2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada kızlar ben tablo falan göremiyorum hiç biryerde
nerden bakıyorsunuz siz bu tabloya ????
ilk sayfada canım tablo :)

hadi maşalllhh :) ben de bugün gideyim o zaman senle aynıydık
belki ben de görürüm :)
6+ 4 bugün
yarın çağırdı ama işim var

senin kese ilk ne kadardı canım kaçta gördün birde

ben 4 yıldır bekliyorum bebeğimi o yüzden hiç cinsiyet ayırmadım.
Ama her zaman savunduğum tez kız çocuğu daha vefalıdır

4 yıldır sonra geldi demek ne güzel bende 2 buçuk yıl bekledim

çin takvimine göre kız çıkıyor 1 eklesem de eklemesem de
ilk erkek sandım ama değilmiş
bişey sorcam
hamile kaldığım ay olarak
aralık baktım 28 kasım adet çünkü kasımın sonu yani
döllenme aralıkta oldu
siz nasıl baktınız?

aralık mı kasım mı
birde 1 eklesek mi eklemesek mi davası var :)ne zormuş yaa :)

kasıma bakman gerekli tabi +1 ekleyerek

Gunaydin guzel anneler nasilsiniz bugun ins testlerden guzel sonuc cikar

annişler merhabaa... Güzel bi gün olması dileğiyle :)

Ben çin takvimine baktım hiç bir sayfada yaşınıza 1 ekleyin yazmıyor ki ... Ben 25 yaşındayım kasım ayına bakınca erkek, ama yaşıma 1 ekleyince kız oluyor neyse Rabbim sağlıklı hayırlı nasip eylesin de kız da olur erkekte Rabbim hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip eylesin bizlerede ayakları altında cennet olan annelerden eylesin.. :)

Merhaba güzel hamişler,
ben 1 hafta yatakçıyım yatak odasında yat yat sıkıldım oturma odama actım cekyatı hiç olmazsa tv seyredeyim arada ama dimi
çok şükür kanamam olmadı bir daha,ama acık k.rengi hala devam ediyor akıntı ve lekelenme.
korkuyorum ama yapacak birsey yok drum yatak istirahati dedi
çalışıyorum ya sıkıldım 2 günde evde..keşke sorun olmasa da calışsam..

Aminnnnn saglikla gelsinler dunyaya

çin takvimi bana da kız dedi kızlar bakalım doğrumu çıkacak 2 buçuk ay sonra anlarız hepimiz inşallah ..kanaması olan arkadaşları çok iyi anlıyorum bende hastanede nöbetteyken bi lekelenmem oldu nasıl korktum anlatamam hergün olacakmış gibi korku sardı kontrol etmekten.. bu arada progestan kullananlar yazabilirmi ? çok kullanmakta zararlı olabilir diye duyum aldım

çook halsizim yorgunum arada başım dönüyo oğlumda hasta si<de durumlar nedir annişler+

Ben de cok yorgun hissediyorum kendimi. Bugun yataktan hiç çıkmadım.hiç bişi yapasım yok.Sürekli uyumak istiyorum Çin takvimine 1 eklersem kız eklemezsem erkek cıkıyor benim de. Eklencekmi eklenmicek mi bilmiyorum artık.Aman saglıklı gelsin de..

Benim kanamam olmadı cok sükür. Ama bende de sürekli tedirginlik var.Sürekli kontrol edesim var.Kese biraz kücük cıktı. 5+5 de 7mm.Korkuyorum o yüzden:18:

Cok sevndim cnm keseyi gormene kac yasindasin ben 26 yasindayim gerci aralikda hamile kaldim aralikda 27 den gun aldim bende ilk baktigimda kizdi arkadasim bana erkek dedi ekleyerek yapti ben de tum gun yataktayim bende de kanama yok cok sukur test yaptilar mi bidahaki randevun nezaman

Canım 10 gün sonra cagırdı doktor.testleri o zaman yapacakmış.27 yasındayım ben de 28den gün aldım. Hala hamile moduna giremedim nedense:) Bulantım aşermem felan da yok

bende evde olduğum zaman öğlene kadar uyuyorum kızlar ya uyku hali var ama bulantı yok bende de. dün bizimde moralimiz çok bozuldu ilk muayenemizdi doktor keseyi çok küçük buldu ama + dayım usg kağıdında 8.9 mm yazıyo dünden bu yana bunu araştırıyorum hepimizin boyutları 7-8 civarında birçok sitede de bunu doğruluyo..ben yarın nöbetçiyim hastanemde çok fazla doğum doktoru çalışıyo araştırıp hafta sonu bilgilrimi burada paylaşıcam inşallah normal boyutlardır...

5+6 dayım :) yazmıştım sanki ama görünmemiş

kızlar midesi bulanan bi tek benmiyim ya dayanamıyorum.henüz 5+6 dayım ama iki gündür yediklerimi çıkarmayada başladım.gece gündüz sabah öğlen hiç farketmiyor sürekli bulanıyorum.

kızlar midesi bulanan bi tek benmiyim ya dayanamıyorum.henüz 5+6 dayım ama iki gündür yediklerimi çıkarmayada başladım.gece gündüz sabah öğlen hiç farketmiyor sürekli bulanıyorum.

Canımm bende bugün çok kötüyüm yaaaa
Valla konoşurken bile ağzımı açtığımda çıkarcak gibi oluyormmm

heyyyy selam milllet bugn başka bi doktora gittim 5+4 müşüm bebiş 11 mm dünden beri 3 mm büyümş tahmini doğum 9/9/2012 çok mutlu oldum ya dün moralimi bozan doktora karşın bugün ki çok net konuştu inş sağlıklı devam edr de alırız kucağımıza bebişimizi

Canım gözün aydınnnn
Bende şimdi gidicem dr.
yine çok heyecanlıymmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…