herkese meraba kızlar..ben topiğe yeni adım attım anneliğe de öyle olucak inşallah..5 aylık evliyiz sat im 1aralık geçtiğimiz salı hcg 800 çıktı bugün yani 8 gün sonra 8000lerde doktor biraz düşük seviyede artış göstermiş dedi ve ultrasondaki boyut 8.9mm bunu da küçük buldu..fikri olan varmı benim ilk gebeliğim??
Cnm benimde sat 2 aralik dun gittim 4 5 haftalik 8 mm gibi 10 gun sonra gel dedmrb canım peki hcg değerin kaç şu anda?
Hcg yaptirmadim tatlim kese gorununce Greek duymadi yaptirma dedi SATA gore 6 haftadayim dedim siz 4 5 haftalik diyosunuz dedim hersey moda mod ayni olmaz normal dedi
Hemşerim Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah...çok çok geçmiş olsun.. Bu hayat bizim için eksikliklerde fazlalıklarda güzellliklerde Rabbim inşallah tamamlandır hayırlı bir hamilelik hayırlı bir bebiş nasip eder sana inşallah tabi bize de Rabbim kolaylık versin dua edelim inşallah birbirimize ...
sta tatlım, benide 1 hafta sonra çağırdı takip edeceğini söyledi hcg me bakıyorum herkesinkinden farksız geçtiğimiz salı 800 bugün 8000 olması normal değilmi
Hcg Ye cok takilma herkeste ayni yukselmio bence baska doktorada gorun
aranıza yeni katıldım ve tam olarak olayları başlangıçtan itibaren bilmiyorum ama bebeğiniz ile ilgili sanırım olumsuzluklar yaşanmış...allahım en hayırlı en yakın zamanda yuvanızı bebek sesleri ile inletsin....ne desem belki boş kalacak hayaller umutlar.... ama ben her işte bir hayır olduğuna inanırım...belki hamilelikle bebekle belkide seninle ilgili sıkıntılar yaşanacaktı...
kızlar aranızda antalyadan olan var mı? bana dr önerebilir mi?
kızlar beta 0.100 küsür bişeyçıkmış sabah hemen gidip kan verdik öğlenden sonra aradılar.gebelik yok gibi görünüyor kanda dediler ama bazen geç belli olur 1-2 gün daha ilaçları kullanın dediler.progestanı kesmediler.bugün adet günümde daha olmadım hiç olacak gibi de değilim.sizce ümit varmı?
bence yok.progestan adetimi geciktiriyor şuanda.ama neden bıraktırmadılar ki.adet olucaksanız ilaçlara rağmen olursunuz zaten dediler.eğer çok uzun süre adet olmazsanız gelin dediler.
olay bu.karıştı kafam.14 gün geçti aşılamanın üzerinden ağrılarım var son 1 haftadır ne oluyor içerde bilemiyorum.umarım bebek yoksa adetim gelir bir sorun yoktur.
çok üzgünüm...
bende öyle düşünüyorum canım iskenderunda hemşire olarak çalışıyorum bende ve araştırdığım en iyi doktora başlamak istedim kendi çalıştığım devlet hastanesinde de doktorlara danışacağım bu konu çok kafamıza takıldı gelişmeyebilir, düşmezse alırız deyince daha ilk muayenden çok üzüldük cuma da başka doktora gidicem..inşallah hayırlı haberler alırız Allah herkese sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin
slm arkadaşlar bugün bi üzülende ben oldum ilk muayeneme gittim sat a göre 7 haftalık gebeyim ama doktora ısrarla söledim geç döllenme oldu die ultrasonda baktı çok küçük kaç haftalık olduğu bile yazmıo dedi keseyi gördü ama 7 haftaya göre çok geride dedi ve yeniden beta testi istedi çok moralim bozuldu boş gebelik olmasından çok korkuyorum
sat ne zamandı canım benimde us da haftası bile yazmıyo dedi doktor ama 8.9 mm ölçüm normal gibi
arkadaslar ben eylul malesef eylul annesı olamıcam bugun gıttım kontrole kalp sesıne ne kese var ne kalp sesı dr bhcg ıstedı deger baya bı dusmus malesef sıze tavsıyem bhcgnızı bı hafta sora tekrarlayın ve en azından keseyı gormek ıcın 5. haftada bı kontrole gıdın
aynen bende canım şimdi sonucumu aldım benimde değrlerim düşmüş çok üzgünüm bende eylül annesi olamıcam artık
Çok üzüldüm kızlar,geçmiş olsunDusukler, bebegi kaybetmek hic kolay olmuyor bunu ancak yasayan bilir..
