2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar.tecrubeme dayanarak soyluyorum bebek arabasi dogumdan sonra hemen sart 20 gunlukken avm ye gitmeye baslamistim arabasina koyup cok rahatti.anakucagi ile koca avm yi kim tasiyabilirki.zaten lohusa olunca bunaliyrorsun hava almak istiyorsun birde bunlar eylul bebegi ekimde havalar iyi oluyor bol bol cikariz disari.

yazı tarzından insanın yaşını ayırt edebiliyoruz:)

benim özel ders verdiğim bir öğrencim vardı. Allahım nasıl tatlı, nasıl kibar... bana sürekli "siz" diye hitap eder, izinsiz oturmaz, kalkmaz... başka öğrencilerim de oldu ama onun gibisi olmadı hiç. küçük beyefendi:) benim küçük kuzenlerimden biri ile aynı okuldaymış meğer, arkadaşlarının arasında argo konuşuyormuş... çevre, etkiliyor çocukları. ailesi o kadar kibar yetiştirmiş, büyüklerine karşı son derece saygılı ama yaşıtları arasında dışlanmamak için ortama uyuyordu çocuk.

bizimkiler de kendi aralarında böyle konuşacaklar demek (

çin yagi surmeyi dene beline. Bir de magnezyum kullaniyor musun?

Çin yağım yok bide hiç kullanmadım canım hafta sonu almam lazımm dah öncede tavsiye etmiştn canım ama ben hala almadımmmmm

Magnezyum kullanmıyrm ben
elevit bide osteocare die bi ilaç kuyruk sokumu ağrım için kemikleri güçlendiryrmuşşş,ama onuda her zaman kullanmıyrm ne zaman ağrı hissedicem o zamann
hatami yapıyrm acabaaaaaaaaaaaa????

sen de haklısın. o zaman ben şöyle yapayım. araştırayım, fiyat alayım. arabayı almayayım. doğumdan sonra dediğin gibi bir durumda eşime aldırırım hemen.

Ben her gün Gülbağ'ın yokuşunu çıkıyorum. İş dönüşü de Fulya'nın yokuşunu çıkıyorum. Bünyem buna da alıştı aslında 2 senedir aynı yolu yürüyorum.
Burayı artık istemiyorum çünkü ne bir ağaç var ne bir park var. Çocuğunu hava aldıracak yer yok. Ya profiloya ya Cevahire götürebilirsin.

gulpembe ablamin ve eltimin arabasi bende cikarmak istersem onlarla idare ederim, onlar buyuk zaten. bense bebek 6-7 aylikken baston tipi kucuk birsey alayim diyorum.
dilse birak gitsin ne diyebilirim? enteresan dusunuyor esin de kayinvaliden de..dusundukce sinir olursun o yuzden sen de kizinla yalnizligin keyfini cikar. esin de kizim ve karim diye aglar askerde.

bu konuda sana katılıyorum benim arabam var bebek hergün havaya göre yarım saat çıkarılmalı gezdirilmeli böylece daha Sağlıkli uyuyorlar. Hem hep evde tutulan bebek ya da sadece sıcağa alisan bebek çok sık hasta olur. Tabiki 40 gün çıkmıyor zaten çıksa bıle araba ile ama sonrasında gerekli. Ama imkan varsa mesela evet gezecek alan varsa evin yakınında vs

Hadi bakalım umarım sonuç iç ferahlatıcıdırrrrr

bende baston tipi olarak düşünyrm ,pratik olsun ,rahat taşınsınn,arabaya sığsınnn....
Ama ilk aylarda almayı hiç düşünmüyrdm,lazım olmaz dieee:44::44::44::44::44::44::44:

ay gülbağ ve fulya yokuşları da çık çık bitmez. tamam teşvikiye yokuş ama kısa kısa çok sayıda yokuş... gülbağ ile fulya eğimli maraton resmen:))

sen de haklısın. o zaman ben şöyle yapayım. araştırayım, fiyat alayım. arabayı almayayım. doğumdan sonra dediğin gibi bir durumda eşime aldırırım hemen.

Him tabi oylede yapabilirsin.sen gecen bati atasehir demistin o ne taraf oluyor serifalimi karsimi?

Him tabi oylede yapabilirsin.sen gecen bati atasehir demistin o ne taraf oluyor serifalimi karsimi?

paticim onemli bir mevzu yok.
turamit evet iste bu kusak catismasi oluyor sanirim. bizim cocuklar kim bilir neler yapacak?
filizyavuz fulya nin yokusu da hatiri sayilir bir yokus valla. esim de tasinmak istiyor burdan cocugu daha duzenli, yesillikli bir semtte buyutelim diyor. ama bir sokaga cikiyorum yufkacisi, ayakkabi tamircisi, kasabi, manavi , marketi gece 12 ye kadar acik . hatta bazilari sabaha kadar acik.

Seni öğrencin iyi eğitilmiş. Bizimkilerin sınav kağıtlarını görmelisin. Yazıları çirkinlikten okunmuyor, okunan da msn yazısı gibi :)

Ben bazen ingilizce klavyeden yaziyorum oyuzden beni mahrum gorun :) ayrica araba icin kimse yok burda turkiyede olsak alirdik birilerinden mecbur alicaz biz ece ile rhein nehrinde yurumeyi planliyorum :)

Yaşamak için güzel semtkler bizim oralar :) her şey elinin altında. Gece istediğin saate istediğini bulabilirsin.
Bakalım bebekler için ne yapacağız

simdi liselerde donen muhabbetleri agzim acik dinliyorum ben. yakin bir arkadasim bir lisede rehber ogretmen. her hafta soka giriyorum onu dinlerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…