2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy şu doktorlar yokmu onlarlada olmuyo onlarsızda bide dr erkekse ntam kaz kafalı ve duygusuz oluyorlar hep kadın dr gitmek istediğm bu yüzden eeee noldu mecburen erkek dr gidiyorum

Canım kendini ve bebişini üzme, başka bir doktora görünmeyi düşünmekle çok iyi ediyorsun..
Bende de doktorlara karşı bi gıcıklık ve güvensizlik durumu var.. Çok iyidir diye dillendirilen bi doktor daha 3. ayımda normal doğum istiyorum diyince, sezeryan olmam yönünde telkinlerde bulundu.
İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alıp, bunlara gülüp geçer ve bi küfür gönderirsin o doktora canım.

olur mu canım burada mutluluklarımızı da üzüntülerimizi de herşeyi paylaşıyoruz, dediğin gibi insan başına gelmeden anlayamıyor bence de, seni en iyi bu tarz bişey yaşamış biri anlar, benim de hamileliğimin başında ilk gittiğim doktor boş gebelik dedi, kese var içinde bebek yok dedi cuma günüydü hiç unutmam, pazartesi gel tekrar bakalım kürtaj gününe karar verelim dedi, hayatımdan iki gün çaldı benim. ctesi pazar hep ağladım birşey yiyemedim sıkıntıdan sigara ble içtim düşün yani, sonra ptesi gittik bebeği gördü kadın, ben de tabi bi daha gitmedim o doktora. çok zor şeyler bunlar ama biraz kaderci olmak lazım sen 1-2 doktora daha danış gerisi allahtan artık, herşey hayırlısı, kaderimiz güzel olsun inş.

arkadaslara katılıyorum canım sen doktorunu bırak ve sakın üzme kendini odun herif nerden anlar senin psikolojini sen ve bebeğin cok iyi bunun keyfini cıkart

merhaba yenı uye oldum bende bugun tam 16 haftalık hamılyım ılk bebebk ıns. ama aranızda benım gıbı kanaması olan varnı 15+3 ıken yanı gecen persembe den berıdr pembe akıntım var kasıkk agrısı ıle. ıgne vurdrk 3 gun ara ıle ve progestan hap alıyorum ne aman bıter sızce

hepınıze ayrı ayrı tsk ederım...yanımda oldugunuzu her zaman hıssedıyorum ben aılemle bıle paylasmadıgım seylerımı yerı geldı burada paylastım..bazı seylerı buyutmek ıyı deıl bende ole yaptım soledım bekledım allaha ınandım..dusunun her dr a gıdısınde tekrarlanan ve sureklı basına kakılanan bısey oldugunu ınsan sureklı suphe ıle nasıl bu yolda yurur??tabıkı baska drlarada gıdıcem baska turlusu cahıllık olur bu asamada...ama sonucata can sıkıyor mu sıkıyorr dılerım allahtan hepımz saglıklı bı sekılde yolun sonuna varırız..hepınızı opuyorummm

canım, tabiki sıkılıyorsun, üzülüyorsun... biz doktorunun sana yaşattığına üzülüyoruz... Allah hiç birimizi evladımız ile ağlatmasın inşallah.

seneye bu zamanlar kuzularımız yanımızda bu günleri gülerek analım inşallahh...

hoşgeldiniz kuzucuğunla aramıza:)) kanama maalesef olabiliyor gebelikte... progestan iğne mi vurdu doktorun? bu aşamada ayaklarını uzatıp yatacaksın, progestan da alıyorsun, geçer inşallah tez vakitte.

cok heyecanlı olcak seneye buzamanlar nerdeyse 5-6 aylık olcaklar ve bugunleri unutacagız inş güzel anılarla anıcaz hamileliğimizi

cok heyecanlı olcak seneye buzamanlar nerdeyse 5-6 aylık olcaklar ve bugunleri unutacagız inş güzel anılarla anıcaz hamileliğimizi

kesinlikle öyle... yorgun olacağız belki, bu sefer başka endişelerimiz olacak ama ilk adımlarını, ilk kelimeleri... paylaştıkça yine böyle güçlü olucağız:))

