Slm herkeze bugun sukur iiyim azda olsa koku tat almaya basladim benim ikili bhcg 21.05
benimki 56.7 dr bana %90 erkek dedi nasıl oluyoşimdi kafam karıştı valla
Senin erkekti di mi? Sende de tuttu.
Haftasonu da yattın mı iyice toparlanırsın.geçmiş olsun...
dr mı güveneyim testemi
Kizlar aybukede 17.40 cikmis
tabii ki dr. una güven..dr mı güveneyim testemi
bu da tutmadı..Kizlar aybukede 17.40 cikmis
verdiğin linki okuyorum birisi söle yazmıs
19+1 haftalığım. free beta 11+4 te 21 çıkmıştı. karnım sipsivri. bayağa bir güzelleştim. hep tatlı yedim. göğüs uçlarım karadı. erkek diyceksiniz ama değil. prensesim olacakmış. Ben çok kafamı yordum bu hurafelere. sonuçta % 50 şans var. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlarlar versin.
Kizlar aybukede 17.40 cikmis
demekki bunuda böylece yalanlıyoruzzzzzz
tabii ki dr. una güven..
bu da tutmadı..
Evet zaten kesin birşey olsaydı ultrasonda görmeye çalışmazlar, ikili test sonucuyla cinsiyetini verirlerdi..
sanırım denk geliyor bizde dogal olarak aaa ölemi diyoruzen güzeli dogdugu an görmek baksanıza dilse için 9 ay erkek diyip dilse cıkmıs
gerçekten kızlarr doğunca inancam bide 3 boutluda net görünceekuzenimin karısına 9 ay oyunca kızz dediler bi doğdu erkek bu bizim değil dedik yaa yazık çocuk pembişlerle büyüdü hep dr.um bana %80 kız ama kimseye yayma dedi tabi ben duramadım herkese söyledimm berayım gelio die
yok kız 9 ay değil. 6 ay 3 farklı doktor erkek dedi 6. Ayda bir asistan kız dedi ama biz doğuma kadar karar veremedik neye güvenelim o saatten sonra. Doğunca kız geldi. Ya eşim gitti bu arada. Pazartesi öğreneceğim inşallah sonucu
gerçekten kızlarr doğunca inancam bide 3 boutluda net görünceekuzenimin karısına 9 ay oyunca kızz dediler bi doğdu erkek bu bizim değil dedik yaa yazık çocuk pembişlerle büyüdü hep dr.um bana %80 kız ama kimseye yayma dedi tabi ben duramadım herkese söyledimm berayım gelio die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?