ben geldim
selam kızlar ben geldim uzun zamandır giremiyordum işten izin aldım bir hafta evdeydim hem gezdim hem de dinlendim şansıma hava da çok güzeldi keyifli bir hafta geçirdim bugün işe başladım sabah işlerim vardı anca yazabiliyorum umarım herkes iyidir
olsun canm ıstahlıysan hamılelgınde maşallh bende hıc ıstah yok zorakı yıyorum bebıs ıcın bıde su bulantılar gecseydı allhtan.cok rahtlıcaktım btun gunum zehır oluo artık ılaclarda fayda etmıo
evettttttttttt herşeyimiz yolundaymışşşşşşşşşş doktor uğraşa uğraşa baktıııııııııı veeeeeeeee oğlum olacakmışşşşşşş ama bir hafta sonra gene gel ve kesinlikle bolca çikolata ye ddedi.... netleşsin iyice dedi :) kocaman olmuşuz ikili test çok iyi dedi.... 3 lüye gerek yok dedi.... bir hafta sonra kontrol var cinsiyet ksinleşsin dedi.... veeeeeee 22 sinde ayrıntılı için konuştuk....
evettttttttttt herşeyimiz yolundaymışşşşşşşşşş doktor uğraşa uğraşa baktıııııııııı veeeeeeeee oğlum olacakmışşşşşşş ama bir hafta sonra gene gel ve kesinlikle bolca çikolata ye ddedi.... netleşsin iyice dedi :) kocaman olmuşuz ikili test çok iyi dedi.... 3 lüye gerek yok dedi.... bir hafta sonra kontrol var cinsiyet ksinleşsin dedi.... veeeeeee 22 sinde ayrıntılı için konuştuk....
canım sende cinsiyet bellimi ????
ya işte dr gördü tam bakıyoruz bebek pozisyon değişştirdim falan... valla odasında bayağı kaldım bu sefer çok komikti adam hırs yaptı gördüğüm kadarıyla erkek dedi ama genede kesn olması için sen tekrar gel 1 hafta sonra dedi hem çikolata da ye dedi :) dedim unuttum ya bayağı güldük :)
hayırlı olsun canım darısı öğrenemeyenlerin başınaaaa :)
ya varya kız diyecek dye beklerken erkek dedi eşime baktım hadi iyisin diye.... pis bana çıkınca da dediki iyi bari 3 ten yırttıkkız olsa erkek için bir daha mı yapacaktık aaa hiç bahsetmemişti haha
amin inşallah herkes öğrensin valla bende öğrendim ya herkes öğnir artık benim cinsiyet konusu çok sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?