2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar ben geldim uzun zamandır giremiyordum işten izin aldım bir hafta evdeydim hem gezdim hem de dinlendim şansıma hava da çok güzeldi keyifli bir hafta geçirdim bugün işe başladım sabah işlerim vardı anca yazabiliyorum umarım herkes iyidir

canım sende cinsiyet bellimi ????

canım inş hemen geçer çok şükür bende hiç olmadı bi 10 gün kadar içim biraz bayıldı gibi oldu ama şimdi çok çok iim hatta bazen unutuyom hamiş oldumu sanada tezden şifa versin rabbim inş

çok sevindim senin adına, allah oğlunun yüzünü sağlıkla görmeyi nasip etsin inş. canım.

ya işte dr gördü tam bakıyoruz bebek pozisyon değişştirdim falan... valla odasında bayağı kaldım bu sefer çok komikti adam hırs yaptı gördüğüm kadarıyla erkek dedi ama genede kesn olması için sen tekrar gel 1 hafta sonra dedi hem çikolata da ye dedi :) dedim unuttum ya bayağı güldük :)

hadi gözünaydın canım:)))maşallah beıbısımıze

hayırlı olsun canım darısı öğrenemeyenlerin başınaaaa :)

ya varya kız diyecek dye beklerken erkek dedi eşime baktım hadi iyisin diye.... pis bana çıkınca da dediki iyi bari 3 ten yırttık kız olsa erkek için bir daha mı yapacaktık aaa hiç bahsetmemişti haha

hadi bakalım hayırlısı canım tebrik ederim rabbim oğluşunla sana sıhhat versin inş...

haftaya da erkek desin öyle bir şeyler bakacağım... bugün gittik bana güzel bir pijama takımı aldık çok şişrin lohusalıkta da kullanbilirim ıd den buldum bayağı tuttu ama eşim sana ve oğluma feda olsun dedi.... ailecek yemek yedik.... her yerde tayt aradım ama bulamadım.....

amin inşallah herkes öğrensin valla bende öğrendim ya herkes öğnir artık benim cinsiyet konusu çok sorunlu

maşallah canım.. 1 kız 1 erkek... herkesin ideali... sağlıkla büyüt kuzularını

ben de cinsiyetini öğreneydim iyiydi... perşembe gittim ama bu hafta sırf cinyet için bi daha gideyim. bir dahaki randevum taa ayrıntılı ultrason 20.küsür hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…