2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

başta Bebegini allah sana bağışlasın. Sen taze anne sayılırsın daha :) iyi dileklerin için de çok teşekkürler. Ay kızlar ya geçen kaynanam geldi ya ay evi birbirine kattı gitti ya. :) allahtan ev işini eşim yapıyor. O olmasa ne olurdu halim

Çok garip, çok güzel bir duygu onu görmek. İçimde mucizeler olurken ben hiç bir şey hissetmiyorum. Sadece arasıra biraz mide bulanması. Ama orada muhteşem şeyler oluyor bizim haberimiz yokken...

Canım mrb
yalnış hatırlamıyorsam bugün kontrolün vardı.....
Nası geçti bebiş napıyooooo
Büyümüş mü?
merak ettim canım

Merhaba annecikler :)
Ben bugün Zeynep Kamil hastanesine gittim. İkili test için randevu almaya geldim dedim. Onun için randevular bitti 7. hafta randevu almalıydın dedi doktor. Hmm peki dışarıda yaptırırm o zaman dedim. 4 mayısa ayrıntılı doppler ultrason için gel dedi. Mart ayında üçlü test randevusu almak için gel. İkili yerine üçlü yapalım dedi. Ona da tamam dedim. Artık özelde çok uçuk bi rakam verirlerse üçlüye giderim.

Ultrasonda bebeği gördüm. Kocaman olmuş bıdık. Boyu 5,5cm. Bacaklarını kollarını gösterdi doktor. Kafası karnımın sol tarafındaymış :) Ultrasonda bi görünüp bi kayboluyodu ne oluyo şimdi dedim. Zıplıyo çılgın dedi. :) Çok hoşuma gitti. Yattığı yerde zıplıyomuş.
Kalp atışlarını dinledik. Güp güp güp güp vıııyk vıııyk güp güp böyle arada garip sesler çıkıyodu. Neden böyle dedim zıpladığı için dedi. 2dk durması için bekledik sonra bebek durunca tekrar dinledik. Kalp atışları düzgündü. Tam yaramaz benimki. Çok eğlendim bugün ultrasonda :)

ayy çok tatlıı bişey olcak inşallah..maşallah maşallah :nazar:

L'Odyssée de la Vie - YouTube

Kızlar içinizde neler oluyor merak ediyorsaniz mutlaka izleyin..En basından itibaren cok güzel anlatmıış

Bayıldım...
Ayrıca modelleme ve grafikler de süper olmuş, müzik ayrı bir kahramanlık senaryosu:) çok etkilendim.teşekkür ederim paylaşımın için hemen akşam eşime izleteceğim.

Ve yeni bir endişeye de yol açtı bu video.. Ya o kordona dolanırsa.....:44::44::44:

merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o kasılmalar normal bıde rahıme bıcak saplanıo gıbı olur korkmayın rahım genıslıo dokuz aya kadar rahım futbol topu buyuklugune ulasıcak kolaymı tabı sıkıntı cekeceksınız normal yanı otururken bıle olur arada ayakta bı anda gelır gecer ama yormayın kendınızı oyle bıseyde bıraz dınlenın gecer

arada deneyimli birinin konuya girip hey kendinize gelin normal bunlar demesi çok iyi oluyor bence:)
teşekkürler

Merhaba annecikler :)
Ben bugün Zeynep Kamil hastanesine gittim. İkili test için randevu almaya geldim dedim. Onun için randevular bitti 7. hafta randevu almalıydın dedi doktor. Hmm peki dışarıda yaptırırm o zaman dedim. 4 mayısa ayrıntılı doppler ultrason için gel dedi. Mart ayında üçlü test randevusu almak için gel. İkili yerine üçlü yapalım dedi. Ona da tamam dedim. Artık özelde çok uçuk bi rakam verirlerse üçlüye giderim.

