2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam herkeze yrn druma gidicem cinsiyet kesinlesicek cok heyecanliyim bugun benimki kipir kipir donmelerini hissediyorum cok yaramaz olcak ablasi gibi

Doktorun tercihi öyledir canım sıkma canını. Ben dilse de hem 2 li hem 3 lu hem ayrıntılı oldu hepsi de temiz çıktı. Oradaki riske sakin inanma ya ayrıntılı da çıkıyor herşey. Ona bakarsan bizim ense kalınlığı 2.1 çıktı ama değerler 10000 den küçük tu düşün yani. Kafaya takmak için saçma sapan herşeye takılıyoruz ya sıkma canını iyi haberler ile geleceksin

merhaba kızlar bende hamişim 11 haftalık,sat 10 ocak listenize benide yazarmısınız? 2 ci bebişim olucak inşallah...

Ben ne 2'liye ne 3'lüye hiç birine inanmıyorum. Daha önce de yazdığım gibi ben 2 doktora gidiyorum ikiside farklı ense kalınlıkları verdi biri 1.1 diğeri 1.7, aynı gün farklı hastanelerde kan testi yaptırdım yine sonuçlar tamamen olmasa da baya farklıydı. Ultrason yorumlaması desen yine aynı şey, hele ki 3 boyuta kesinlikle kanmayın tamamen simülasyon, göz yanılması, teknoloji ve mühendislik harikası. Biz sanıyoruz ki bebeğimizi 3 boyutlu görüyoruz :) Palavra ve tamamen para tuzağı..

anchusa bende bu konuyu cok arastırdım..bu doktor sıtesı var bılıyorsundur oraya uye oldum..coıgu ıkılı test yorumlarını okudum hemen hemen butun drlar 1:250 den ustunu rısksız goruyorlar..cogu testler drun pc ne yuklenıyormus hastalr detayları bıle gormuyormus dr tmm hersey normal deyınce tmm normal oluyor ıste...bu kadar basıt mı yanıı

yaaa kızlarrr aklım hep buradaaaa yaaaa işe birtürlü konsantre olamıyorumDDD

merhaba kızlar bende hamişim 11 haftalık,sat 10 ocak listenize benide yazarmısınız? 2 ci bebişim olucak inşallah...

hayırlı uğırlu pşsun sağlıkla sıhatle kucağına alırısn inş. beibşini, ama yanlış gruba gelidn cnaım eylül anneleriyiz biz:)

bu topıkde kac kısıyız mesela baya bı kalabalıgız..hemen hemen herkes ıkılı yaptırdı ama cogundan rakamsal deger gelmedı dru normalmıs dıyen arkadasların yorumlarını aldık..benım ıkılı testım 1:392 cıkmıs dr bana rısk grubundasın dedı amnıyo yapalım sana dedı...e herkesın 30000 lerdemı bu oranı da normal benım gıbı kımse cıkmadı allahda cıkarmasın daa o kadar arastırdım e herkesın degerlerı hemen hemen bole ee herkes normalde bı ben mıyım rısklı cozemedım ben bu ısı az sonra dra gıdıcem bende yıne uclu ıstıcek yko amnıyo yapalım dıcek kafam cok karısık

Evet. Ama tuhaf olan kısım o kadar tanınmış, tavsiye edilen bi doktor olması ama uyuzluk kısmı bana denk geldi sanırım gitmiyorum:)

hayırlı uğırlu pşsun sağlıkla sıhatle kucağına alırısn inş. beibşini, ama yanlış gruba gelidn cnaım eylül anneleriyiz biz:)

saol canım,tahmini 10 ekim gibi ama ben o zamana kadar tutamamkızımıda tutamamıştım,eylül sonu gibi doğururum...sezeryan zaten...hayırlısı bakalım...

emotion ya sıkma canını ayrıntılı da birşey çıkarsa o zaman emin ellerde amniyosentez yaparsın şimdiden gerek yok saçmalık o kadar ya. Benim değerin 10000 den küçük ama rakam i hatırlamıyorum bakınca söylerim malum ayağa kalkacak halim yok ama eğer 250 min altında bıle çıksa önce ayrıntılı beklenir ya

kuzum ben gıdıyorum dra bana dua et optum senı gelınce hbr verırım

saol canım,tahmini 10 ekim gibi ama ben o zamana kadar tutamamkızımıda tutamamıştım,eylül sonu gibi doğururum...sezeryan zaten...hayırlısı bakalım...

o mantıkla ben de ağustos annelerine gideceğim o zaman :) kızımi 1 ay önce doğurdum

2 li tarama risk belirleme testi... riskli olma riski var mı?? gibi bir şey...

yani daha detaylı kime bakalım diye yapıyorlar.... bir sürü riskli denilip de sağlıklı bebek doğuran anneler var... ayrıca yüzde yüz de tanı koyamıyorlar... gözen de kaçabiliyor. Allah korusun ama 2li 3lü hepsi temiz çıkıp gene farkedilemeyen bir durum olabilir.

emotion, sen kalbini ferah tut.. eğer için rahatlayacaksa 3lü de yaptır... ayrıntılıyı bekle.. Allah korusun ondan bir şey görürlerse zaten o zaman amniyo olur... ama amniyosentez çok erken şimdi.. ayrıca kime göre riskli?? başka doktor belki risksiz sayacak... bu zor bir test uzmanı az... her doktor layığıyla yapamıyor. benim kendi doktorum bile beni başka yere yönlendirdi 2li için.

hehee hoş geldin ozaman canım nekadar bereketli bir amyış maşallahhh gittikçe çoğalıyoruz

yaa kızlarrr bişi söyleyeceğim ama kızmayınnn banaaaa
ben çok sıkıldım bu tarama testi muhabbetttindennn yawssssss
birazcık teslimiyetçi olalımmm çok küçük risklerrrr bunlarr çağırmayalım olumsuzz düşünüppp düşünüp, genelde hepimiz 2 liyi yaptık yok 3lü yok 4 lüü boşverelim yaaa strese bebişleride kendimizde sokmayalım olmazmı
Hepimiz Allaha emanetizz inş. hiçbirimiz olumsuz şeylerle karşılaşmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…