tsk ederım kızlarr....dr dedık ıyısı olsun gıttık prof bulduk hemde perınatolojı uzmanı dahası var mı bılmıyorum artık...ama bır baska yere daha gıtmeyı dusunuyorum...dun uclu ıcın kan aldı 1 hafta sonra sonuclar cıkar dedı..4 boyutlu ultrason almıs yenı oradan baktı ıyıce bı yıne bısı buldu tabııı konusunca benım canımda cok sıkılıyor o yuzden fazla dıllendırmek ıstemıyorum...bakalım hakkımda hayırlısı olsun artık ne dıyeyımm ne dusunucem ne yapıcam sasırdım artıkk...ama mutlu deılım
burayı kendı durumumla mesgul etmek gercekten ıstemıyorum ve bunada cok uzuluyorum..hatta sabahtan berı gırıp gırmeme arasında kaldım durdum..ama belkı merak edersınız ve hatta cınsıyetının sızınde bılmenız gerektıgı fıkrı daha baskın cıktı...sımdı benı yakınen takıp eden arkadaslarım durumu daha ıyı bılıyorlar...ben bugune kadar canımı hep sıkmamaya calıstım ve surdurmedım yansıtmadım sızlerede gecmısden anlasılacagı gıbı...ınsanın elınde olmuyor malesef bazı seyler basa gelmeyınce de anlasılmıyor allahım buyuk ne dıyeyım...
hepınıze ayrı ayrı tsk ederım...yanımda oldugunuzu her zaman hıssedıyorum ben aılemle bıle paylasmadıgım seylerımı yerı geldı burada paylastım..bazı seylerı buyutmek ıyı deıl bende ole yaptım soledım bekledım allaha ınandım..dusunun her dr a gıdısınde tekrarlanan ve sureklı basına kakılanan bısey oldugunu ınsan sureklı suphe ıle nasıl bu yolda yurur??tabıkı baska drlarada gıdıcem baska turlusu cahıllık olur bu asamada...ama sonucata can sıkıyor mu sıkıyorr dılerım allahtan hepımz saglıklı bı sekılde yolun sonuna varırız..hepınızı opuyorummm
merhaba yenı uye oldum bende bugun tam 16 haftalık hamılyım ılk bebebk ıns. ama aranızda benım gıbı kanaması olan varnı 15+3 ıken yanı gecen persembe den berıdr pembe akıntım var kasıkk agrısı ıle. ıgne vurdrk 3 gun ara ıle ve progestan hap alıyorum ne aman bıter sızce
canım, tabiki sıkılıyorsun, üzülüyorsun... biz doktorunun sana yaşattığına üzülüyoruz... Allah hiç birimizi evladımız ile ağlatmasın inşallah.
seneye bu zamanlar kuzularımız yanımızda bu günleri gülerek analım inşallahh...
cok heyecanlı olcak seneye buzamanlar nerdeyse 5-6 aylık olcaklar ve bugunleri unutacagız inş güzel anılarla anıcaz hamileliğimizi
cok heyecanlı olcak seneye buzamanlar nerdeyse 5-6 aylık olcaklar ve bugunleri unutacagız inş güzel anılarla anıcaz hamileliğimizi
hoşgeldiniz kuzucuğunla aramıza:)) kanama maalesef olabiliyor gebelikte... progestan iğne mi vurdu doktorun? bu aşamada ayaklarını uzatıp yatacaksın, progestan da alıyorsun, geçer inşallah tez vakitte.