Bende haziranda kaybetmistim bebisimi..hic kolay degildi, gecmedi..gecmicekte.. Suan hamileyim ama bikere yasadigim iciin hicbir duygu ilki gibi olmuyor..ve icinde bi yerlerde mutlaka korkuda oluyor.. Dicem o ki, zamanla alissanda olmuyor zor geliyor insana..
rabbim hepimize hayirlisini versin..
Hadi sana da hayırlı olsunkızlr çok mutluyum bugün dr dan geldim minicik kesemizi gördük sonunda agudtosta dışgebelik geçirmiştim biraz sancım vardı eyvah dedim budamı dış gebelik ama şükürler olsun allahıma herşey normalmiş
CANIM SIKMA CANINI HERŞEY OLUCAĞINA VARIRslm arkadaşlar bugün bi üzülende ben oldum ilk muayeneme gittim sat a göre 7 haftalık gebeyim ama doktora ısrarla söledim geç döllenme oldu die ultrasonda baktı çok küçük kaç haftalık olduğu bile yazmıo dedi keseyi gördü ama 7 haftaya göre çok geride dedi ve yeniden beta testi istedi çok moralim bozuldu boş gebelik olmasından çok korkuyorum
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNNkızlar beta 0.100 küsür bişeyçıkmış sabah hemen gidip kan verdik öğlenden sonra aradılar.gebelik yok gibi görünüyor kanda dediler ama bazen geç belli olur 1-2 gün daha ilaçları kullanın dediler.progestanı kesmediler.bugün adet günümde daha olmadım hiç olacak gibi de değilim.sizce ümit varmı?
bence yok.progestan adetimi geciktiriyor şuanda.ama neden bıraktırmadılar ki.adet olucaksanız ilaçlara rağmen olursunuz zaten dediler.eğer çok uzun süre adet olmazsanız gelin dediler.
olay bu.karıştı kafam.14 gün geçti aşılamanın üzerinden ağrılarım var son 1 haftadır ne oluyor içerde bilemiyorum.umarım bebek yoksa adetim gelir bir sorun yoktur.
çok üzgünüm...
cANIM BENİM SENİ ÇOK İİ ANLIYRUM bende bebeğimi kaybetmiştim çok üzüldüm inan geçmişi hissettim bi an içimdeeselam kızlar malesef bende eylül annesi olamayacağım heralde 1,2 saat sonra kan değerimden sonra kesin belli olacak malesef kesem görünmedi doktorumun dediğine göre 6 haftalığım ama 15 aralıkta transferim oldu tüp bebek tedavisi ile nasıl 6 hafta oluyo anlamadım ya ama vardır bi bildiği heralde dış gebelik gibi görünmüyo dedi ne olduğunu da bilmiyo geç döllenme olabilir dedi ama kan değeri istedi düştümü ne durumda diye ama nasıl karnım ağırıyo doktordan geldikten sonra başladı adet olcak gibiyim alttan muayene ettiği için mi acaba nasıl üzgünüm anlatamam arkadaşlar çokkkkkk hemde benim durumum daki arkadaşlar içinde üzgünüm ama siz kendiliğinizden gebe kalabiliyosunuz en azından ben bidaha ne zaman yaptırabilirim tüp bebek bilmiyorum yaptırabilirmiyim onuda bilmiyorum.hamile olan arkadaşlara bebekleriyle mutlu sağlıklı haftalar aylar yıllar olsun inşallah bizede dua edin ne olur çokkkkk üzgünümmmmm
kızlar İzmir de doktorumun verdiği işte toxoplasma , hcv , üre... gibi testleri ilke tıpa sordum 395 l dedi sağlık ocağı da hepsi bizde yok diyor toxoplasma yokmuş... Siz ne yaptınız İzmir hamişleri yok mu aramızda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?