2012 eylül anneleri, bakımlı, güzel, neşeli, akıllı ve becerikli annelerden oluşuyor kızlar... herşeyi hallederiz biz :))

hoşgeldiniz kuzucuğunla aramıza:)) kanama maalesef olabiliyor gebelikte... progestan iğne mi vurdu doktorun? bu aşamada ayaklarını uzatıp yatacaksın, progestan da alıyorsun, geçer inşallah tez vakitte.

tesekkurle turamitrdoktor kız cınsıyetıne dedı. kanama ıcınde baska bır doktor ıle gorustum. senın dusuk tehlıken yokkı dedı. kendı doktorum ıse dusuk tehlıkse wae dedı . rahim agzı 3 cmm ımıs .dahada ınerse 3 cm nın altına risklı dedı.

benım gıbı olan warmı aranızda.

ınsallahh yaaa...usutumuze dusen herseyı yapacagız gerısı allahtann artık...kapatalım bu sıkıcı konuyu aynen devam:)

cok güzel olcak hersey Allahım tüm bebekleri korur

slm kızlar ;

geçmişi çok fazla okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla çoğunuz mutlusunuz , sağlıklısınız sevindim sizin adınıza.

e_motion biraz üzülmüş sanırım , umarım buna sebep olan şey neyse hemen geçer gider.

bize gelince ; kanamamız tam bitti derken pazar günü yine aynı şekilde kanama geçirdim. p.tesi sabah hemen doktorumuza gittik, çok şükür yine yaşama tutunmuş bebeğim, parmağını emiyodu. bu kanamaların sebebi olarak, damarlarımın çok hassas olduğunu ve muhtemelen rahmim hızla büyüdüğü için , rahim ağzında bir damarda çatlama olduğunu ,kanamanında bu damardan geldiğini söyledi doktorum. ama tabi buda sadece bir tahmin, net olarak bilinemiyor sebebi.tuvalete gitmek haricinde kalkmamamı söyledi, oturmak bile yasak.eğer yine kanama olursa hemen gel dedi, şimdiye kadarki kanamalarda bebeğe birşey olmaması bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmiyormuş. şimdi her sabah eşim güvercin besler gibi başucuma yiyeceklerimi, suyumu koyup işe gidiyor, öğle arasında gelip tazeliyor, artık hayalde kuramıyoruz bebeğimizle ilgili.eğer birşey olursa sonradan daha çok üzülmemek için yokmuş gibi davranıyoruz.ilk zamanlar daha çok üzülüyodum ama artık kendimide bebeğimide tamamen Allaha bıraktım,ben elimden geleni yapıyorum takdir Allahın.sizleri üzmek asla istemem , sadece sağlıkla gözlerimizi açtığımız her sabah için şükretmeyi unutmayalım, ben herşeye rağmen bunu yapıyorum.

sanada cok gecmıs olsun arkadasımm

evet güzelim çok haklısın hepimiz becerikliyiz :))) bak ben iki iş yapıyorum iki dönüyorum foruma cevap yazıyorum, bi çamaşır seriyorum dönüp cvp yazıyorum, bi yer siliyorum dönüp cvp yazıyorum hahhahahhah valla aştım kendimi hele bebk olunca bakalım nasıl olacak.

geçmiş olsun canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana inşallah annesi

bende o durumdayım esım suyumu yemegımı koydu basucuma okula gıttı benım pembe akıntım war agrı ıle bırlıkte persembeden bu yana onun oncesınde hersey gayet normaldı bu persembe dr a gıttım kızın ıyı dedı. ogun kanama basladı cts gıuttık bebek ıyı dedı dun de bebek gayet ıyı dedı du edelım bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…