ınsallahh yaaa...usutumuze dusen herseyı yapacagız gerısı allahtann artık...kapatalım bu sıkıcı konuyu aynen devam:)
kesinlikle öyle... yorgun olacağız belki, bu sefer başka endişelerimiz olacak ama ilk adımlarını, ilk kelimeleri... paylaştıkça yine böyle güçlü olucağız:))
2012 eylül anneleri, bakımlı, güzel, neşeli, akıllı ve becerikli annelerden oluşuyor kızlar... herşeyi hallederiz biz :))
10 dk dan evvel özel mesaj atamıyorum. ben şey ettim oraya, şey etmelerini bekliyorum :)
slm kızlar ;
geçmişi çok fazla okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla çoğunuz mutlusunuz , sağlıklısınız sevindim sizin adınıza.
e_motion biraz üzülmüş sanırım , umarım buna sebep olan şey neyse hemen geçer gider.
bize gelince ; kanamamız tam bitti derken pazar günü yine aynı şekilde kanama geçirdim. p.tesi sabah hemen doktorumuza gittik, çok şükür yine yaşama tutunmuş bebeğim, parmağını emiyodu. bu kanamaların sebebi olarak, damarlarımın çok hassas olduğunu ve muhtemelen rahmim hızla büyüdüğü için , rahim ağzında bir damarda çatlama olduğunu ,kanamanında bu damardan geldiğini söyledi doktorum. ama tabi buda sadece bir tahmin, net olarak bilinemiyor sebebi.tuvalete gitmek haricinde kalkmamamı söyledi, oturmak bile yasak.eğer yine kanama olursa hemen gel dedi, şimdiye kadarki kanamalarda bebeğe birşey olmaması bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmiyormuş. şimdi her sabah eşim güvercin besler gibi başucuma yiyeceklerimi, suyumu koyup işe gidiyor, öğle arasında gelip tazeliyor, artık hayalde kuramıyoruz bebeğimizle ilgili.eğer birşey olursa sonradan daha çok üzülmemek için yokmuş gibi davranıyoruz.ilk zamanlar daha çok üzülüyodum ama artık kendimide bebeğimide tamamen Allaha bıraktım,ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın.sizleri üzmek asla istemem , sadece sağlıkla gözlerimizi açtığımız her sabah için şükretmeyi unutmayalım, ben herşeye rağmen bunu yapıyorum.
kesinlikle öyle... yorgun olacağız belki, bu sefer başka endişelerimiz olacak ama ilk adımlarını, ilk kelimeleri... paylaştıkça yine böyle güçlü olucağız:))
2012 eylül anneleri, bakımlı, güzel, neşeli, akıllı ve becerikli annelerden oluşuyor kızlar... herşeyi hallederiz biz :))
slm kızlar ;
geçmişi çok fazla okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla çoğunuz mutlusunuz , sağlıklısınız sevindim sizin adınıza.
e_motion biraz üzülmüş sanırım , umarım buna sebep olan şey neyse hemen geçer gider.
bize gelince ; kanamamız tam bitti derken pazar günü yine aynı şekilde kanama geçirdim. p.tesi sabah hemen doktorumuza gittik, çok şükür yine yaşama tutunmuş bebeğim, parmağını emiyodu. bu kanamaların sebebi olarak, damarlarımın çok hassas olduğunu ve muhtemelen rahmim hızla büyüdüğü için , rahim ağzında bir damarda çatlama olduğunu ,kanamanında bu damardan geldiğini söyledi doktorum. ama tabi buda sadece bir tahmin, net olarak bilinemiyor sebebi.tuvalete gitmek haricinde kalkmamamı söyledi, oturmak bile yasak.eğer yine kanama olursa hemen gel dedi, şimdiye kadarki kanamalarda bebeğe birşey olmaması bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmiyormuş. şimdi her sabah eşim güvercin besler gibi başucuma yiyeceklerimi, suyumu koyup işe gidiyor, öğle arasında gelip tazeliyor, artık hayalde kuramıyoruz bebeğimizle ilgili.eğer birşey olursa sonradan daha çok üzülmemek için yokmuş gibi davranıyoruz.ilk zamanlar daha çok üzülüyodum ama artık kendimide bebeğimide tamamen Allaha bıraktım,ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın.sizleri üzmek asla istemem , sadece sağlıkla gözlerimizi açtığımız her sabah için şükretmeyi unutmayalım, ben herşeye rağmen bunu yapıyorum.
slm kızlar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?