slm kızlar ;
geçmişi çok fazla okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla çoğunuz mutlusunuz , sağlıklısınız sevindim sizin adınıza.
e_motion biraz üzülmüş sanırım , umarım buna sebep olan şey neyse hemen geçer gider.
bize gelince ; kanamamız tam bitti derken pazar günü yine aynı şekilde kanama geçirdim. p.tesi sabah hemen doktorumuza gittik, çok şükür yine yaşama tutunmuş bebeğim, parmağını emiyodu. bu kanamaların sebebi olarak, damarlarımın çok hassas olduğunu ve muhtemelen rahmim hızla büyüdüğü için , rahim ağzında bir damarda çatlama olduğunu ,kanamanında bu damardan geldiğini söyledi doktorum. ama tabi buda sadece bir tahmin, net olarak bilinemiyor sebebi.tuvalete gitmek haricinde kalkmamamı söyledi, oturmak bile yasak.eğer yine kanama olursa hemen gel dedi, şimdiye kadarki kanamalarda bebeğe birşey olmaması bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmiyormuş. şimdi her sabah eşim güvercin besler gibi başucuma yiyeceklerimi, suyumu koyup işe gidiyor, öğle arasında gelip tazeliyor, artık hayalde kuramıyoruz bebeğimizle ilgili.eğer birşey olursa sonradan daha çok üzülmemek için yokmuş gibi davranıyoruz.ilk zamanlar daha çok üzülüyodum ama artık kendimide bebeğimide tamamen Allaha bıraktım,ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın.sizleri üzmek asla istemem , sadece sağlıkla gözlerimizi açtığımız her sabah için şükretmeyi unutmayalım, ben herşeye rağmen bunu yapıyorum.
evet güzelim çok haklısın hepimiz becerikliyiz :))) bak ben iki iş yapıyorum iki dönüyorum foruma cevap yazıyorum, bi çamaşır seriyorum dönüp cvp yazıyorum, bi yer siliyorum dönüp cvp yazıyorum hahhahahhah valla aştım kendimi hele bebk olunca bakalım nasıl olacak.
tesekkurle turamitrdoktor kız cınsıyetıne dedı. kanama ıcınde baska bır doktor ıle gorustum. senın dusuk tehlıken yokkı dedı. kendı doktorum ıse dusuk tehlıkse wae dedı . rahim agzı 3 cmm ımıs .dahada ınerse 3 cm nın altına risklı dedı.
benım gıbı olan warmı aranızda.
slm kızlar ;
geçmişi çok fazla okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla çoğunuz mutlusunuz , sağlıklısınız sevindim sizin adınıza.
e_motion biraz üzülmüş sanırım , umarım buna sebep olan şey neyse hemen geçer gider.
bize gelince ; kanamamız tam bitti derken pazar günü yine aynı şekilde kanama geçirdim. p.tesi sabah hemen doktorumuza gittik, çok şükür yine yaşama tutunmuş bebeğim, parmağını emiyodu. bu kanamaların sebebi olarak, damarlarımın çok hassas olduğunu ve muhtemelen rahmim hızla büyüdüğü için , rahim ağzında bir damarda çatlama olduğunu ,kanamanında bu damardan geldiğini söyledi doktorum. ama tabi buda sadece bir tahmin, net olarak bilinemiyor sebebi.tuvalete gitmek haricinde kalkmamamı söyledi, oturmak bile yasak.eğer yine kanama olursa hemen gel dedi, şimdiye kadarki kanamalarda bebeğe birşey olmaması bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmiyormuş. şimdi her sabah eşim güvercin besler gibi başucuma yiyeceklerimi, suyumu koyup işe gidiyor, öğle arasında gelip tazeliyor, artık hayalde kuramıyoruz bebeğimizle ilgili.eğer birşey olursa sonradan daha çok üzülmemek için yokmuş gibi davranıyoruz.ilk zamanlar daha çok üzülüyodum ama artık kendimide bebeğimide tamamen Allaha bıraktım,ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın.sizleri üzmek asla istemem , sadece sağlıkla gözlerimizi açtığımız her sabah için şükretmeyi unutmayalım, ben herşeye rağmen bunu yapıyorum.
kızlar tetenoz aşısı 21. haftada yapılıyormuş ve artık aile hekimleri dışında yapılamıyormuş. bununla ilgili bilginiz var mı beni arayıp çağırmadılar sağlık ocağındanbir kere gittik öle rutin kontrol ettiler ama sonra bir daha aramadılar.
ooof bugun cok sıkıldım nedense. emotion sakın sıkma canını doktorların cogu malesef böyle insan halinden anlamıyorlar ki. moral bozmak icin birebirler. benim ilk gittigm doktor hamile kalman zor direk aşılama deneyelim demişti. sakın üzme kendini baska bir doktor bul. illaki prof olması önemli degil. benim doktorum sadece uzman ama bana cooook fazla güven veriyor cok seviyorum.
