2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaslar, sizlere mac laren ın baston puset modelınden bahsetmıstım.
dun saraçhane'ye gıttık. mac laren ve peg perego yu kıyasladık. 450 tl fıyat etıketı olan peg perego pliko mini modelini pazarlıkla 380 tl ye aldık.
tam olarak yattıgı ıcın dogumdan ıtıbaren kullanılabılıyor. 5,5 kg cıvarında. tek elle acılıp kapanabılıyor. tentesı ve kuması cıkarılıp makınede yıkanabılıyor.
chıcco ve mac laren dahıl neredeyse tum markalar çin de uretılıyormus. fakat peg perego ıtalya'da uretılıyor.
arabanın hafıf olması ve dogumdan ıtıbaren kullanılmaya baslanacak olması en buyuk avantajı. mac laren ıle gercekten de aynı kalıtede. yan yana bayaa bı karsılastırma ımkanımız oldu.
aldıgımız araba bu ;
HTML:
http://www.eurekakids.net/en/babycare/peg-perego/pliko-mini-diamond-stroller/25335444
http://www.eurekakids.net/en/babycare/peg-perego/pliko-mini-diamond-stroller/25335444

Özellikleri:

Tek elle baston olarak katlanabilme
Katlamak veya taşıyabilmek içinmerkezi kol
150 dereceden biraz fazla yatırılabilir sırt dayanağı
Doğumdan itibaren kullanılabilir
2, 3 pozisyona ayarlanabilir sırt dayanağı
Boyu ayarlanabilir tutma kolu
Katlandığında ayakta durabilir

Kalite Belgeleri: EN 1888

Taşıma Kapasitesi: 15 kg.
Ürünün Ağırlığı:5,7 kg
Ürünün Açık Ölçüleri: 83 x 49 x 100cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri:33 x 94 cm

Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: İtalya

bu da videosu
HTML:
http://www.youtube.com/watch?v=_n2ubG9WtGU
http://www.youtube.com/watch?v=_n2ubG9WtGU

chicco nun aynı konsepttekı arabalarının yatış kısmı cok dar, bebek buyumeye basladıgında omuzlarına dar gelebılır. ayak koyma yerının uzunlugu da kısa.
mac laren ve chıcco ya gore daha genıs ve daha uzun. kg su onlarla aynı, tek elle kapanabılıyor. bız bayanlar ıcın cok ıdeal.
umarım sızlere fıkır verebılmısımdır.
bız ılk lınkte yer alan ustu puantıyelı olan modelını aldık.

Son düzenleme:
ben de geldim. yalan dunyaya kadar burdayim. esim de ps3 oynuyor doyamadi bugun.

:))) bizde ps3 fanatiği benim. aynı zamanda online oyunlar da oynuyorum. ben oturup tv izleyemiyorum. tv izliyorsam bi yadan telde bişiler yaparım, bi yandan pc açıktır... demin touch 2. bölümü izledim ki bu 2.bölümü kaç aydır bekliyordum.... gene de oturup ekrana bakamıyorum. dinliyorum ara ara bakıyorum, o sırada yanda face açıki elde tel oyun açık....

cee eeeee :))

biz eldik herkes kaçtı. oyun mu yapıyonuz siz kuzumla bana???
ah tatlım yakın olsak dilseyi kapar gelirdim hem kaynatırdik hemde gobuslerı yapıştırırdik ha ha. Gelmiş kadar oldum canım benim
yemek vakti kocalar geldi herkesin
herkesin ki gelir evine benim ki gider annesine ha ha çok iyi oldu bu
mesajim gitmedi sanip ciftlemisim.

olsun sende yp

ps3 ben de oynarim ama bu aralar degil. oturunca basina kalkamiyorsun cunku ve bu donem gercekten vaktim yok. tv de bir haberleri bir de cuma gecesi yalan dunya icin acilir. onun disinda izledigimiz butun dizileri netten izliyoruz. bilgisayar bagimliligi cok fena. sabah tuvaletten once ilk isim onun dugmesine basip acmak, gece ancak uyurken kapatmak aliskanlik oldu. hele yalnizken yurtdisinda turkiyeyle tek baglantimdi. gece nerdeyse laptopla uyurdum. telefonum , tv im, ailemle , erkek arkadasimla iletisim yolum, herseyimdi. o aliskanlik simdi de devam ediyor.

güle güle kullanın canım. baya araştırma imkanın olmuş. ben doğumdan 4-5ay sonra düşünüyorum ama arada fikrim değişebilir. o zamana sen de kullanmış olacaksın. sana danışırım tekrar.

canım hadi sen yurtdışındaydın senin elin-kolundu... bana noluyor. pcden girmesem, telden giriyorum. eskiden hadi, okul, iş mecburiydi. şimdi evdeyim. iş de yok. şimdi 2gün netsiz kalamıyorum :)

hayırlı olsun canım
bende bay go protonu beğeniyorum
katalayınca çok küçük oluyor seyahati çok yapanaşlr için 4 e katlanıyor 5.4 kg
çift yön

Markası : Baby 2 Go
Ürünün Adı : Baby 2 Go Proton Bebek Arabası
Hitap Ettigi yaş Aralıgı:0 + Ay İla 36 Ay Arası Kullanılabilir.
Üretim Yeri : P R C

Özellikleri:
Çok hafif
5 nokta paraşüt Emniyet kemeri
Geniş iç hacim
Koldan tek elle kapanabilme özelliği
Kendi Sınıfının En Hafif Bebek Arabası
Alüminyum kasa
Çoklu ve tam yatabilme özelliği
Kapandığında özel dizaynı sayesınde yer tutmama özelliği
Çift taraflı kullanabilme özelliği (bebeğinizi kontrol ve korumak için)rüzgara,güneşe karşı korumak ve bebeginizin güvenli bir şekilde yattıgını görmenizi saglar.

Ürünün Ölçüleri:
Ürünün Ağırlığı:5.4 KG
Açık Ölçüsü : 63/39/78 CM
Kapalı Ölçüsü : 65/19/78

bizim burada da yokus cok. gunde bir kere o yokusu ciktin mi gunluk kardiyonu yapmis oluyorsun zaten. valla yol yuruyeceksem hala giyemiyorum topuklu, spor ayakkabilarimi cekiyorum . yoksa aci cekiyorsun dupeduz. kaldirimlarda daracik, bebek arabasi nerde sureyim ben? yine de tasinmak hic istemiyorum burdan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…