2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım ben adetım 1 gun gectıkten sonra yaptırdım 198 dı 2 gun sonra 450 idi.Dr guzel gıdıyor dedı bır daha ölçtürmedım sımdılerde beta kac bılmıyorum

canım kaç haftalık dedi sadece keseyi gördüğünde. bana tam 5 haftalık dedi kese gözüktüğünde yarın 6. haftam doluyor dr kontrolum var.

Canım bana 5+2 dedı. Kesemı ölçtü 5+2 cıktı ultrasonda . Dün gıttım dr'a.

Canim sata gore kacsin bugun?

Canım sat : 27.11 ınternette 6 haftayı gectım ama ultrasona gore 5+2 idim dün. Sadece kese gorundu .

Kızlar 5+5 deyim. Keseyi görebildik bugun. Baska bir test yapmadı.Kalp atısları ve diger kan testleri için on gün sonraya cagırdı.Kesenin boyutu 7mm.Çok mu kücük:18:

kızlar aramızda üzülen anneleri görünce içim acıyor. Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın. her an Allaha dua ediyorum. insallah bizlerde sorun yaşamayız. benim de 6 gün kaldı kontrolüme içim içime sıgmıyor. bian önce gecmesini istiyorum zamanın. umarım kalp atısları duyulur. korkuyorum bebegime bisey olmasından.

kızlar bugün daha yeni açabildim bilgisayarı ve okuduklarım beni çok etkiledi.bebeğini kaybeden anneler olmuş.hepinize geçmiş olsun.dilerim allahtan en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız.biliyorum çok zor ama sakın isyan etmeyin.herşey allahtan.dualarınızı eksik etmeyin.

21 kasım ama benm geç döllenme oldu yani kanda adet tarihi geçtikten bi hafta sonra ortaya çıktı bende ölçü falan hiç bişi demedi ama elimde usg kağıdı var 8.61 mm yazıo o mu ki acaba

EVET CANIM USG NİN SOL ALT KÖŞESİNDE KESE bOYU YAZIYO 1 GÜNDE 1.1 ARTIŞ OLMALI DİYO Bİ SİTEDE BENİMKİNİ DOĞRULUYO YANİ 2 GÜN ÖNCE 6.7 İDİ BUGÜN 8.9 ÇIKTI.BİZE DE GEÇ DÖLLENME OLMUŞ OLABİLİR DEDİ HAFTAYA ANLAŞILACAKMIŞ KALP ATIŞLARINI BUGÜN DUYAMADIK İNŞALLAH HAFTAYA DUYARIZ...

benm kağıtta sağ alt köşede GS 8.6 yazıo ama :18:

21 kasım ama benm geç döllenme oldu yani kanda adet tarihi geçtikten bi hafta sonra ortaya çıktı bende ölçü falan hiç bişi demedi ama elimde usg kağıdı var 8.61 mm yazıo o mu ki acaba

kızlar 5+5 deyim. Keseyi görebildik bugun. Baska bir test yapmadı.kalp atısları ve diger kan testleri için on gün sonraya cagırdı.kesenin boyutu 7mm.çok mu kücük:18:

bende 5+6 dayım canım 8.9 görünüyo us kağıdında kalp atışlarını izde duyamadık ama 6 değil 7. 8. Haftaya kadar duyulabilir diyo herkes allahtan ümidimizi kesmeyelim kalbimiz pıt pıt atar inşallah bizimde

Aminnnnnn canım Allah kimseye yaşatmasın kötü düşünme kötü olmasın bebeğin senle inşallah Allahın izni ile.dilerim Rabbimden kalp atışınıda duyarsın sağsalim kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyide görürsün canım dua et bol bol.

aminnnn canım inşallah o muhteşem ötesi güzel duyguyu bidaha yaşarız ben ve bebiş aşkıyla yanıp tutuşan herkes inşallah

Kızlar mrb bende bu topiğe bugün yeni katıldım kendi dertlerimizi yazarken sizin yazdıklarınızı da okudum gerçekten üzüldüm siz ve sizin gibi üzülen anne adaylarına Allahım bu mutluluğu esirgemesin heipimiz bi gün sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Canım benim Allah korusun bak keseyi görmişsün daha ufaktır annesi ondan görülmemiştir sen değiştir doktorunu başka doktorada görün emi.benim kızkardeşim 2 aylık hamileymiş doktor yumruğum kadar kistin var senin gebe kalman imkansız hemen ameliyatlıksın demişti meğer dünyalar tatlısı teyzesinin tobpişi varmış salak doktor anlamadı.zaten moralim çok bozuk ben kaybettim bebeğimi başka kimse kaybetmesin ALLAHIM ne olur bebişleri annelerine babalarına bağışla aminnnnnnnn inşallahhhh

aminnnnnnnn canım inşallah.bize şah damarımızdan daha yakın olan Rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin kucağımızı boş bırakmasın yüreğimizi dağlı bırakmasın inşallah

nedense hiç ayrılmak istemiyorum burdan kendimi öyle alıştırmışımki eylül 2012 annesi olmaya.ALLAHIM ne güzel bi duyguydu 1 ay önce sevinçten ağlamıştım şimdi üzüntüden mahvoldum ağlamaktan.bebeğim artık benle deil çok büyük acı kızlar,arkadaşlar,canlar canım yanıyo çokkkkk bi ilaç olsada unuttursa bu can acısını.amacım sizi üzmek deil Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın bütün kalbimle dua edeceğim hepinize takip edeceğim sizi hep kucağınıza aldığınız günleri anlattığınızda da takip etcem ALLAHA emanet olsun kuzucuklarınız ve siz cici anneler öpüyorum hepinizi bizede dua edin emi yürek acımız dinsin yine mutlu olalım diye

ne yazıkki küçük bi ilçede yaşadığım için çok fazla seçeneğim yok bu doktoru da çok övdülerde gittim ama yinede araştırmmya devam edicem senin içinde benm için hatta hepimz için hakkımızda hayırlısı. mevlam neylerse eyler neylerse güzel eyler

CANIM BENİMMM ÜZME DİYECEĞİM OLMAYACAK EMİNİM aLLAH BU DUYGUYU SANA YENİDEN YAŞATACAK
BENİMDE ÖNDEN 2 DÜŞÜĞÜM OLDU 2 . 5 YIL SONRA GELDİ MELEĞİM SENDE
İNAN VE BEKLE GELECEK

Seni okadAr cok iyi anliyorumki.. Zaten yasayan anlar bu aciyi.. Okurken gozlerim doldu..
benimde bir dusugum oldu ve acisi hic gecmedi gecmiyor sadece diniyor.. Suan yine hamileyim ama halen aklimda cikmiyor..
sana tek demek istedigim, dusugu olan annelerin cocuklari cennette onlara golge olurmus..anneannem hep derdi bana
allah sabir versin canim emin ol bi sure sonra dinicek

cok uzuldum ben de((((

Günaydın kızlar.Üzülen anne adaylarına acılarını paylaştıgımı belirtmek isterim.Ama sıkııntı, stres yaparsanız tekrar gebelik sansınızı tehlikeye atarsınız.Lütfen üzülmeyin.Allah insallah en kısa zamanda sizin yüzünüzü güldürecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…