2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben yatıyorum hepınıze ıyı geceler asında erken ama yarın doktora gıdecegım bır an once yatım sabah olsunda bebesımı gorım artık

evet bakıyordum bende benim haftama sizde olan değişiklikler kısmındaki ilk cümle şuydu "Nefessiz kaldığınızı ve eskisi kadar dayanıklı olmadığınızı fark edebilirsiniz. Dolaşım sisteminiz vücudunuza ve göbek kordonu kanalıyla bebeğinize gerekli kanı pompalamak için var gücüyle çalışmaktadır. Demir açısından zengin diyetle beslenmeye ve bol C vitamini almaya dikkat edin."

kızlarrrr yaaa ben ekşi yemek istiyorum limon soyup soyupp yiyesim varrrrrr birtane kocaman yiyorum her akşam ama kesmiyor yaaa

ekşi deme, dudaklarım parçalanana kadar yiyebilirim. ekşiyide tatlıyı da aynı derecede severdim. ama tatlı 4-5 kere yemişimdir. deli gibi turşu yiyorum, tuz yememeye çalışıyorum.

kızlarrrr yaaa ben ekşi yemek istiyorum limon soyup soyupp yiyesim varrrrrr birtane kocaman yiyorum her akşam ama kesmiyor yaaa

iki saattir yazmaya çalısıtyorum kopup duruyorum:) bende fena bi tursuya sardım kayınvalidem ebe ve eksi hiçbirşey yedirtmiyor bana tansiyonu cok yükseltiyor diye göz hakkıdır diyip 1 tane tutusturuyor elime

ekşi deme, dudaklarım parçalanana kadar yiyebilirim. ekşiyide tatlıyı da aynı derecede severdim. ama tatlı 4-5 kere yemişimdir. deli gibi turşu yiyorum, tuz yememeye çalışıyorum.

:

ben tursuyla bozdum kafayı tansiyonum cıkıcak diyede ödüm kopuyor valla

iki saattir yazmaya çalısıtyorum kopup duruyorum:) bende fena bi tursuya sardım kayınvalidem ebe ve eksi hiçbirşey yedirtmiyor bana tansiyonu cok yükseltiyor diye göz hakkıdır diyip 1 tane tutusturuyor elime
:)))) ayy benensinizzz kızlarrrr vallaaaa
bende korkuyorum kanı sulandırırmışş limon fazla yiyemiyorum o yüzden ama tuza sarmışşş gibiyimmmm:))))
eriğin kilosu 150 tlymiş hehe 1-2 taneee kesmez beni yaaa o yüzdne hiç bulaşmıyorum eriğe daha

çok kıskandım amaa hem çaya bayılırım hem de 1 tane bile komşum yok...

Batı ataşehirde oturan var mı????

sen bu sorunu her gün tekrarla insallahh bulucan bi komsu :)))
benim oturdugum semt cok iyi degil ama 1 komsum var saolsun beraberiz sürekli. Eşli görüsebiliyoruz yaşıtım.kıskandırmak gibi olmasın ama iyi bisey

al bendende okadar tabak tabak turşu yemeye başladım kendimi engelleyemiyordum ama tansiyonum çıkmaya başladı bide şiştim.turşunun tuzu yetmiyormuş gibi ben herşeye acayip tuz atmaya başlamıştım nerdeyse tuzu ekmek arası yapıp yiyecektim eşim atıyor artık yemeğime tuzu.tuzla turşuyu azaltnca tansiyonum düzeldi şişim indi valla

3 aydır erik yolu gözlüyorum erik pestili filan fayda etmedi.ama 150 tl veremem eriğe.hemde daha tadı bile yoktur onun.şöyle sulu ekşi kocaman eriklerden olacakki tadı çıksın.

morelmi buldum desem üzüldümmü desem bilemedim yaaa ben kendime kızıyordum abarttım diyeee sizlerin yazdıklarınıda okuyuncaaa normalmiş diyorum:)

3 aydır erik yolu gözlüyorum erik pestili filan fayda etmedi.ama 150 tl veremem eriğe.hemde daha tadı bile yoktur onun.şöyle sulu ekşi kocaman eriklerden olacakki tadı çıksın.

aynen katılıyorum canım sana:)))
of of gelsin artık:)

kızlar benim incecik fiziğim şimdiden bi tuaf olmaya başladı.belim kalınlaştı,sırtımla kalçam eşit oldu dümdüz görünüyor ne bel oyukluğu kaldı ne kalça çıkıntım.göğüslerimin altından beride göbeğim çıktı.tipi tip oldum :)

ooh ne güzel olur ben erik yiyemem hiç en fazla 2 tane yiyebilirim herhalde.dişlerim kamaşır benim. Ama dediğiniz gibi bende ekşiciyim cinsiyetini henüz ögrenemedim bakalım ne olacak

bu iyi günlerimizz kuzucummm yaaa boşver takılmaaaaaa sonraa sıkı diyetle düzelirizz

Kızlar olacak o kadar ya bu bir süreç yani. Herkes farklı yaşıyor. Tek istegim kolay atlatmak benim baska bisey istemiorummm :)

morelmi buldum desem üzüldümmü desem bilemedim yaaa ben kendime kızıyordum abarttım diyeee sizlerin yazdıklarınıda okuyuncaaa normalmiş diyorum:)

ya bazen bende kendime diyorum abartıyorum bişey bu kadar yenmez diye ama vücutmu desem hormonmu desem nasıl bişeyse insan engelleyemiyor kendini.bi dönem hep ekşi yemek istiyorum tatlıyı görmek istemiyorum derken bi bakıyorum bi süre sonra tam tersi olmuş.eşim diyor karar ver tatlımı ekşimi ne istiyor senin canın diyor.oda şaşırıyor.

merhaba arkadaşlar nasılsınız benmde bugün 2li test sonucum çıktı süpermiş öbürlerine gerek bile yok dedi...

özgürlüğümüzü sonuna kadar kullanıyoruzzzDDDDDD boşverr yaa canın ne istiyorsaa yee ama kendine ve bebişe zarar vermeden normal ölçülerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…