2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yine de dikkat etmeye calistigim icin rahatsiz oluyorum. turkceyi duzgun kullanmaya calismak lazim. yeni nesil gibi olamiyorum valla...

yine de dikkat etmeye calistigim icin rahatsiz oluyorum. turkceyi duzgun kullanmaya calismak lazim. yeni nesil gibi olamiyorum valla...

ben normal hayatta çok dikkat ederim ama telefon kullanırken bayağı bozuldu arada elimden kaçıyor kusura bakmayın beni yeni nesilden saymıyorsunuz inşallah

yok bazilari sesli harfleri hic yazmiyorlar mesela. okumadan atliyorum artik o mesajlari...oyle tepkisellestim... genelde ergenler arasinda da cok yaygin bu. benim kucuk kuzenler falan hep yapiyor. kendilerine gore bir dil olusturmuslar.

ergen kuzenlerimin facebook yazışmalarını ilk zaman sökemiyordum bile.aktif de kullanıyor yeni nesil. şimdi anlıyorum artık.

"cOOoookk sHeqersinn cNm..."

iste demek istedigim bu... ş diye bir harf varken niye sh yazarsin! turkce klavye kullanmiyorsan ş yerine s yaz yine anlarim.

meriç iyiyiz valla hatta ben 2 gün bekarim. O kategoriye beni sokmadıgin için teşekkür ederim anchusa gerçekten uyulupdum

tesekkur ederim iyiyim ben sen nasilsin? ( oldu cok guzel oldu)

Canım iii sayılırm bugün nöbetçiydm,belim koptu
baş ağrımda var biraz geçsin die bekliyrmmm,,,,,Bak selam verdin borçlu çıktın canımm sana bi sürü hastalık saydımmm.....

Ama bebişim iii teyzeleri sizi öpyoooooooo

kızlar bebek arabasını 4-5 aydan sonra alcam diyorsunuz bebegi hiç dısarı cıkartmıcakmısınız ben mesela dogdukdan sonra dısarı cıkartmayı düşünüyorum almanya soguna alıssın diye kafam cok karısık bu konuda :26: tamam hafta sonu araba ile cıkarız ama hafta içide hep bebek evdemi olcak

dilse benim esimde ben yokken gidecek annesine 1 gece..

valla senin ki Sen yokken gidiyor benim ki 6 ay yok zaten bir de 1 hafta kala 2 gün annesine gitti şimdi mesaj atmış dura giriyormuş :) biz de dilse ile kurabiye tabağı ihlamur alıp oturduk dvd açtık

OzzyOzzy seçtiğin ürün güzel görünüyor. Hem hafif hem pratik. Videoda tam yatırma pozisyonunu göremedim. Yeni doğan için uygun mu?

kızlar bende geldiiim. Geçmişi okumayı başaramadım. Önemli birey varsa cıtlatın lütfen. Biz arkadaslardayız ben evde olmayı çok istedim ama eşim de burada olmak istedi napalım. Yemekten sonra çok sistim çok sıkıstım. Şimdi uzandım neyseki biraz.

Tahlil sonuclarıma bakacağım netten 3lü testin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…