e dilse kız ondan olmasınben bu bebeğe bir şey lamadım daha bunlar gene bohçaya girecek saklayacağım erkek olduğu kesinleşirse.... dilsenin çeyiz sandığının dibine koyarım
hmm baktım ama etek o sen etkmi istiyorsun
hmm baktım ama etek o sen etkmi istiyorsun
hahahahaha çok safım ya kız üşenmedin onlarımı çıkardın bohçadan ben senin enerjine hayranım valla.bide yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyorsun nereye gittiği ortada saniye durmuyorsunki.ya dilseyle uğraşır ya kurabiye yapar ya hamburger hazırlar ya bohça indirir oh
yok işte ben pantolonlusunu istiyorumda lcw sitesinde yok.mağazasında belki vardır.başka mağazalarda bu 30 tl ye olan bile 100 tl den aşağı değil.o yüzden pantolonlu varsa onun fiyatıda uygun olabilirdiye düşünüyorum.bu hafta sonu gidip bakarım inşallah.
kızlar moralinizi bozmak gibi olmasında avatarım nasıl:)
bende bahcıvan pantolon istiyorumbana da yazın nerden alcaksınız bana da yazın
araştırıyoruz canım bizde bahçıvan pantolon arıyoruz çok pahalı 120-130 tl.fiyatı uygun yer arıyoruz.lcw fiyatları biraz uygun ama ordada bahçıvan varmı bilmiyoruz gidip bakmak gerek.
günaydın güzel anneler ve bebekleri nasıslınız benim üstüm de bugun kırgınlık var kursada gitmedim
cok gecmıs olsun cnm inş atlatrsın hemen
ahahahahaha yani sağolll :)) elimde dondurmayla avatara bakınca öyle kalakaldımm :))))
Eki Görüntüle 377357
bu var nasıl hem yazın giymek daha kolay olur
siteye baktım sadece kot elbiseler var inş gelir ben gelene kadar
araştırıyoruz canım bizde bahçıvan pantolon arıyoruz çok pahalı 120-130 tl.fiyatı uygun yer arıyoruz.lcw fiyatları biraz uygun ama ordada bahçıvan varmı bilmiyoruz gidip bakmak gerek.
Eki Görüntüle 377357
günaydın güzel anneler ve bebekleri nasıslınız benim üstüm de bugun kırgınlık var kursada gitmedim
cok gecmıs olsun cnm inş atlatrsın hemen
cok saol canım inş atlatırım
Eki Görüntüle 377357
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?