canım, o haberi eşim de söyledi bana. ama şimdi ben sürekli o hastaneye gideceksem, doğumu oarada yapacaksam böyle şey yapamam ki... korkarım yani. üff para farkı olabilir derdim o değil ama yeterli bilgi vermiyorlar. yani ben açıkçası şundan şüphelendim, doktorum bana dedi ki "bu ikili test iyi yere yaptırmak gerek. durumun varsa özelde yaptır. ya da zeynep kamilde. bu erdemde yapıyolar ama 300 tl civarı, koşuyolu iyi yapıyor 150 tl civarı adımı verirsen inirim yaparlar" o zaman şüphelenmedim. şimdi acaba günahı boynuna anlaşmalı yerden primi var oraya mı göndermek istiyor diye geçti aklımdan. telefondaki yetkili çok bilgisizdi.... yani kan tahlilli 290tl tahlilsiz 180tl nasıl cevap? kan tahlilinin detayını sorduğumda cevap yok... yani dedim "bu tahlilde zaten benim evvelden yaptırdığım testlerin sonucu ise gerek yok neye bakılıyor ben bakayım yaptıdıklarıma, ense kalınlığı ultrasondan ölçülebiliyorsa kan tahlilinde teyit mi ediliyor başka bir şeye mi bakılıyor" açıkça sordum. cevap yok... kendi de bilmiyor.