- 12 Ocak 2012
- 277
- 24
- 98
ben kızım da turşu ya as erdim bu bebeğim de pestil acıbadem kurabiyesi kabak tatlısı vs vs çekti durmadan canım ve erkek bekliyorum
Arkadaşlar merhaba bede sıksık giremiyorum hem kpss hem ev hem iş bide bebiş zaman kalmıyor valla. Benim cinsiyeti belli olan annelere bir sorum var. Şu ye tatlıyı .ıkar atlıyı muhabbeti yanlış çıkan varmı? Ben zaten çikolatayı severdm artık dahada düştm. Yokmu kız bebiş bekleyipte tatlıya çok düşen.
Ben normalde tatlı, çikolata çok severim. Ama hamile olduğumdan beri çikolatalar buzdolabında bekliyor. hiç canım çekmiyor. Ama lahana turşusunu çok severek yerim. Birkaç defa da vişneli dondurma. Sanki ye ekşiyi çıkar ayşeyi olacak. Kız beklediğim için :)
Ben normalde tatlı, çikolata çok severim. Ama hamile olduğumdan beri çikolatalar buzdolabında bekliyor. hiç canım çekmiyor. Ama lahana turşusunu çok severek yerim. Birkaç defa da vişneli dondurma. Sanki ye ekşiyi çıkar ayşeyi olacak. Kız beklediğim için :)
bende devamlı tursu yemek ıstıyorum evde esımden annemden gizli gizli yiyebıldıgım kadar bana verseler bı kocaman kap dolusu tursu yerım ama ıste yememem gerkıyor bıde coban salatı yıyorum sadece kıvırcık salatalık domates baska yedıgım hıcbırsey yok tabı salatayada esım kızıyo domates salatalık hormanlı dıye ne yıyecegmı bılmıyorum acıkcası
selam kızlar.
Bugün çok yürüdüm, yürüyüş olsun diye. Çok mu yükleniyorum kendime bilmiyorum. 9 du eve geldiğimizde akşam da dışarıda biryerlerde oturduk işten sonra. eve gelince birazcık acıkmıştım. 5 katta merdivenden sonra kalbimin çarpıntısı beni sarsmaya başladı ben yemek hazırlarken. kapattım ocağın altını oturdum. Bir şeyler yedim ama, hızlı değil yavaşta değil çok kuvvetli sadece, güp güp vücudum yoruldu, bunu hissedince bende daha kötü oldum. Şimdi yemeğimi yedim. şimdi de derin nefes alma ihtiyacım var ama alamıyorum. işte böyle anlarda birisi olsa, arasam anlatsam derdimi, o da beni telkin etse. Tamam paticim, şöyle yap geçecek paticim, hamilelikten oluyor yoksa çok sağlıklısın dese....:26::26::26:
kesinlikle çok sağlıklısın tamamen hamilelikten canım bana da oluyor sürekli ben birde alerjik astım hastasıyım derin nefes alma ihtiyacını çok iyi bilirim, fazla yorma kendini ve dinlememeye çalış sen kendini dinledikçe daha fazla derin nefes alma ihtiyacı hissedeceksin, başka bir şeye odaklan unut onu gör bak bir süre sonra kendiliğinden geçicek ,
ben mesela geceleri yaşıyorum bu sorunu genelde yatarken sanki sürekli derin nefes çekmem gerekiyormuş gibi , ama dediğim gibi unutup başka birşeye odaklanırsın bir süre sonra geçecektir canım.
en kısa zamanda da bir nazar boncuğu akacağım. bugün işyerinde insanlar bir sürü şaşırdılar, kilomdan, giysilerime... Alacaktım boncuğu da nereme takacağımı bilmiyordum ama artık düşünmeye vaktim yok:):) yarısı bitti benim
en kısa zamanda da bir nazar boncuğu akacağım. bugün işyerinde insanlar bir sürü şaşırdılar, kilomdan, giysilerime... Alacaktım boncuğu da nereme takacağımı bilmiyordum ama artık düşünmeye vaktim yok:):) yarısı bitti benim
selam kızlar.
Bugün çok yürüdüm, yürüyüş olsun diye. Çok mu yükleniyorum kendime bilmiyorum. 9 du eve geldiğimizde akşam da dışarıda biryerlerde oturduk işten sonra. eve gelince birazcık acıkmıştım. 5 katta merdivenden sonra kalbimin çarpıntısı beni sarsmaya başladı ben yemek hazırlarken. kapattım ocağın altını oturdum. Bir şeyler yedim ama, hızlı değil yavaşta değil çok kuvvetli sadece, güp güp vücudum yoruldu, bunu hissedince bende daha kötü oldum. Şimdi yemeğimi yedim. şimdi de derin nefes alma ihtiyacım var ama alamıyorum. işte böyle anlarda birisi olsa, arasam anlatsam derdimi, o da beni telkin etse. Tamam paticim, şöyle yap geçecek paticim, hamilelikten oluyor yoksa çok sağlıklısın dese....:26::26::26:
maşallah diyelim darısı başımıza :) canım içine bi yere takarsın iç çamaşırına bile takabilirsin
Vücut strese girdiğinde nefes alamıyor hissini yaşayabilirmiş gebeler. Sen kendini yormuşsun tansiyonun da düşmüş. Hemen uzan güzel bi film aç. Gevşe o zaman toparlanırsın. Üzme yeğenimi :)
paticimm en güzel nazarlık felak ve nas suresii ayetel kürsiyide unutmaaaaa, Allahın koruduğunu kimseciklerrr korumazzz
Nazar değmesin yawsss inan çok fena etkiliyor insanı nazar Allah korusun
maşallah diyelim darısı başımıza :) canım içine bi yere takarsın iç çamaşırına bile takabilirsin
teşekkür ederim sakinleştim ve tansiyonum da düzeldi sanırım. Umarım sizler de bunun gibi veya başka sıkıntılar yaşamazsınız ama olursa, en kuvvetli ilgi ve şefkat benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?