2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu gün bi kitapta okudum siz egzersiz yaptıkça karın kaslarınız bebeğe masaj yapar o da içerde çok mutlu olur yazıyodu hoşuma gitti benimde

ohh ne güzel egzersizlere pilateslere başlanmış, ben bu gidişle yata yata iyice hantallaşıp, kilitlenip doğumda bacaklarımı bile açamıycam sanırım

hayırlı uğurlu olsun oğluşun annesi

canım bende 66 ile kaldım şu an73 üm( kilo muhabbetlerine girmiyorum o yüzden utandım valla 1-2 kiloları görüncee

ohh ne güzel egzersizlere pilateslere başlanmış, ben bu gidişle yata yata iyice hantallaşıp, kilitlenip doğumda bacaklarımı bile açamıycam sanırım

yavaş yavaş başlayınca gerisi gelir en azından
ben hastanede bi kızla tanıştım normalden çok korkyorum o yüzden yürüyüş yapmıyorum demişti. yani sırf sezaryen olmak için egzersizi kesmiş inanamadım ona

canım istersen arastır hamile kursları oluyor pilates ve yoga ordaki egitmenlerle de yapabilirsin

oyunlar için de doktoruna sor canım

oda bir enteresanmış yani, sağlıklı hamişlerin egzersiz yapması , yürümesi gayet güzel ve faydalı ama ben yeni kanama geçirdiğim için hep yatmak zorundayım, o yüzden egzersiz falan yapamıyoruz şimdilik.

tabii temkinli ol sen doktorun izin vermedikçe olmaz zaten

çok şaşırdım ben karın hareketlerini yapmaktan sakınıyordum.

ben pek karın çalışmamaya özen gösteriyorum daha küçük çünkü,orda basit hareketleri kastediyordu sanırım tam okuyamadım kitabın adını hatırlarsam yazarım mutlaka. (hamilelik güncesi/alfa yayınları)

Son düzenleme:

bende senin durumundayım dogumdan sonra veriririz bi gayretle önemli olan bebegin saglıklı olması ama bende çok kilo aldım aslında çok abartılı yemedim ama sürekli yatmaktan sistim

dvd de karın hareketlerini topla yapıyor ve ben yapmıyordum onları. Bir de arada konuşuyor da konuşuyor iki saat matın üzerinde onu bekliyorum bazen hareketin ortasında bekliyorum ne diyecek diye.. mızık mızık konuşmasını bitiremiyor. ( biraz sinir oluyorum aslında galiba )

dvd de ilk bölümü yapıyorum sadece şimdilik yeterli sanırım benim için.
diğer hareketlere bakacağım zaman bende ileri sarıyorum o kısımları

dvd de ilk bölümü yapıyorum sadece şimdilik yeterli sanırım benim için.
diğer hareketlere bakacağım zaman bende ileri sarıyorum o kısımları

ben bugun dvdyi yaptım ve iyi geldi bana 3 aylık bi dönemden sonra az da olsa titretti ama iyi hissettim kendimi bi ara shell stretch yaparken sustu ben orda takıldım zamanla alısırsın paticim

bende senin durumundayım dogumdan sonra veriririz bi gayretle önemli olan bebegin saglıklı olması ama bende çok kilo aldım aslında çok abartılı yemedim ama sürekli yatmaktan sistim

kızlar bişi sorcam 2li tarama sonuç değerlerine göre cinsiyet tahmini nasıl yapılıyodu? doğruluk ppayı var mı?????????*

kızlar bana da pilates cdsi ismi verir misiniz ? Güvenli birşey olmalı. Dilse ile yaparım hergün eşim de yok :) hamilelik pilatesi diye mi satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…