Ultrasonda bebeği gördüm. Kocaman olmuş bıdık. Boyu 5,5cm. Bacaklarını kollarını gösterdi doktor. Kafası karnımın sol tarafındaymış :) Ultrasonda bi görünüp bi kayboluyodu ne oluyo şimdi dedim. Zıplıyo çılgın dedi. :) Çok hoşuma gitti. Yattığı yerde zıplıyomuş.
Kalp atışlarını dinledik. Güp güp güp güp vıııyk vıııyk güp güp böyle arada garip sesler çıkıyodu. Neden böyle dedim zıpladığı için dedi. 2dk durması için bekledik sonra bebek durunca tekrar dinledik. Kalp atışları düzgündü. Tam yaramaz benimki. Çok eğlendim bugün ultrasonda :)

Canım buldum yazmışsın ,ben biraz sabırsızb davrandım sanırımmmm
Bu arada kocaman bi :nazar: bebişineeee
Yazdıkların çok hoşuma gitti zıpır yaramaz beni güldürdü inann
Okurken bende çok eğlendim çok talıymış maşallah annesi,
Alah sağlıklı bi şekilde sana bağışkasın meleğini:emir_bebek:

Slm güzel anneler biz geldik:49:
Dün akşam pazar günü gelen lekelenme için doktora gittim.
Meleğimizin pıtpıtlarını gördümmmm:)çok şükür kalp atışımız başlamışşş
Bugün tam 6+6 yızz:49:

Hadi gözün aydın canımmmm,sevindim bi sorun olmadığına...
Boş yere kendini üzmüşsün annesiiii

Günaydin anneler:) benim yarin 2 li taramam testim var insallah güzel haberlerle gelirim buraya dua edin kizlar stres oldum valla:(

Ay canımmm dualarım seninle,benimde yarın 2 li testim inan bbende çok stresliyim....
Umarım mutlu şekilde dönerizzz, hepimiz

Hadi gözün aydın canımmmm,sevindim bi sorun olmadığına...
Boş yere kendini üzmüşsün annesiiii

saol cnm benimm teşekkür ederimm

kızlar öleceğim midemin yanmasından yemin ediyorum ağzımdan zehir geliyor sanki.
göğüs kafesimde ateş yakmışlar boğazlarıma doğru gibi...
ne yapsam bilemedim
muz yedim nette iyi gelir diodu ama?

Merhaba annişler eskisi gibi sürekli giremiyorum bulantılarm devam ediyor yine ve halsizlik aynen devam :)

Dün kontrolüm vardı aslında ikili tarama testi için gittim doktorum güzelce anlattı ikili taramayı üçlü tarama kapsıyo dedi ayrıntılarını anlattı hem ikilinin hem üçlünün ikili tarama testini yaptırmadık martın 15i gibi üçlü taramayı yaptıracam Allah nasip ederse.

Mide bulantıların azalacak dedi en çok 8-10 arası olurmuş 11. haftadan sonra azalırmış artık 11. haftam bitmek üzere. Kan değerlerim düşük olduu için elevit verdi gün aşırı alabilirsin eğer dedi sebze ceviz falan tüketirsen iki günde bir al dedi. Folik asit ilacın bitince başka ilaç verdi artk o yeterli olmaz demir+ folikasit+b12 içeren bi ilaç verdi mide yanmaları içinde şurup verdi.

Her şey yolunda çok şükür ense kalınlığına baktı 3mmin üzerinde olursa sıkıntılı imiş çok şükür altında bizimki :)

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin...

kızlar öleceğim midemin yanmasından yemin ediyorum ağzımdan zehir geliyor sanki.
ne yapsam bilemedim

Canım kaç haftalıksın sen doktorun mide yanmaların için şurup vermedi mi.. Hiç bir yan etkisi olmayan bir şurup var çok iyi geliyor ama kaç haftalıktan sonra kullanılıyor bilmiyorum :(

Canım kaç haftalıksın sen doktorun mide yanmaların için şurup vermedi mi.. Hiç bir yan etkisi olmayan bir şurup var çok iyi geliyor ama kaç haftalıktan sonra kullanılıyor bilmiyorum :(

7 haftalığım canım ama dün gaz şikayeti sanmıştım ben bu yanmayı...
dün gittim doktorada..
inşallah bu akşam geçer :(

7 haftalığım canım ama dün gaz şikayeti sanmıştım ben bu yanmayı...
dün gittim doktorada..
inşallah bu akşam geçer :(

İnşallah canım ama doktorunu arayıp bilgi alabiliyorsan sor istersen yanmalarım için şurup kullanabilir miyim diye.. çok geçmiş olsun geçer inşallah..

