2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tentation birkac gündür seni görmüyorum nasılsınn

:) arşivden geçmişi okuyem dedim ama başa çıkılcak gibi değil. se nasılsın

hafta sonu evimde değildim, cumartesi de havuzlu hana gidemedik. ben de cevahire gittim, üst baş bakınem die.
bulamadım gönlüme göre bişiler. sezon ürünleri de anasının nikahı,

hem wc problemin varsa cozer hemen :))
saol cnm ama yarını bekleyemedim. eşimi gönderdim hemen aktara

O acımsı ağız tadı bende de var.. Ve geçmedi henüz..ama geçeccekmiş...Beyaz peynirli tost çok iyi geliyor bana.. İş yerinde varsa onu da deneyebilirsin.

yok ama evden götürürüm cnm sorun olmaz bir süre bu şekilde idare ederim. sonra dedğin gibi geçer belki

Kızlar komsuya çaya geçiyoruz ben çay içmem ama yanında umarım birsey yoktur :))) öpüldünüz gelince yazarım muckkk

dilse gözün aydın öğrenmişsin esn sonunda:) sen yazıp anlattıkça ben hep oğlu olcak dilsenin diyordum :)

çok kıskandım amaa hem çaya bayılırım hem de 1 tane bile komşum yok...

Batı ataşehirde oturan var mı????

turamit bu azimle kesinlikle bulacaksın batı ataşehirde oturan birilerini. İnanıyorum ben...Olmadı konu açarsın batı ataşehirde oturan var mı diye?

Arkadaşlar merhaba bede sıksık giremiyorum hem kpss hem ev hem iş bide bebiş zaman kalmıyor valla. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum var. Şu ye tatlıyı .ıkar atlıyı muhabbeti yanlış çıkan varmı? Ben zaten çikolatayı severdm artık dahada düştm. Yokmu kız bebiş bekleyipte tatlıya çok düşen.

başka bir topikte arkadaş cinsiyeti öğrenmeden bir gün önce bir paket helva yemişti. ertesi gün cinsiyeti öğrendi:) kızı olacak:))))

ben tatlı yemezdim dolapdaki çikolataları içine düşüyorum hep tatlı yiyesim var ki ben sevmezdim okadar cok gecen salı günü kontrolüm vardı doktorum emin değilim kıza benziyor dedi sanırım ye ekşiyi cıkar ayseyi ye tatlıyı cıkar hakkıyı olmuyor

cnm onun cinsiyetle ilgisi yok hormonlarla zannedersem bnm çok turşu yiyip oğlu olan tanıdığım var bnm ilkide kızdı buda kız bunda biraz canım tatlı istiyo ilkte hiç aramazdım

ben kızım da turşu ya as erdim bu bebeğim de pestil acıbadem kurabiyesi kabak tatlısı vs vs çekti durmadan canım ve erkek bekliyorum

Çok sağolun :) Allah'ın gücüne gitmesin bende eşimde kız istiyoruz hayırlısı tabiki:) bizm doktora gitmemize daha 15 gün var meraktan çatlıcam

Çok sağolun :) Allah'ın gücüne gitmesin bende eşimde kız istiyoruz hayırlısı tabiki:) bizm doktora gitmemize daha 15 gün var meraktan çatlıcam

bir arkadasım var oda 5 aylık hamile tursu yiyor devamlı ve kızı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…