2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm ben hep zayıftım en fazla gordugum kılo 50 dı pek kılo alabılnlerden degılım alablrsem hamıllegn ılerkı zmnlarnda alırım ıns.:)))

başlamayalım diyosan öle olsun tatlım valla başkası ne der bilmem ama benimki baya bi büyük olcak o belli oldu herhalde hiç iç karnım olmicak

cnm ben hep zayıftım en fazla gordugum kılo 50 dı pek kılo alabılnlerden degılım alablrsem hamıllegn ılerkı zmnlarnda alırım ıns.:)))

alabilirsen sonlarına doğru al canım bari ayıp olmasın bende zoraki zayıf olanlardandım ama onu yeme bunu yeme gene dikkat ediyom aslında ama önünü alamıyom napım inş bende hamişliğpin sonuna kada böle kilo almam herkeslerde yeni doktora gitmiş galiba benim bir ayı geçti dahada bi hafta sonra düşünüyom hayırlısı bakalım....

olsun canm ıstahlıysan hamılelgınde maşallh bende hıc ıstah yok zorakı yıyorum bebıs ıcın bıde su bulantılar gecseydı allhtan.cok rahtlıcaktım btun gunum zehır oluo artık ılaclarda fayda etmıo

evettttttttttt herşeyimiz yolundaymışşşşşşşşşş doktor uğraşa uğraşa baktıııııııııı veeeeeeeee oğlum olacakmışşşşşşş ama bir hafta sonra gene gel ve kesinlikle bolca çikolata ye ddedi.... netleşsin iyice dedi :) kocaman olmuşuz ikili test çok iyi dedi.... 3 lüye gerek yok dedi.... bir hafta sonra kontrol var cinsiyet ksinleşsin dedi.... veeeeeee 22 sinde ayrıntılı için konuştuk....

arkadaşlar bende 19 haftalıkhamileyim lütfen benimle ist. dr bilgilerinizi paylaşırmısınız çok kararsız kaldım maalesef yardımcı olursanız çok sevinirim Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :)

evet dilse herkes seni bekliyor, söyle bakalım bebişin cinsyetini :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…