Kuyruk sokumuna giren ağrıyı tek bende var sanıyordum. Hamile kalmadan önce de çok fazla iş yapıp yorulunca sağ kalçama ağrı giriyordu kuyruk sokumundan çıkıyordu. Dün biraz yoruldum hem iş yaptım hem doktora gittim sonrada kocamla gezdik eve topallayarak geldim zor yattım ne tarafa yatacağıma karar veremedim ağrıdan. Bir de bel fıtığı var bende küçük ama olsun yine de sıkıntı çıkarıyor kilo da alacaz ki Allah kolaylık versin hepimizi :)

ne yapsam bilemedim

Canım o mide yanması bende de var yanıyrmmmmmmmm
Sakız biraz iyi geliyor, rahatlıyrm azda olsa.....
yarın doktora gidicem sormayı düşünüyrm
gelince yazarımm burayaa

Kuyruk sokumuna giren ağrıyı tek bende var sanıyordum. Hamile kalmadan önce de çok fazla iş yapıp yorulunca sağ kalçama ağrı giriyordu kuyruk sokumundan çıkıyordu. Dün biraz yoruldum hem iş yaptım hem doktora gittim sonrada kocamla gezdik eve topallayarak geldim zor yattım ne tarafa yatacağıma karar veremedim ağrıdan. Bir de bel fıtığı var bende küçük ama olsun yine de sıkıntı çıkarıyor kilo da alacaz ki Allah kolaylık versin hepimizi :)

Canım bende 2 haftadır ağrıdan ne oturabiliyrm nede ayakta duabiliyrm ancak sağ yada sol kalçamın üzerine yatınca biraz rahatlıyrmm
Ama bugün biraz daha iyiyim sert yerde oturmamak ve çok uzun süreli oturmamak lazımmışş

sakızı bi arkadaşım demişti gaz yapar demiştim
şimdi sende dedin
çiğnyorum şuanda

Benim gaz çıkarmamada yardımcı oluyor midem rahatlıyor....
Bide acıktırmasaaa:44:

Hiç sevmem sakız çiğenemyi ama mecburen bende çiğniyorum arada bir ilk başlarda işe yarardı şimdi ı ı yaramıyor. Leblebbi bulantıya iyi geliyor diye yedim afederisniz kabız yaptı her odada tuzlu çubuk var ani bulantılar için artık tuzlu çubuktan nefret eder duruma geldim ama en iyi o geliyor :)

Gaz çıkarmak içinde soda iyi geliyor :)

ne yapsam bilemedim

Eczaneden hemen gviscon surup al bosuna cekme hic bir yan etkiisi yok.banada bugun dr yazdi 3 sise kizimda 10 gunde 7 sise bitiriyordum:)o derece yanma vardi.

ne yapsam bilemedim

bak elma ye hala geçmez ise eşine şöyle rennie diye mide yanma ilacı var hamile iken kullanma sorunu yok. Inan rahatlatır. Ve bol su ic. Sakin baharatlı şeyler yeme bildiklesin bunlar. Kızımda 9 ay yanma çektim de ben :(

Eczaneden hemen gviscon surup al bosuna cekme hic bir yan etkiisi yok.banada bugun dr yazdi 3 sise kizimda 10 gunde 7 sise bitiriyordum:)o derece yanma vardi.

evet susup çok etkili bende var ama midemi bulandırızor çok benim bende tablet kullaniyorum.

mide şikayeti olan arkadaşlar bende yanma şişkinlik vardı.soda içince rahatladım(doğal maden suyu ama) ya da leblebi çubuk kraker gibi mideyi bastıran şeyler öneririm veya yarım muz.bunlar iyi geliyor(çok fazla muz kabızlık yapıyor)ayrıca muz bebeğe faydalı diye duymuştum.keyfini çıkarın kızlar.arada bizim topiğe de uğrayın

Back
X