2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bilgisi olan varmı bu konuda yardımcı olun bana ilk gebeliğim doktor 8000 hcg için 8.9 mm yi küçük buldu ama birçok siteden araştırdığım kadarıyla uyumlu görünüyor. geç döllenme olmuştur belki öyleyse korkulcak bişey yok değilse gelişmez düşer dedi çok tedirginim??????

Cnm benimde sat 2 aralik dun gittim 4 5 haftalik 8 mm gibi 10 gun sonra gel dedi

sta tatlım, benide 1 hafta sonra çağırdı takip edeceğini söyledi hcg me bakıyorum herkesinkinden farksız geçtiğimiz salı 800 bugün 8000 olması normal değilmi

kızlar beta 0.100 küsür bişeyçıkmış sabah hemen gidip kan verdik öğlenden sonra aradılar.gebelik yok gibi görünüyor kanda dediler ama bazen geç belli olur 1-2 gün daha ilaçları kullanın dediler.progestanı kesmediler.bugün adet günümde daha olmadım hiç olacak gibi de değilim.sizce ümit varmı?
bence yok.progestan adetimi geciktiriyor şuanda.ama neden bıraktırmadılar ki.adet olucaksanız ilaçlara rağmen olursunuz zaten dediler.eğer çok uzun süre adet olmazsanız gelin dediler.
olay bu.karıştı kafam.14 gün geçti aşılamanın üzerinden ağrılarım var son 1 haftadır ne oluyor içerde bilemiyorum.umarım bebek yoksa adetim gelir bir sorun yoktur.
çok üzgünüm...

çok saol bitanem inşallah.hemşeriyiz demek sevindim canım memnun oldum.aminnnnnnn inşallahhhhh yüzüme bakar Rabbim sevindirir en yakın zaman da yine dilerim herkesi de inşallah.yeni üyeyim ama çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi,arkadaşların sevinçlerine sevinen dertlerine dertlenen üzüntüsünü bütün kalbimle içten yaşardım hep dua ederdim yinede ediyorum ederim de.Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısı ile inşallahhhh

Hcg Ye cok takilma herkeste ayni yukselmio bence baska doktorada gorun

bende öyle düşünüyorum canım iskenderunda hemşire olarak çalışıyorum bende ve araştırdığım en iyi doktora başlamak istedim kendi çalıştığım devlet hastanesinde de doktorlara danışacağım bu konu çok kafamıza takıldı gelişmeyebilir, düşmezse alırız deyince daha ilk muayenden çok üzüldük cuma da başka doktora gidicem..inşallah hayırlı haberler alırız Allah herkese sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

evet canım bebeğim beni bıraktı herşeyin hayırlısı.aminnnnnn canım inşallah 7/24 ayakta olmaya razıyım gelsin yeterki deil inletmek ayağa kaldırsın tüm apartmanı inşallahhhhhhh.eylül 2012 annesi olcaksın heralde dilerim Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder

Hadi yaa Hayırlısı canım ya ben bekliyordum senden bu ay. Böyle olmasına üzüldüm. Ama daha ümidi kesmeyin demiş doktor. Belki aşılamdan sonraki günlerde kendiliğinden olmuştur. Bir kaç gün sonra bakalım ne diyecek.

Takilma cok fazla Ben 5 ay once bos gebelik gecirdim bos diyebilmesi icin 8 haftalik olmasi lazim doktor sallamis sanirim rahat ol.

slm arkadaşlar bugün bi üzülende ben oldum ilk muayeneme gittim sat a göre 7 haftalık gebeyim ama doktora ısrarla söledim geç döllenme oldu die ultrasonda baktı çok küçük kaç haftalık olduğu bile yazmıo dedi keseyi gördü ama 7 haftaya göre çok geride dedi ve yeniden beta testi istedi çok moralim bozuldu boş gebelik olmasından çok korkuyorum

ayyy çok heyecanlısınızdır allah sağlıcakla kucağınaza almanızı nasip etsin bende 2011 eylül annesiydim bu forumdaydım çok şeyler paylaştık halada görüşüyoruz çok güzel bir grubumuz var hatta yüzyüze bile görüşüyoruz...allah size hayırlı doğumlar nasip etsin...gerçi eylül annesiydim ama benim kızım erkenci çıktı ağustosta doğdu

sat ne zamandı canım benimde us da haftası bile yazmıyo dedi doktor ama 8.9 mm ölçüm normal gibi

sat ne zamandı canım benimde us da haftası bile yazmıyo dedi doktor ama 8.9 mm ölçüm normal gibi

21 kasım ama benm geç döllenme oldu yani kanda adet tarihi geçtikten bi hafta sonra ortaya çıktı bende ölçü falan hiç bişi demedi ama elimde usg kağıdı var 8.61 mm yazıo o mu ki acaba

aynen bende canım şimdi sonucumu aldım benimde değrlerim düşmüş çok üzgünüm bende eylül annesi olamıcam artık

Çok üzüldüm kızlar,geçmiş olsun
ve hayırlısı olsun diyelim.Siz kendinize iyi bakın çabuk toparlayın inşallah

Hadi sana da hayırlı olsun
bi 2. anniş daha geldi aramızaaaa
benim de 2008li bi kızçem var ellerinden öper teyzesiii

nerden mi anladım 2. olduğunu=avatarından ve nickinden
yanılmadım inşallah hemen de atlayıverdim haa

CANIM SIKMA CANINI HERŞEY OLUCAĞINA VARIR

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNN

cANIM BENİM SENİ ÇOK İİ ANLIYRUM bende bebeğimi kaybetmiştim çok üzüldüm inan geçmişi hissettim bi an içimdee
Hayırlısı böyleymişş.Allah inşallah en kısa zamanda bi diğerini nasip eder hemde normal yollarla kendine dikkat et biliyosun moral önemli

canım mrb buca da kadın doğum hastanesi var oraya yaptırabilirsin hem temiz bi yer
ben yazın orda kürtaj olmuştum acilden giriş yaptım Şükriye die bi hanım var doktorum oydu baya memnun kakdım
umarım yardımcı olabilmişimdir
bu arada bebişin hayırlı olsunnn

Kızlar sabah kanamam oldu ve dra gittim kese iyi görünüyor ama
düşük teh. var dedi ve yatak istirahati verdi progestan 200yazdı sabah2 akşam2 bu ilaç bu kadar kuvvetli dokunur ama,
günde 3 kez içeyim diyorum
çok korktum kızlar :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…