Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok garip, çok güzel bir duygu onu görmek. İçimde mucizeler olurken ben hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece arasıra biraz mide bulanması. Ama orada muhteşem şeyler oluyor bizim haberimiz yokken...
Merhaba annecikler :)
Ben bugün Zeynep Kamil hastanesine gittim. İkili test için randevu almaya geldim dedim. Onun için randevular bitti 7. hafta randevu almalıydın dedi doktor. Hmm peki dışarıda yaptırırm o zaman dedim. 4 mayısa ayrıntılı doppler ultrason için gel dedi. Mart ayında üçlü test randevusu almak için gel. İkili yerine üçlü yapalım dedi. Ona da tamam dedim. Artık özelde çok uçuk bi rakam verirlerse üçlüye giderim.
Ultrasonda bebeği gördüm. Kocaman olmuş bıdık. Boyu 5,5cm. Bacaklarını kollarını gösterdi doktor. Kafası karnımın sol tarafındaymış :) Ultrasonda bi görünüp bi kayboluyodu ne oluyo şimdi dedim. Zıplıyo çılgın dedi. :) Çok hoşuma gitti. Yattığı yerde zıplıyomuş.
Kalp atışlarını dinledik. Güp güp güp güp vıııyk vıııyk güp güp böyle arada garip sesler çıkıyodu. Neden böyle dedim zıpladığı için dedi. 2dk durması için bekledik sonra bebek durunca tekrar dinledik. Kalp atışları düzgündü. Tam yaramaz benimki. Çok eğlendim bugün ultrasonda :)
L'Odyssée de la Vie - YouTube
Kızlar içinizde neler oluyor merak ediyorsaniz mutlaka izleyin..En basından itibaren cok güzel anlatmıış
merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o kasılmalar normal bıde rahıme bıcak saplanıo gıbı olur korkmayın rahım genıslıo dokuz aya kadar rahım futbol topu buyuklugune ulasıcak kolaymı tabı sıkıntı cekeceksınız normal yanı otururken bıle olur arada ayakta bı anda gelır gecer ama yormayın kendınızı oyle bıseyde bıraz dınlenın gecer
Merhaba annecikler :)
Ben bugün Zeynep Kamil hastanesine gittim. İkili test için randevu almaya geldim dedim. Onun için randevular bitti 7. hafta randevu almalıydın dedi doktor. Hmm peki dışarıda yaptırırm o zaman dedim. 4 mayısa ayrıntılı doppler ultrason için gel dedi. Mart ayında üçlü test randevusu almak için gel. İkili yerine üçlü yapalım dedi. Ona da tamam dedim. Artık özelde çok uçuk bi rakam verirlerse üçlüye giderim.
Ultrasonda bebeği gördüm. Kocaman olmuş bıdık. Boyu 5,5cm. Bacaklarını kollarını gösterdi doktor. Kafası karnımın sol tarafındaymış :) Ultrasonda bi görünüp bi kayboluyodu ne oluyo şimdi dedim. Zıplıyo çılgın dedi. :) Çok hoşuma gitti. Yattığı yerde zıplıyomuş.
Kalp atışlarını dinledik. Güp güp güp güp vıııyk vıııyk güp güp böyle arada garip sesler çıkıyodu. Neden böyle dedim zıpladığı için dedi. 2dk durması için bekledik sonra bebek durunca tekrar dinledik. Kalp atışları düzgündü. Tam yaramaz benimki. Çok eğlendim bugün ultrasonda :)
Slm güzel anneler biz geldik
Dün akşam pazar günü gelen lekelenme için doktora gittim.
Meleğimizin pıtpıtlarını gördümmmm:)çok şükür kalp atışımız başlamışşş
Bugün tam 6+6 yızz![]()
Günaydin anneler:) benim yarin 2 li taramam testim var insallah güzel haberlerle gelirim buraya dua edin kizlar stres oldum valla![]()
Hadi gözün aydın canımmmm,sevindim bi sorun olmadığına...
Boş yere kendini üzmüşsün annesiiii
saol cnm benimm teşekkür ederimm
kızlar öleceğim midemin yanmasından yemin ediyorum ağzımdan zehir geliyor sanki.
göğüs kafesimde ateş yakmışlar boğazlarıma doğru gibi...
ne yapsam bilemedim
muz yedim nette iyi gelir diodu ama?
Canım kaç haftalıksın sen doktorun mide yanmaların için şurup vermedi mi.. Hiç bir yan etkisi olmayan bir şurup var çok iyi geliyor ama kaç haftalıktan sonra kullanılıyor bilmiyorum![]()
7 haftalığım canım ama dün gaz şikayeti sanmıştım ben bu yanmayı...
dün gittim doktorada..
inşallah bu akşam geçer![]()
kızlar öleceğim midemin yanmasından yemin ediyorum ağzımdan zehir geliyor sanki.
ne yapsam bilemedim
Kuyruk sokumuna giren ağrıyı tek bende var sanıyordum. Hamile kalmadan önce de çok fazla iş yapıp yorulunca sağ kalçama ağrı giriyordu kuyruk sokumundan çıkıyordu. Dün biraz yoruldum hem iş yaptım hem doktora gittim sonrada kocamla gezdik eve topallayarak geldim zor yattım ne tarafa yatacağıma karar veremedim ağrıdan. Bir de bel fıtığı var bende küçük ama olsun yine de sıkıntı çıkarıyor kilo da alacaz ki Allah kolaylık versin hepimizi :)
sakızı bi arkadaşım demişti gaz yapar demiştim
şimdi sende dedin
çiğnyorum şuanda
Benim gaz çıkarmamada yardımcı oluyor midem rahatlıyor....
Bide acıktırmasaaa:44:
ne yapsam bilemedim
ne yapsam bilemedim
Eczaneden hemen gviscon surup al bosuna cekme hic bir yan etkiisi yok.banada bugun dr yazdi 3 sise kizimda 10 gunde 7 sise bitiriyordum:)o derece yanma vardi.