- 19 Ocak 2016
- 2.406
- 1.907
- 133
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Amin inşallah canım benim hepimizeÇok şükür darısı kalp atışını duymaya inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım benim hepimizeÇok şükür darısı kalp atışını duymaya inşallah![]()
He anladım canım. Her şeyin yolunda olmasına. SevindimSöyledim kanama olursa yapıyoruz kahverengi akıntıyı normal karşılıyoruz yerleşme evresinde oluyor daha çok küçük dedi
Neden korktun ki ya. Senin beta n güzel. Ayrıca dış gebelikte düzensiz kanamalar ve ağrılar oluyor. Bence sıkıntı yoktur . İçini ferah tut. Ben de dayanamadım salı günü doktora gidiceem. En azından keseyi göreyim dedimKızlar bir konu okudum beni dış gebelik korkusu sardıBiran önce pazartesi olsada keseyi görebilsem
![]()
Öyle canım suan da ne agrı ne kanama hiç birseyim yok tabi ama vesveseler var biraz.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versinNeden korktun ki ya. Senin beta n güzel. Ayrıca dış gebelikte düzensiz kanamalar ve ağrılar oluyor. Bence sıkıntı yoktur . İçini ferah tut. Ben de dayanamadım salı günü doktora gidiceem. En azından keseyi göreyim dedim
Benim de ağrılar gelip gidiyor. Şuan sıfır ağrı. Ara da bir ben burdayım diyor Allah tanÖyle canım suan da ne agrı ne kanama hiç birseyim yok tabi ama vesveseler var biraz.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
İnşallah sizlerde sağlıcakla keseyide kalp atışınızda duyarsınızAmin inşallah canım benim hepimize![]()
İnşallah canım benimBenim de ağrılar gelip gidiyor. Şuan sıfır ağrı. Ara da bir ben burdayım diyor Allah tangönlümüzü ferah tutalım. İnşallah güzel olcak bu sefer burdan dogurmadan ayrılmıcaz
![]()
Testinizde silik çizgi gözüküyor inşallah vardır testınizin markası nedir acaba?Merhaba arkadaşlar sat 4 Haziran bat 30 hazirandi 7 gün geçti. Sizce var mıdır.
Eki Görüntüle 3614046
First test. Dünde arti med yaptım aynı çıktı ama ona güvenmiyorum.Testinizde silik çizgi gözüküyor inşallah vardır testınizin markası nedir acaba?
Maalesef first de cok güvenilir değil. Awox yada prodictor dene kasette de laboquıck onları sılık çizgisi genellikle pozıtıf oluyor kuruma cizgisi olmuyor canımFirst test. Dünde arti med yaptım aynı çıktı ama ona güvenmiyorum.
Var gibi duruyor. İnşallah test doğruyu göstermiştir..en iyisi kan yakın zamanda kan vermek. Grubumuza bekliyoruzMerhaba arkadaşlar sat 4 Haziran bat 30 hazirandi 7 gün geçti. Sizce var mıdır.
Eki Görüntüle 3614046
Adet günün geçtiği için gündüz de yapsan çıkar. Sıvı alımını kesip 2 saat sonrasında yapabilirsinAwoxta aldım onu sabah ac karnina mi yapsam yoksa idrarim gelince mi
Uc dort saat idrarınızı tutup ta yapabılırsınız yarın sabahta yapabılırsınız kaset testte cıkan erken testte cok daha rahat çıksrAwoxta aldım onu sabah ac karnina mi yapsam yoksa idrarim gelince mi
Of iştahım yoktu memnundun bu durumdan aslinda kilolu hamile kaldım çünkü ama suan çok sık acıkıyorumKızlar iştah durumlarınız nasıl ?
Benim canım bir şeyler yemek istiyor ama bir yandan istemiyor değişik bir hal aldı ?![]()
MaşallahBen de dün keseyi gördüm kızlarKeseye göre 5+6 olduğunu söyledi doktorum. Haftaya da kalp atışlarını duyabiliriz dedi. Ara sıra ağrım oluyor kahverengi lekelenmem var progestan verdi fitil olarak kullanmam için.