çin yagi surmeyi dene beline. Bir de magnezyum kullaniyor musun?
Slm kizlar.tecrubeme dayanarak soyluyorum bebek arabasi dogumdan sonra hemen sart 20 gunlukken avm ye gitmeye baslamistim arabasina koyup cok rahatti.anakucagi ile koca avm yi kim tasiyabilirki.zaten lohusa olunca bunaliyrorsun hava almak istiyorsun birde bunlar eylul bebegi ekimde havalar iyi oluyor bol bol cikariz disari.
bizim burada da yokus cok. gunde bir kere o yokusu ciktin mi gunluk kardiyonu yapmis oluyorsun zaten. valla yol yuruyeceksem hala giyemiyorum topuklu, spor ayakkabilarimi cekiyorum . yoksa aci cekiyorsun dupeduz. kaldirimlarda daracik, bebek arabasi nerde sureyim ben? yine de tasinmak hic istemiyorum burdan.
kızlar bebek arabasını 4-5 aydan sonra alcam diyorsunuz bebegi hiç dısarı cıkartmıcakmısınız ben mesela dogdukdan sonra dısarı cıkartmayı düşünüyorum almanya soguna alıssın diye kafam cok karısık bu konuda :26: tamam hafta sonu araba ile cıkarız ama hafta içide hep bebek evdemi olcak
kızlar bende geldiiim. Geçmişi okumayı başaramadım. Önemli birey varsa cıtlatın lütfen. Biz arkadaslardayız ben evde olmayı çok istedim ama eşim de burada olmak istedi napalım. Yemekten sonra çok sistim çok sıkıstım. Şimdi uzandım neyseki biraz.
Tahlil sonuclarıma bakacağım netten 3lü testin...
Slm kizlar.tecrubeme dayanarak soyluyorum bebek arabasi dogumdan sonra hemen sart 20 gunlukken avm ye gitmeye baslamistim arabasina koyup cok rahatti.anakucagi ile koca avm yi kim tasiyabilirki.zaten lohusa olunca bunaliyrorsun hava almak istiyorsun birde bunlar eylul bebegi ekimde havalar iyi oluyor bol bol cikariz disari.
Ben her gün Gülbağ'ın yokuşunu çıkıyorum. İş dönüşü de Fulya'nın yokuşunu çıkıyorum.Bünyem buna da alıştı aslında 2 senedir aynı yolu yürüyorum.
Burayı artık istemiyorum çünkü ne bir ağaç var ne bir park var. Çocuğunu hava aldıracak yer yok. Ya profiloya ya Cevahire götürebilirsin.
sen de haklısın. o zaman ben şöyle yapayım. araştırayım, fiyat alayım. arabayı almayayım. doğumdan sonra dediğin gibi bir durumda eşime aldırırım hemen.
sen de haklısın. o zaman ben şöyle yapayım. araştırayım, fiyat alayım. arabayı almayayım. doğumdan sonra dediğin gibi bir durumda eşime aldırırım hemen.
yazı tarzından insanın yaşını ayırt edebiliyoruz:)
benim özel ders verdiğim bir öğrencim vardı. Allahım nasıl tatlı, nasıl kibar... bana sürekli "siz" diye hitap eder, izinsiz oturmaz, kalkmaz... başka öğrencilerim de oldu ama onun gibisi olmadı hiç. küçük beyefendi:) benim küçük kuzenlerimden biri ile aynı okuldaymış meğer, arkadaşlarının arasında argo konuşuyormuş... çevre, etkiliyor çocukları. ailesi o kadar kibar yetiştirmiş, büyüklerine karşı son derece saygılı ama yaşıtları arasında dışlanmamak için ortama uyuyordu çocuk.
bizimkiler de kendi aralarında böyle konuşacaklar demek(
Him tabi oylede yapabilirsin.sen gecen bati atasehir demistin o ne taraf oluyor serifalimi karsimi?
paticim onemli bir mevzu yok.
turamit evet iste bu kusak catismasi oluyor sanirim. bizim cocuklar kim bilir neler yapacak?
filizyavuz fulya nin yokusu da hatiri sayilir bir yokus valla. esim de tasinmak istiyor burdan cocugu daha duzenli, yesillikli bir semtte buyutelim diyor. ama bir sokaga cikiyorum yufkacisi, ayakkabi tamircisi, kasabi, manavi , marketi gece 12 ye kadar acik . hatta bazilari sabaha kadar acik.
Seni öğrencin iyi eğitilmiş. Bizimkilerin sınav kağıtlarını görmelisin. Yazıları çirkinlikten okunmuyor, okunan da msn yazısı gibi :)
şerifali dğeil (neresi bilmiyorum). varyap meridyan, uphillcourt, palladium falan var çevrede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?