Ben salatalık da domates de yiyorum. Biraz daha pahalı ama ufak salatalıklardan ve salkım domateslerden alıyorum. Zaten yediğimiz çoğu şey hormonlu artık nabalım yicez :)
Belki seninki de kızdır...
kızlarrrr yaaa ben ekşi yemek istiyorum limon soyup soyupp yiyesim varrrrrr birtane kocaman yiyorum her akşam ama kesmiyor yaaa
çok geçmiş olsun ama sıkma canını hamilelikte vücudun neye tepki verceği belli olmuyor. Bende de çarpıntı oluyor sıksık. Ama öğrendimki kansızlıktan oluyormuş. Bende çok takıyordum ama taktıkça daha da çok oluyor
kızlarrrr yaaa ben ekşi yemek istiyorum limon soyup soyupp yiyesim varrrrrr birtane kocaman yiyorum her akşam ama kesmiyor yaaa
ekşi deme, dudaklarım parçalanana kadar yiyebilirim. ekşiyide tatlıyı da aynı derecede severdim. ama tatlı 4-5 kere yemişimdir. deli gibi turşu yiyorum, tuz yememeye çalışıyorum.
:
ben tursuyla bozdum kafayı tansiyonum cıkıcak diyede ödüm kopuyor valla
:)))) ayy benensinizzz kızlarrrr vallaaaaiki saattir yazmaya çalısıtyorum kopup duruyorum:) bende fena bi tursuya sardım kayınvalidem ebe ve eksi hiçbirşey yedirtmiyor bana tansiyonu cok yükseltiyor diye göz hakkıdır diyip 1 tane tutusturuyor elime
çok kıskandım amaa hem çaya bayılırım hem de 1 tane bile komşum yok...
Batı ataşehirde oturan var mı????
al bendende okadar tabak tabak turşu yemeye başladım kendimi engelleyemiyordum ama tansiyonum çıkmaya başladı bide şiştim.turşunun tuzu yetmiyormuş gibi ben herşeye acayip tuz atmaya başlamıştım nerdeyse tuzu ekmek arası yapıp yiyecektim eşim atıyor artık yemeğime tuzu.tuzla turşuyu azaltnca tansiyonum düzeldi şişim indi vallaiki saattir yazmaya çalısıtyorum kopup duruyorum:) bende fena bi tursuya sardım kayınvalidem ebe ve eksi hiçbirşey yedirtmiyor bana tansiyonu cok yükseltiyor diye göz hakkıdır diyip 1 tane tutusturuyor elime
:)))) ayy benensinizzz kızlarrrr vallaaaa
bende korkuyorum kanı sulandırırmışş limon fazla yiyemiyorum o yüzden ama tuza sarmışşş gibiyimmmm:))))
eriğin kilosu 150 tlymişhehe 1-2 taneee kesmez beni yaaa o yüzdne hiç bulaşmıyorum eriğe daha
al bendende okadar tabak tabak turşu yemeye başladım kendimi engelleyemiyordum ama tansiyonum çıkmaya başladı bide şiştim.turşunun tuzu yetmiyormuş gibi ben herşeye acayip tuz atmaya başlamıştım nerdeyse tuzu ekmek arası yapıp yiyecektim eşim atıyor artık yemeğime tuzu.tuzla turşuyu azaltnca tansiyonum düzeldi şişim indi valla
3 aydır erik yolu gözlüyorum erik pestili filan fayda etmedi.ama 150 tl veremem eriğe.hemde daha tadı bile yoktur onun.şöyle sulu ekşi kocaman eriklerden olacakki tadı çıksın.
3 aydır erik yolu gözlüyorum erik pestili filan fayda etmedi.ama 150 tl veremem eriğe.hemde daha tadı bile yoktur onun.şöyle sulu ekşi kocaman eriklerden olacakki tadı çıksın.
kızlar benim incecik fiziğim şimdiden bi tuaf olmaya başladı.belim kalınlaştı,sırtımla kalçam eşit oldu dümdüz görünüyor ne bel oyukluğu kaldı ne kalça çıkıntım.göğüslerimin altından beride göbeğim çıktı.tipi tip oldum :)
morelmi buldum desem üzüldümmü desem bilemedim yaaa ben kendime kızıyordum abarttım diyeee sizlerin yazdıklarınıda okuyuncaaa normalmiş diyorum:)
ya bazen bende kendime diyorum abartıyorum bişey bu kadar yenmez diye ama vücutmu desem hormonmu desem nasıl bişeyse insan engelleyemiyor kendini.bi dönem hep ekşi yemek istiyorum tatlıyı görmek istemiyorum derken bi bakıyorum bi süre sonra tam tersi olmuş.eşim diyor karar ver tatlımı ekşimi ne istiyor senin canın diyor.oda şaşırıyor.
bu iyi günlerimizz kuzucummm yaaa boşver takılmaaaaaa sonraa sıkı diyetle düzelirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?