2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet esneme hareketi var tek bir karın var oda 5 tane yapıyorsun okadar bende haftada 3 kere yapıp 2 günde yürüyüş planlıyorum yarım saatlik bende yapıyordum ama hamile kalınca bıraktık

ben hamile olduğumu bilmeden yapmıştım bebeği 7 haftalıkken öğrendim hemen bıraktım. bende yürüyüş planlıyorum valla egzersiz yapınca kendimi daha rahat hissediyorum.

Son düzenleme:
bu gün bi kitapta okudum siz egzersiz yaptıkça karın kaslarınız bebeğe masaj yapar o da içerde çok mutlu olur yazıyodu hoşuma gitti benimde :1:

bende kaslarım geriliyordu aynı karın hareketlerinden dolayı ama eger öle ise ne mutlu bize :nazar::nazar:

selam güzel annişler... nasılsınız bakalım? umarım herkes için herşey yolundadır,geçmişe bakamadım çok fazla.. bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim ERKEK.. yani ikinci oğluşum geliyo kısmetse.. hislerim doğru yöndeymiş...herkese sağlıklı şiş göbişler diliyorum.....:nazar:

ben uzun yürüyüş yaptığımda kasık ağrım o kadar artıyor ki... iki büklüm oluyorum dik bile duramıyorum. magnezyuma başladım. ağrım azalırsa gene yürüyüş yapacağım.

ben yarım saat yürüyorum cok zorlamıyorum kendimi benimde arada bi kasıklarım agrıyor ama cok değil ben almadım magnezyum ilacı

ben uzun yürüyüş yaptığımda kasık ağrım o kadar artıyor ki... iki büklüm oluyorum dik bile duramıyorum. magnezyuma başladım. ağrım azalırsa gene yürüyüş yapacağım.

aman uzun yürüyüşlere dikkat dinlene dinlene yürü, geçen eşim beni 1 saat hızlı tempoda yürüttü evin önüne gelince bacağım kasıldı kaldı zor çıktım eve artık akıllandım daha hafiff yürüyorum.

ben 58 kiloyla hamile kaldımşuzn 65 im ... ahhh ne çok kilo aldım böyle.. karnım bayağı bayağı çıkıyor herkes anlıyor hamileliğimi..kızıma hamileyken kimse anlamamıştı hamileliğimi 5 aya kadar 5 ayda hamile pantolonu aldım normal pantalon giyiyordum.bunda bir buçuk aylıkken pantolonlarım olmadı bi de2 ay boyunca acyip mide bulantısı kusma ve mide yanması yaşadım halda akşamlrı kusuyorum..mide rahatsızlığım yiyince hafifliyor biraz durunca acı su yemek boruma doğru çıkıyor tekrar bulantı oluyodu acaba bu yüzden mi çok kilo aldım.. kızımda bulantım daha çoktu ama yiyemiyordum bunda yemezsem daha çok oluyo bulantım ve kusmam... ahh ben ne yapacağım sizleri okudum 600gr alan varmış 2 kilo alan varmış..ne güzel ben niye böyleyimki..
ama benim göbüşüm 1,5 aylıkken çıkıyodu herkes çıktığını söylüyodu...
sitrese girdim şimdi..

ben bide çok yorulmaya başladım evin işini bile zor görüyorum heralde kilodan dolayı..ama bugün çavdar ekmeği yemeye başladım artık beyaz ekmeğe son veriyorum...

benim sol kalçamda batma gibi bi ağrı var adım attıkça batıyo sanki. sizde de var mı öle bişi :26::26:

ben normalde hiç spor yapmam. gebelikte başlamanın sırası değil bari egzersiz yapayım dedim. yürüyüşe çıksam tenha burası.. akşamları eşimle çıktık 1-2 kere yavaş yavaş 1-2saat yürüdüm... ama benim kasık ağrım çok şiddetli.

3-4gün falan ps3de move oyunları var ya ondan oynadım. hem eğlenceli hem kalori yakıyorsun. melb ile zayıfla mı ne öyle bir oyun aldm en son. baya yaktığın kaloriyi hesaplıyor. 30dakikalık hafif bir egzersiz prog ile 100 kalori yakıyorsun... ona geri dönsem iyi olur aslında. mevzu şu kamera seni tanısın diye alana ihtiya. var o alanda benimorta sehpam var ama baya ağır tek kaldırmama imkan yok.. sürekli kenarda tutunca da ev dağınık gibi gözüküyor gözüme...

ben 58 kiloyla hamile kaldımşuzn 65 im ... ahhh ne çok kilo aldım böyle.. karnım bayağı bayağı çıkıyor herkes anlıyor hamileliğimi..kızıma hamileyken kimse anlamamıştı hamileliğimi 5 aya kadar 5 ayda hamile pantolonu aldım normal pantalon giyiyordum.bunda bir buçuk aylıkken pantolonlarım olmadı bi de2 ay boyunca acyip mide bulantısı kusma ve mide yanması yaşadım halda akşamlrı kusuyorum..mide rahatsızlığım yiyince hafifliyor biraz durunca acı su yemek boruma doğru çıkıyor tekrar bulantı oluyodu acaba bu yüzden mi çok kilo aldım.. kızımda bulantım daha çoktu ama yiyemiyordum bunda yemezsem daha çok oluyo bulantım ve kusmam... ahh ben ne yapacağım sizleri okudum 600gr alan varmış 2 kilo alan varmış..ne güzel ben niye böyleyimki..
ama benim göbüşüm 1,5 aylıkken çıkıyodu herkes çıktığını söylüyodu...
sitrese girdim şimdi..

hiç strese girme bence kimin ne kadar alacağı belli olmaz bünyeye göre değişiyo, ilerleyen zamanlarda yediklerine dikkat et çok şekerli yada hamur işi gereksiz bence bol taze sebze yemeği yapmaya çalış hem sebzelerde lif oranı fazla olduğu için vücudunu dengeler. Bir de doktoruna danışabilirsin ben dedim liste verirmisiniz diye şimdi ihtiyacın yok dedi bol sebze meyve ve su dedi.

Back
X