canım galiba benimde tüylenme oldu. Ben kakao yapı ile badem yağı kullanıyorum. Eşimin aktar arkadaşı en iyisi bunlar demiş bide banyodan sonra nemliyken bebek yağı sürsün demiş. Bebek yağı sürmedim ama kakao yağı güzel nemlendiriyor. Belkide yağlar tüylenme yapıyordur diyordum ama galiba erkek bebekde çok kıllanıyoruz :26:
ben göbeğimi sir ağda ile alıyorum valla canım napıyım kocanın el hep göbekte öle durulmuyo ki
ben normalde de göbeğime sir ağdaya giidiyordum o yüzden alıyorum canım... göbeğim dediğmde komple değil göbek deliğinden kasığa doğru çizgi gibi inen tüyleri
ayy kızlar sız ble dedıkce ıcım bı acayıp oluo erkek bebekte kıllanma karnın sıvrı olması ben dha ogrenemdm cınsıyetı ya bole heyecan basıo acaba erkekmı dıe tabı kızda olsa farketmez ama ben hep erkek ıstmsmdr saglıklı olsunda:)))yag ben hıc kullnmdm canm yaglarn pek etkısı olmuomus gebelıkten gebelıge degsymus dr ole dedı ama kesınlıkle alma onlar dokulucek ılerde dedı bende ellemıyorum
ayy kızlar sız ble dedıkce ıcım bı acayıp oluo erkek bebekte kıllanma karnın sıvrı olması ben dha ogrenemdm cınsıyetı ya bole heyecan basıo acaba erkekmı dıe tabı kızda olsa farketmez ama ben hep erkek ıstmsmdr saglıklı olsunda:)))yag ben hıc kullnmdm canm yaglarn pek etkısı olmuomus gebelıkten gebelıge degsymus dr ole dedı ama kesınlıkle alma onlar dokulucek ılerde dedı bende ellemıyorum
senınde baya olmus neden ogrenemedınız cınsıyetını hala...benım bugun 4 de randevum var bakalım bızı ne beklıyor bende cok heyecanlıyım
bende oleyım aynen tuylenmeler falan acaba evrım mı gecryrum dıyrum:))hahaha gldürdün beni canım yaaaBu hamilelik çok tuhaf bişeymiş bende eşime diyorum yavaş yavaş insanlıktan çıkıyorum heralde diye
cnm bnm gobegmn ustunde falanda cıkıoben normalde de göbeğime sir ağdaya giidiyordum o yüzden alıyorum canım... Göbeğim dediğmde komple değil göbek deliğinden kasığa doğru çizgi gibi inen tüyleri
evet cnm cok hızlı cıkıolar ben ılk oldgnda aldım hemn uzadı sonra dr. Sordm o ole deynce ellemyrm smdıhmm bilmemki ben geçen gün genitale ağda ypıyordum. Koyu olanları cımbızla aldım ama tüyler duruyor. Ayrıca çok çabuk çıkıyorlar
senınde baya olmus neden ogrenemedınız cınsıyetını hala...benım bugun 4 de randevum var bakalım bızı ne beklıyor bende cok heyecanlıyım
ay ne güzel bebişini görüceksinn bizdende selam söle annesi meleğinebenim dah açok var hafta ya cuma görücem kısmetse
sorma ya 1 aydır gormuyorum bendeee...nasıl heyecanlı ve tedırgınım anlatamam allahım hayırlısı ıle gıdıp gelmeyı nasıp etsın ınsallahh...saol arkadasım sende gorursun ınsallahh
bende lazere gidiyordum ama tabi şimdi gidemiyorum, doktoruma sordum devam edeyim mi diye , o da paran boşa gider şuan hiçbişey işe yaramaz dedi o yüzden tereddüt ettim aldırsammı diye sir ile , ama bu gidişle aldırmak zorunda kalıcam gidişat pek iç açıcı değil .[/QUO
doğumdan sonra artık tekrar devam ederiz canım bakımımızatamamen bitip kalsaydık yaa gebe ne güzel olurdu ama olsunnn bebişlerimiz iyi olsun daa varsın tüylüü olalım
merhaba kızlar herkese günaydın, üzel bir gün olsun bebişlerimizle bize...
sorma ya 1 aydır gormuyorum bendeee...nasıl heyecanlı ve tedırgınım anlatamam allahım hayırlısı ıle gıdıp gelmeyı nasıp etsın ınsallahh...saol arkadasım sende gorursun ınsallahh
inş. öğrenirsin doya doya bakarsın bebişine , bende daha öğrenemedim bakalım cumaya belki gösterir
merhaba kızlar herkese günaydın, üzel bir gün olsun bebişlerimizle bize...
:))) inşallah canım...
ınsallahhh yaaa..benım yapımda varr sakınlık yok bende:))ne mzana dra gıdıcek olsam baslarım telasa allahım korusun...umaırm ıkımızde hayırlısı ıle ogrenırız gec olsun guc olmasın..benım ıcın saglıgın herseyın onunde....
ınsallahhh yaaa..benım yapımda varr sakınlık yok bende:))ne mzana dra gıdıcek olsam baslarım telasa allahım korusun...umaırm ıkımızde hayırlısı ıle ogrenırız gec olsun guc olmasın..benım ıcın saglıgın herseyın onunde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?