avon satıyorum ben sabahtan beri koli bekliyorum patladımmmm
kaç haftalık olduğunu kaydettilerse ararlar. aramazlarsa da 20. haftada sen ararsın.. beni de yeni gebeyken aradılar o kadar... 20.haftada aramazlarsa pat diye giderim ya da ararım...
bende o durumdayım esım suyumu yemegımı koydu basucuma okula gıttıbenım pembe akıntım war agrı ıle bırlıkte persembeden bu yana onun oncesınde hersey gayet normaldı bu persembe dr a gıttım kızın ıyı dedı. ogun kanama basladı cts gıuttık bebek ıyı dedı dun de bebek gayet ıyı dedı du edelım bırbırımıze
sıkılmak yok hepimiz iyi olucaz bebelerimiz mutlu dogacak sıkıntı edersek stresli olur bebelerimizacın biizm gibi mozart dinleyin
kızlar tetenoz aşısı 21. haftada yapılıyormuş ve artık aile hekimleri dışında yapılamıyormuş. bununla ilgili bilginiz var mı beni arayıp çağırmadılar sağlık ocağındanbir kere gittik öle rutin kontrol ettiler ama sonra bir daha aramadılar.
benimde öyle bi sorunum oldu şu an 15 haftalık gebeyim 8.haftada sabah akşam kanamam oldu dr a gittim dr rahminde açılma var dedi dinlen hareket etme dedi ama benim ki devamlı kanama değildi bi seferlik olmuştu dr eğer açılma devam ederse dikeriz dedi sonra 12.haftamda sabah kalktığımda tekrar bi kanamam oldu dr gittim tabi hemen bu seferde plesanta büyüdükçe kanama yapıo dedi progestan verdi bol bol dinlen dedi bakalım 16.haftada tekrar olacak mı ama ben çok korkuyorum birşey olacak die
sıkılmak yok hepimiz iyi olucaz bebelerimiz mutlu dogacak sıkıntı edersek stresli olur bebelerimizacın biizm gibi mozart dinleyin
ben dinlemiyorum öyle seyler yaa :))) ne biliyim hoslanmıyorum bebegim rock müzik dinliyorsıkılmak yok hepimiz iyi olucaz bebelerimiz mutlu dogacak sıkıntı edersek stresli olur bebelerimizacın biizm gibi mozart dinleyin
bende öle yaparım artık baksana onların birşey takip ettikleri yoknese aşıyı düzgün yapsınlar ona şükür
biz de gün aşırı mozart dinliyoruz :)) diğer günlerde de corelli:)) piştiii
benim eşimde okulda şimdi :) sanada çok geçmiş olsun, dua etmekten başka çaremiz yok ki canım, inşallah bu günleride atlatırız
bende yatak odama küçük bir cd çalar aldım(fazla yer kaplamasın diye) gece yatarken mozart açıyoruz babamız bebeşim ve ben onunla uyuyoruz. prensesim gelince de onada dinleticem gece uyurken. işyerinde de müsait oldukça kulaklıkta dinliyorum. araştırmalara göre klasik müzik dinleyen gebelerin doğumdan sonra bebekleri daha zeki oluyormuş. beyin sinyalleri daha kuvvetliymiş.
ben dinlemiyorum öyle seyler yaa :))) ne biliyim hoslanmıyorum bebegim rock müzik dinliyor
ben dinlemiyorum öyle seyler yaa :))) ne biliyim hoslanmıyorum bebegim rock müzik dinliyor
tesekkurle turamitrdoktor kız cınsıyetıne dedı. kanama ıcınde baska bır doktor ıle gorustum. senın dusuk tehlıken yokkı dedı. kendı doktorum ıse dusuk tehlıkse wae dedı . rahim agzı 3 cmm ımıs .dahada ınerse 3 cm nın altına risklı dedı.
benım gıbı olan warmı aranızda.
bendede rahım daralması oluyor senınle tam tersı durum du edıyorum bol bol pozıtıf dusunuyorum herseyde watdır bır hayır dıye beklıyorum ık ı gundur sadece wc ve namaz ıcın kalkıyorum. ama sureklı yatmak ıyı degıl cok sıkıcı
ben de hem pcde hemde telde kayıtlı yürüyüşlerde kulaklıkdan dinliyorum evet dogduklarında anne karnında ne duyuyorsa onunla daha rahat uyuyor ruhsal olarak geliştiyormus bebeği zeka ile alakası yok diyorlar ama bilemedim
ben bir sitede okumuştum yapılan bir deneyde klasik müzik dinleyen annlerin bebekleri dinlemeyenlere göre beyin sinyalleri doğdu andan itibaren daha yüksek oluyormuş... eee ruhsal rahatlamada cabası tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?