hoşgeldinnnnnnnnnn turamitttttt
hemen normale dönersin ay bizimde nanemolla halimiz hiç çekilmez hemen toparlan bakim gir bak ekledim profile bebk elbiselerimizi.... belki yüzünü güldürür
kırgınlık bas bogaz agrısı var
hoşbulduk canımm... ayy bayılırım cici bakmaya hemen bakıyorum iyi gelir..
evet kızlar biraz cici bakalım bugün :) hepimize iyi gelir.
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasında avatarım nasıl:)
ayy kuzum hava değişimi mi çarptı seni? aman dikkat et. bol vitamin al. toparlanmaya bak.
valla cici bakalım yaa kafam karışık zaten.... şimdi dr kesin demedi 1 haftaya gel dedi kesinleştirelim dedi ya gene tam göstermezse ay ben genemi öğrenemyeceğim bir dahamı doğumda görecğeim allahımmmmm
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasında avatarım nasıl:)
bu ne beeeeeeeeeeeeeeeeeee
yaaaaaaaaaaaaa ne oldu.beniçok etkiledi o avatar dilse sen tecrübelisin abartmışlar dimi okadarda değil dimi
yaaaaaaaaaaaaa ne oldu.beniçok etkiledi o avatar dilse sen tecrübelisin abartmışlar dimi okadarda değil dimi
çoook geçmiş olsun, bu havalar tam hastalık havası dikkatli olmak lazım.
eşimde'de hafif kırgınlık vardı ondan bulastı sanırım her zaman portakal suyu içiyorum ama hamilelikde de bagısıklık sistemide baskı altında
dilse senin cicilere baktım hepside harika ama sen hep kız hazırlığı yapmış gibisin
dilse bu arada netten lcw ye baktımda kot saloped diz hizasında 30 tl iyi dimi.nette yoktu ama mağazasında belki pantolonlusuda vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?