bu arada bebek arabası bakmak ısteyen ve ıstanbul da oturan arkadaslar mutlaka haşim işcan gecıdıne yanı saraçhane ye baksınlar
fıyatlar cok farkedıyor.

netten alısverıs ıcın de ben bebetto.com u kullanıyorum. urunler cok şirin :)
özellikle hastane cıkısları cok guzeldı

cıtcıtlı bodyler ıcın mothercare ın kozyatagında outletı var, 7 li boyd ler en son gıttıgımde 29 tl y dı

arabanın resmini yükleyebilirmisin nette buldum ama emin olayım

ben arabaya seneye düşünüyordum. ama emin de değilim tecrübelilerden fikir almak gerek. eylül gibi doğuracaz. çocuk etlenene kadar kış.... kışın arabayla çıkarmam. yaza doğru da 10 aylık olur.... o zamana bakarım yer kaplamasın diyorum ama iiyice düşünmek gerek ne gerek diye.

800 liraya bebek arabası alırsam bebeğimin tek eşyası bi araba olur :)))))

tek tek yorum yapamasam da okudum gecmisi. yine iyi kaynatmissiniz.
turamit bebek arabasi konusunda ben de seninle ayni fikirdeyim. arabayi kullanmaya basladigimda bebek 7 aylik olacak. oturmaya baslayacak. o yuzden daha kompakt, ergonomik ve hafif birsey almak taraftariyim. zaten bebekken araba puseti yeter. cocugu bir yere goturceksekte arabayla gotururuz. onumuzdeki bahar su baston tii bebek arabalarina bakacagim. bazen cok mu hevessizim diyorum bu konularda. y

sadece mantıklısın kullanmaya ihtiyacın yoksa dünyanın parasını verip almaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…