2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

verdiğin linki okuyorum birisi söle yazmıs

19+1 haftalığım. free beta 11+4 te 21 çıkmıştı. karnım sipsivri. bayağa bir güzelleştim. hep tatlı yedim. göğüs uçlarım karadı. erkek diyceksiniz ama değil. prensesim olacakmış. Ben çok kafamı yordum bu hurafelere. sonuçta % 50 şans var. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlarlar versin.

dr mı güveneyim testemi
tabii ki dr. una güven..

Kizlar aybukede 17.40 cikmis
bu da tutmadı..

Evet zaten kesin birşey olsaydı ultrasonda görmeye çalışmazlar, ikili test sonucuyla cinsiyetini verirlerdi..

sanırım denk geliyor bizde dogal olarak aaa ölemi diyoruz en güzeli dogdugu an görmek baksanıza dilse için 9 ay erkek diyip dilse cıkmıs

yok kız 9 ay değil. 6 ay 3 farklı doktor erkek dedi 6. Ayda bir asistan kız dedi ama biz doğuma kadar karar veremedik neye güvenelim o saatten sonra. Doğunca kız geldi. Ya eşim gitti bu arada. Pazartesi öğreneceğim inşallah sonucu

gerçekten kızlarr doğunca inancam bide 3 boutluda net görüncee kuzenimin karısına 9 ay oyunca kızz dediler bi doğdu erkek bu bizim değil dedik yaa yazık çocuk pembişlerle büyüdü hep dr.um bana %80 kız ama kimseye yayma dedi tabi ben duramadım herkese söyledimm berayım gelio die

sende duramadın tabi inşallah değişmez tatlım. Bende dilseyi mavi turuncu sarı ile büyüttüm ama sonra pembe ye boğdum. Için de kaldı pembe minik tulumlar falan ha ha. Bu sefer inşallah öğrenirim doğru şekilde ona göre kendi rengi ile buyur

yok ben senin için dedim annenlere erkek diyip kız cıktın ya oyuzden oh takılırsın kuzunla

banada görümcem anlattı onunda komsuları gecen dogum etmiş hep erkek demişler bi dogmus kız baba bekliyor dogumhane de hemsire nur topu gibi kızınız olmus demiş adam üstüne alınmamıs yanındaki adama demiş sanırım sizin diye hemsire yok demiş sizin demiş

ben sordum dr a ailelere söyleyimmi merak ediyolar dedim söyle dedi bizde söyldik herkese yani soranlara erkek miş dedim ama allah bilir kucağıma alana kadar ben bişey diyemem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…