2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

reklamlar: ayy çok canım sıkıldı, evde değilim dediğim gibi eşim çok istediği çin arkadaşlardayız. Yemek yiyor onlar bir kısım da mutfakta sigara sohbetinde benimde evde olasım var bu aralar. 10 dedinmi uykum gelyor. Buradakilerde nazlanıyormuşum gibi tavır yapıyor, evleri soğuk, kaldım battaniye altında... patlayacağım... ben suratım düşünce kaldırmam astıkça asarım sinrimi atarım içime... neyse bakalım...

Son düzenleme:
siz beni unutmayın geri geldigimde kızlar cinsiyet su dedigimde sen kimdin demeyin sakın bana :)))

Ay canım ya cinsiyetini öğrendiğinde bize yaz valla ben çatlarım neydi dieee şimdiii

ay yazık yaaaaa bikaç kat battaniye al bari üzerine , üşütmeyesin sakınnn
rahatsız olduğunu söyle evinize gidin yaaaa ,acıdım valla sana şimdiiii

nereye gidiyorsun neden gidiyorsun, neleri kaçırdım ben

önümüzdeki hafta içi(gün belli degil) esim göreve gidiyor 1-1,5 aylık bende memlekete gidiyorum cnm. annemlerde net yok. o yüzden cok arasıra birilerinden bulursam girerim :))) aktif hale gelebilmem icin 1.5 ay olacak yani

paticim esine desene kalkalim uyumak istiyorum diye? rahatdizlanmadin degil mi? yalnizca sıkıntı?

ya rahatsızlanmadım, şiştim sabah giydiğim pantolonun fermuarını çekemiyorum ama karnım içine sığmıyor sanki öyle gerildi, yarılacak sanki oturamıyorum, hapşırıyorum, üşüdüm herhalde, o da çok sıkıldı bir haftadır benim peşimde koşturdu, o desin diye bekliyorum, kıyamadım ona da... Ya millet beni pohpohlasın demiyorum da ne yaşadığımı bilemeyecek kadar bu duruma uzaksan saygı göstermeyi dene... Ayy sinirime bak ya dibimdeki insanın dedikodusunu yapıyorum, çok çok ayıp...

çoklu alıntı için yardım eden kızlar teşekkürler. anladım nasıl yapıldığını.

kocam da gelmedi hala yaa...

bu arada demin okudum yazdıklarınızı ama bir şeyle meşguldüm yazamadım. bu gebelikteki cilt lekesi derken, nedir kızlar? benim bir bilgim yok. leke mi olacak biz de?

bu arada demin okudum yazdıklarınızı ama bir şeyle meşguldüm yazamadım. bu gebelikteki cilt lekesi derken, nedir kızlar? benim bir bilgim yok. leke mi olacak biz de?

herkeste olmaz cnm ama bazı kisilerde günes leke bırakıyor hamilelikte. güneş kremi öneriyor doktorlar ben de daha sormadım sorayım da bi ona göre alıcam ama sanırım sebamed uygun

benim güneş alerjim var ama güneş kremi mecbur kullandım ve leke gene de oldu ve geçti hemde çok kısa sürede. Ben daha başlamadı alacağım krem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…