2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eşimin tarafında bir kaç kişi direkt "cinsiyet belli mi" .... "sen nasılsın" vb. sorular yok hiç... karı-koca yeter muayeneye... kayınvaliden gelmemesi gerek.

benimkini çağıran olmadıki.... emri vakiyle geldi öncesi gün aradı beni ağzımdan laf aldı hangi hastane saat kaç vs bende dşünemdimki hastane dede aradı ben geliyorum diyor.... yanımızada gelince eşime benim de işim vardı da sizde hastanedesiniz diye geliverdim diyor nefes nefese kalmış sevmem böyle şeyleri.... insandan soğurum ya....

ya sizinde göbeğinizi elliyorlarmı valla t shırt bulacağım ya da bastıracağım elleme diye bıktım yaaaa........... o kadar samimiyetsiz hareketlerki...........

bizimle muayeneye gelmek isteyen yok. öyle çok ilgilenen yok benle :) maalesef benim ilgilenmem gereken şeyler var üstüne. olsun ya herkes kendine yetsin de ben kendime hayli hayli yetiyorum şükür.

karnımı elleyen falan yok:) hatta insanlar bana hiç hamileymişim gibi davranmıyor. kötü şeyler olunca gene diekt bana telefon geliyor. bu kız hamile üzülür saklayalım vb. durum yok. turmait halleder nasılsa...

hatta geçen bir yakınıma " bu sorunla uzum zamandır ben ilgileniyorum tek başıma ama ben artık iyi değilim. bu şekilde her kötü şeyde bana haber vermye ve benden medet ummaya devam edersen Allah korusun bana bir şey olacak" dedim. telefon suratıma kapandı:) bu çok yakınım kişi gebeliğim boyunca da 1 kere nasılsın diye aramadı, o sorun oluştuğunda "gel yardım et" diye arar. tel çalınca o ise bilirim gene kötü bir şey olmuş.

o nasıl insanmış öyle.... çok egoistçe bir tutum segilemiş sana karşı.... seninki benim durumun tam tersi ve çok gıcık bi durum yokmu bunun bir ortası yahu

o nasıl insanmış öyle.... çok egoistçe bir tutum segilemiş sana karşı.... seninki benim durumun tam tersi ve çok gıcık bi durum yokmu bunun bir ortası yahu

bazı insanlar çok bencil. bu insnalar senin yakının ise birileri çok bencil ise, belki bencillikten de değil basiretsiz ya da güçsüz ... olunca kalan insan ister istemez çok güçlü ve herşeye yeten olmak zorunda kalıyor. sonra da kanıksanıyor. durum aynen bu. bu kişi beni canı gibi sever ama o kadar alıştı ki herşeye benim koşmama... hani bir insanı 50sene taşırsın 1 gün indirirsin kötü olursun ya... alıştırmamak lazım kimseyi bu kadar. ama şartlar öyle gerekiyordu.

şimdi ben zor durumdayken ben hallederim, yakınlarım zor durumdayken de gene ben halletmeye devam ediyorum. aslında uzun zamandır yaşımın artık 29 olduğunu, ileride çocuklaımın olacağınıı söylüuordum... "sen çocuğunla ilgileneceksin tabiki" cevabı gelse de uygulamada öyle olmuyor işte... sen kendini çeksen de diğerleri bunca sene iş bitirme kabiliyetini köreltmiş oluyor.

Yaa ben de istemem eşimden başkasının gelmesini kontrole ne gerek varmış?
Bana da soran olmuyor bizim taraf dışında iyi olup olmadığımı. Ama bu konuda hiç şikayet etmeye hakkım yok ben mesafe koydum. Kimse kimseye muhtaç olmasın da..Başka isteğim yok.

herkese merhaba, doktordan geldim ikilinin sonuçları iyi çıktı çok mutluyum
doktor üçlüyü de yapıcaz dedi haftaya 3lü için randevu aldım.

kızlar benim ütüm var, yemek de yapılacak... kaçayım ben şimdilik.
aslında canım dışarıda gezmek istiyor ama dün iyi gezdim yarın da gezerim bugün az iş yapalım :)

görüşürüzz....

işte sende de var biraz var ( alınmaca yok ) ben bu hatayı br kez yaptım ve daha da yapmam.... alıştırmamak lazım kimseyi......

Son düzenleme:
kızlar benim ütüm var, yemek de yapılacak... kaçayım ben şimdilik.
aslında canım dışarıda gezmek istiyor ama dün iyi gezdim yarın da gezerim bugün az iş yapalım :)

görüşürüzz....

hadi kolay gelsin bakalım......

ya ole buyuk deılll kanal gıbı damar gıbı

Mrb herkese
yemegımızı yedık geldık.dr.görustum bugun ılac degstrcek bugun tekrar kontrole gıtcem ıns bebsmde bısı yoktur.belkı cınsıyetıde kesın ogrenrz artık

kızlar dr.um aradı 2li tarama sonuçlarım çok iyi çıkmışş :)))))) çok mutluyummm..3lü tarama içinde 2 hafta sonra gitcemm..hoppaaa

Dilsecim bazen anne babaların hatalarını çocuklar çekiyor.Geçmiş bitmiş. Üzme kendini geçmişi düşünüp. Yeterki büyüklerin yaptığı hatalardan ders alalım ve çocuklarımıza aynı şeyleri yapmayalım..Şimdi herkesin evi de yuvası da ayrı bak...

merhaba, bence bir doktorun dediğiyle hareket etmemek lazım, hepsi bideğişik :))) ben günlerdir doktorlarda geziyorum hepsi ayrı telden çalıyo, o yüzden mutlaka başka doktora teyid ettir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…