2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

dualarımız sen ve bebişinle canım cok güçlü bir bebek masalllah

bende cok fena alıstım yer sil aaa kızlar bişey yazdımı bulasıgı dolduruyorum deterjanı koymuyorum ki sayfalar ilermemesin diye bebekden sonrada artık meme verirken pc basında oluruz

ooof bugun cok sıkıldım nedense. emotion sakın sıkma canını doktorların cogu malesef böyle insan halinden anlamıyorlar ki. moral bozmak icin birebirler. benim ilk gittigm doktor hamile kalman zor direk aşılama deneyelim demişti. sakın üzme kendini baska bir doktor bul. illaki prof olması önemli degil. benim doktorum sadece uzman ama bana cooook fazla güven veriyor cok seviyorum.

avon satıyorum ben sabahtan beri koli bekliyorum patladımmmm

kızlar tetenoz aşısı 21. haftada yapılıyormuş ve artık aile hekimleri dışında yapılamıyormuş. bununla ilgili bilginiz var mı beni arayıp çağırmadılar sağlık ocağındanbir kere gittik öle rutin kontrol ettiler ama sonra bir daha aramadılar.

benimde öyle bi sorunum oldu şu an 15 haftalık gebeyim 8.haftada sabah akşam kanamam oldu dr a gittim dr rahminde açılma var dedi dinlen hareket etme dedi ama benim ki devamlı kanama değildi bi seferlik olmuştu dr eğer açılma devam ederse dikeriz dedi sonra 12.haftamda sabah kalktığımda tekrar bi kanamam oldu dr gittim tabi hemen bu seferde plesanta büyüdükçe kanama yapıo dedi progestan verdi bol bol dinlen dedi bakalım 16.haftada tekrar olacak mı ama ben çok korkuyorum birşey olacak die

cnm bnm gecmiş olsun inşallah cok çabuk atlatırsın. bundan sonrası sorunsuz olur. ama bebegin sana güç veriyor işte bak o seni bırakmıyor. sen de sakın moralini bozma

kaç haftalık olduğunu kaydettilerse ararlar. aramazlarsa da 20. haftada sen ararsın.. beni de yeni gebeyken aradılar o kadar... 20.haftada aramazlarsa pat diye giderim ya da ararım...

sıkılmak yok hepimiz iyi olucaz bebelerimiz mutlu dogacak sıkıntı edersek stresli olur bebelerimiz acın biizm gibi mozart dinleyin

kaç haftalık olduğunu kaydettilerse ararlar. aramazlarsa da 20. haftada sen ararsın.. beni de yeni gebeyken aradılar o kadar... 20.haftada aramazlarsa pat diye giderim ya da ararım...

bende öle yaparım artık baksana onların birşey takip ettikleri yok nese aşıyı düzgün yapsınlar ona şükür

benim eşimde okulda şimdi :) sanada çok geçmiş olsun, dua etmekten başka çaremiz yok ki canım, inşallah bu günleride atlatırız

cnm netten bulabiliyorsun aile hekimini tcni yazınca cıkıo hemen. eger sana uzaksa yakınlardaki saglık ocaklarından birine dilekce vererk aile hekimini degiştirebiliyorsun bende o sekilde yaptım. önce almak istemediler ama gebeyim lütfen falan deyince cok ilgilendiler. benim 6. ayda yapılacak tek doz aşı vurulucam. cünkü daha önce 5 doz tetanoz asısı vurulmustum ben

bendede rahım daralması oluyor senınle tam tersı durum du edıyorum bol bol pozıtıf dusunuyorum herseyde watdır bır hayır dıye beklıyorum ık ı gundur sadece wc ve namaz ıcın kalkıyorum. ama sureklı yatmak ıyı degıl cok sıkıcı

sıkılmak yok hepimiz iyi olucaz bebelerimiz mutlu dogacak sıkıntı edersek stresli olur bebelerimiz acın biizm gibi mozart dinleyin

bende yatak odama küçük bir cd çalar aldım(fazla yer kaplamasın diye) gece yatarken mozart açıyoruz babamız bebeşim ve ben onunla uyuyoruz. prensesim gelince de onada dinleticem gece uyurken. işyerinde de müsait oldukça kulaklıkta dinliyorum. araştırmalara göre klasik müzik dinleyen gebelerin doğumdan sonra bebekleri daha zeki oluyormuş. beyin sinyalleri daha kuvvetliymiş.

bende öle yaparım artık baksana onların birşey takip ettikleri yok nese aşıyı düzgün yapsınlar ona şükür

bana ası yapmayacaklar testlerde direncim varmıs eger büyük bi sorun yasarsam ozaman tetenozu vurcaklarmıs :26:

biz de gün aşırı mozart dinliyoruz :)) diğer günlerde de corelli:)) piştiii

önceden de dinliyordum şimdi daha da rahatlıyorum bizde bazen beethowen

benim eşimde okulda şimdi :) sanada çok geçmiş olsun, dua etmekten başka çaremiz yok ki canım, inşallah bu günleride atlatırız

insallah. adak adadım kızım hayırlısıyla saglıklı dogsun dıye.
rabbım bıze bagıslar umarım
annelık nasıl bır duyguymus yaaa dogmadan bebıslerımızı bu kadar dusuncegımızı bılmıyordum

ben de hem pcde hemde telde kayıtlı yürüyüşlerde kulaklıkdan dinliyorum evet dogduklarında anne karnında ne duyuyorsa onunla daha rahat uyuyor ruhsal olarak geliştiyormus bebeği zeka ile alakası yok diyorlar ama bilemedim

ben dinlemiyorum öyle seyler yaa :))) ne biliyim hoslanmıyorum bebegim rock müzik dinliyor

ac ac tatlım ne iyi gelcek bak psikolojik olarak rahatlıyorsun ben bazen kaptrıp bale yapıyorum

ben dinlemiyorum öyle seyler yaa :))) ne biliyim hoslanmıyorum bebegim rock müzik dinliyor

canım ona bakarsan bende dayanamayı dark tranquilty dinletiyorum çocuğa :) death metalin çocuk üstündeki etkisi ne ki acep :)

kendi zevkimizden de ödün vermeyeceğiz tabi biz sevidğimiz müzikleri dinlerken mutluysak bebiş de mutlu. ama klasik müziğin etkisine ben de inanıyorum.

evet çok sıkıcı ama bebişlerimiz için herşey ben moralimi yüksek tutmaya çalışıorum öyle bişi yokmuş gibi davranıyorum allahıma dua ediyorum onlara birşey olmasın allahım hepimizinkini korusun inşallah sağ salim kucağımıza alırız sağ salim büyüdüklerini de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…