2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oğlun hayırlı olsun kuzummmmmmmmmmm
ve o doktoru döverim ben sıkma sen canını bakim

oooyyy maşallah paşama :)) emotion bu doktorun seni böyle sıkmaya devam edecekse istersen daha erkenken başka doktora da git... beğenirsen başka doktora geçersin.

sen kendi canını sıkmayacaksan anlat bence, belki benzer bişey yaşayan anne adayları vardır, her ne ise kafanda kurma olur mu?? içine de atma

prensin saglıkla gelsin inş ne dedi canım anlat ve rahatla ne doktorlar varya

ya bakma sen doktorların her dediğine.bazıları kötü haber tellahı gibi.sonuçta hepsi mükemmel değil.onlarda insan hata yapabiliyorlar yanlış görebiliyorlar.üzme kendini.oğluşunuda üzme annesi

e şaşırmadım dilsem:) burç aynı, kokoşluk aynı :)))

ay ama hep özenirdim bende gerçi şimdi hamileyim bu süreçte bir şey almam ama yazlık elbiseler ve etek bluzler süper oluyor.. ceketli bir takım vardı ama dilseye bulamadık beden çuval gibi oldu onunki.... o yüzden artık eylül den sonra alırım.... oğlanda babası il aynı giysin.... ama ona alacağım birşeyler var kafamda plan yapıyorum artık....

oğlun hayırlı olsun kuzummmmmmmmmmm
ve o doktoru döverim ben sıkma sen canını bakim

oooyyy maşallah paşama :)) emotion bu doktorun seni böyle sıkmaya devam edecekse istersen daha erkenken başka doktora da git... beğenirsen başka doktora geçersin.

sen kendi canını sıkmayacaksan anlat bence, belki benzer bişey yaşayan anne adayları vardır, her ne ise kafanda kurma olur mu?? içine de atma

tsk ederım kızlarr....dr dedık ıyısı olsun gıttık prof bulduk hemde perınatolojı uzmanı dahası var mı bılmıyorum artık...ama bır baska yere daha gıtmeyı dusunuyorum...dun uclu ıcın kan aldı 1 hafta sonra sonuclar cıkar dedı..4 boyutlu ultrason almıs yenı oradan baktı ıyıce bı yıne bısı buldu tabııı konusunca benım canımda cok sıkılıyor o yuzden fazla dıllendırmek ıstemıyorum...bakalım hakkımda hayırlısı olsun artık ne dıyeyımm ne dusunucem ne yapıcam sasırdım artıkk...ama mutlu deılım

canım benim, isterse ordinayrus olsun, insan gibi yaklaşmadıktan sonra...

nasıl rahatlayacaksan öyle davran canım. ister anlat ister dillendirme... prensin sapa sağlam... utandıracak o doktoru da Allah'ın izniyle.

ya ama sıkma canını lütfen..... bana da koca doktor gitmişim doğuma baktı ve bebeğin gelişim geriliği var biliyorsun di mi dedi..... ay başladım ağlamaya..... e hiçbir tette bir şey çıkmadı.... dediki bacakları çok kısa başı da 41 cm yani engelli dedi..... 2li 3 lü ayrıntılı herşey temiz çıktı halbuki.... dedim tetsler temiz çıktı valla görünen o dedi.... ben ağlayınca eşimde dr u dövecekti.... dilseyi doğurdum uzun bacaklı normal kafalı bir çocuktu..... allah dr un b.... versin diyeceğim ama demiyorum............. beni öyle korkuyla doğum yaptırdılar.... o yüzden inan innsan bu durumda kime güvenecek bilmiyorum sen allaha güven allaha sığın bol bol dua et tatlım.... ve ne olur sıkma kendini çünkü bebğine en büyük kötülüğü şuan sen yaparsın :26:

kızlar burda sohbet ederken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama kalkıp biraz evi toparlamam ve yemek yapmam gerek.sonrada doktora gitcem.akşama görüşürüz annecikler

hayırlı olsun cnm ıns hayrlısyla saglıkla alırsın kucagına

merhaba canım, oğlun hayırlı olsun çok sevindim, doktorun dediklerini unut gitsin, en uyuz olduğum meslek kitlesinden biri doktorlar, birinin dediği diğerini tutmuyo, çoğu uyuz, tabi mesleğinde başarılı, kendini sürekli geliştiren ve insanlara faydalı olanlar var onları tenzih ederim, ama kesinlikle başka doktorlar git, ben hamileliğin başından beri3 kadın doğumcuyla görüştüm, troid problemim için de 3 dahiliyeci 1 endokrin uzmanı şimdi de başka uzmana gideceğim, sakın ola ki bir doktorun dediği ile iş yapma, araştır konusunda uzman bir prof falan bul ona danış eğer 3-4 doktorda aynı şeyi söylerse tabi o zaman düşünmke gerekebilir ama şu an çok erken senin için.

yanlıs anlamada canım prof oldugu için para mı almak istiyor acaba doktorlar cok yapıyor bunu

ben bi üniversitede insan kaynakları uzmanı olarak çalışıyorum senelerdir :) diyeceğim o ki...prof..yrd doç vb olmaları doktorun ilgili alanda mükemmel olduğunu göstermez

misal...doğum yapacaksınız...prof olmuş kişi artık kendini yetiştirmeye adamış ve operasyondan uzaklaşmış olabilir..bunları kesinlikle genellemiyorum.. bana göre her gün doğuma girip yüzlerce hasta gören bir operatör doktor bir proftan daha güvenilir olabiliyor arkadaşlar

kritik konularda tek bir kişiye sırf unvanından dolayı teslim olmayın, üzüntü ile geçirdiğiniz her gün karnımızdakine de eziyet..

neyse hatunlar ben de gidiyorum dilseye sözüm var kovada gemi yapacağız yüzdüreceğiz balıklar falan .... evclik oynayacağız yani.... herkes kendine bebekine iyi baksın e motion bak nolur kendine gel.... dün kendinde söyledin gene canımı sıkacak diye e niye bunu bile bile kendine yapıosun.... kötü birşey bile olsa drun insan olsa adam gibi söyler sana.... sana üzüntünü bile doğru dürüst yaşatmıo.... ayrıca ben çok kızdım sana da mazoşist misin kızım git başka dr a git.... memlekette dünya dolusu dr var.... ya benim o kadar tecrübem varki sana özlden anlatırım bir ara.... bak ama siz böyle olunca benim bile burda enerjim düşüyor artık bir bütün gibi olduk sanalda olsa....

burayı kendı durumumla mesgul etmek gercekten ıstemıyorum ve bunada cok uzuluyorum..hatta sabahtan berı gırıp gırmeme arasında kaldım durdum..ama belkı merak edersınız ve hatta cınsıyetının sızınde bılmenız gerektıgı fıkrı daha baskın cıktı...sımdı benı yakınen takıp eden arkadaslarım durumu daha ıyı bılıyorlar...ben bugune kadar canımı hep sıkmamaya calıstım ve surdurmedım yansıtmadım sızlerede gecmısden anlasılacagı gıbı...ınsanın elınde olmuyor malesef bazı seyler basa gelmeyınce de anlasılmıyor allahım buyuk ne dıyeyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…