2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahh güzelim dışarıdan öyle süslü... 2+1 ev. çoğu da öyle... ayrıca biliyorsun burda bi kadıköye toplu taşıma var. benim gibi arabasızlara işkence... yürüme yolu tenha... tamam havuzi havuz başı cafeleri falan var da insanlar sürekli işte vakit yok ki... ben gibi evde de çok kimse yok. 2senedir 1 komşum yok. tüm ailem teşvikiye-nişantaşı-feriköy civarında... düğünümü bile orada yaptım uzağa gitmiyorlar... bana yılda 1-2 anca geliyorlar uzak diye.

benim burda komsuluk cok ama ben biraz izoleyim. ayip geliyor bana her gun birinin evine gitmek ya da kahveye hergun davet etmek. zaten yasli herkes apartmanda. sonunda bu soguk nevale diye vazgectiler beni cagirmaktan.

Yaşına uygun komşu bulmak zor. Bizim görüşlerimizle o yaşlı teyzelerin görüşleri farklı. Ben annemle bazen onun komşularına gidiyorum da içim sıkılıyor. Bir de çalışınca akşam eve geldikten sonra kime gidicen yani.

iyi bari tek değilmişim bizim apartmanda da 1.5 sene kapımi çalan olmadı ben de üzülüyordum gerçi hepsi teyze ne yapacağım onlarla bir de dilse ile. Beni dışladılar. Neyse taşınmayi düşünuyoruz zaten

bizim apartmanda kompleksli insanlarla doluuuuu
en iyisi muhattab olmamak,
Aşağlık kompleksi var insanlarda resmennnn
sevmyrm buranın halkını bennnn

angels sen de bodrumdasin hic kiskanma....

Kıskanmıyorum burası da çok güzel ama İstanbul'un da yeri ayrıdır benim için sonuçta doğduğum , büyüdüğüm şehir . insan büyükşehire alışınca zor geliyor :) neyseki bikaç günlüğüne gelicem inşallah.

Bide beni düşünün ben burda kafayı kırcam valla
Nevşehirr......

İzmirde büyü sonra burda yaşa medeniyetten yoksun bi şehirdee

istanbul bambaska dogru..
angellls is icin mi oraya tasindiniz siz?
mericdemir siz de kapadokyaya yakinsiniz ama nevsehirin ici daha bunalticidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…