2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu gün bi kitapta okudum siz egzersiz yaptıkça karın kaslarınız bebeğe masaj yapar o da içerde çok mutlu olur yazıyodu hoşuma gitti benimde :1:

ohh ne güzel egzersizlere pilateslere başlanmış, ben bu gidişle yata yata iyice hantallaşıp, kilitlenip doğumda bacaklarımı bile açamıycam sanırım :1:

selam güzel annişler... nasılsınız bakalım? umarım herkes için herşey yolundadır,geçmişe bakamadım çok fazla.. bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim ERKEK.. yani ikinci oğluşum geliyo kısmetse.. hislerim doğru yöndeymiş...herkese sağlıklı şiş göbişler diliyorum.....:nazar:
hayırlı uğurlu olsun oğluşun annesi:nazar:

ben 58 kiloyla hamile kaldımşuzn 65 im ... ahhh ne çok kilo aldım böyle.. karnım bayağı bayağı çıkıyor herkes anlıyor hamileliğimi..kızıma hamileyken kimse anlamamıştı hamileliğimi 5 aya kadar 5 ayda hamile pantolonu aldım normal pantalon giyiyordum.bunda bir buçuk aylıkken pantolonlarım olmadı bi de2 ay boyunca acyip mide bulantısı kusma ve mide yanması yaşadım halda akşamlrı kusuyorum..mide rahatsızlığım yiyince hafifliyor biraz durunca acı su yemek boruma doğru çıkıyor tekrar bulantı oluyodu acaba bu yüzden mi çok kilo aldım.. kızımda bulantım daha çoktu ama yiyemiyordum bunda yemezsem daha çok oluyo bulantım ve kusmam... ahh ben ne yapacağım sizleri okudum 600gr alan varmış 2 kilo alan varmış..ne güzel ben niye böyleyimki..
ama benim göbüşüm 1,5 aylıkken çıkıyodu herkes çıktığını söylüyodu...
sitrese girdim şimdi..

canım bende 66 ile kaldım şu an73 üm:(( kilo muhabbetlerine girmiyorum o yüzden utandım valla 1-2 kiloları görüncee:17:

ohh ne güzel egzersizlere pilateslere başlanmış, ben bu gidişle yata yata iyice hantallaşıp, kilitlenip doğumda bacaklarımı bile açamıycam sanırım :1:

yavaş yavaş başlayınca gerisi gelir en azından :8:
ben hastanede bi kızla tanıştım normalden çok korkyorum o yüzden yürüyüş yapmıyorum demişti. yani sırf sezaryen olmak için egzersizi kesmiş inanamadım ona :53:

ben normalde hiç spor yapmam. gebelikte başlamanın sırası değil bari egzersiz yapayım dedim. yürüyüşe çıksam tenha burası.. akşamları eşimle çıktık 1-2 kere yavaş yavaş 1-2saat yürüdüm... ama benim kasık ağrım çok şiddetli.

3-4gün falan ps3de move oyunları var ya ondan oynadım. hem eğlenceli hem kalori yakıyorsun. melb ile zayıfla mı ne öyle bir oyun aldm en son. baya yaktığın kaloriyi hesaplıyor. 30dakikalık hafif bir egzersiz prog ile 100 kalori yakıyorsun... ona geri dönsem iyi olur aslında. mevzu şu kamera seni tanısın diye alana ihtiya. var o alanda benimorta sehpam var ama baya ağır tek kaldırmama imkan yok.. sürekli kenarda tutunca da ev dağınık gibi gözüküyor gözüme...

canım istersen arastır hamile kursları oluyor pilates ve yoga ordaki egitmenlerle de yapabilirsin

oyunlar için de doktoruna sor canım

yavaş yavaş başlayınca gerisi gelir en azından :8:
ben hastanede bi kızla tanıştım normalden çok korkyorum o yüzden yürüyüş yapmıyorum demişti. yani sırf sezaryen olmak için egzersizi kesmiş inanamadım ona :53:

oda bir enteresanmış yani, sağlıklı hamişlerin egzersiz yapması , yürümesi gayet güzel ve faydalı ama ben yeni kanama geçirdiğim için hep yatmak zorundayım, o yüzden egzersiz falan yapamıyoruz şimdilik.

oda bir enteresanmış yani, sağlıklı hamişlerin egzersiz yapması , yürümesi gayet güzel ve faydalı ama ben yeni kanama geçirdiğim için hep yatmak zorundayım, o yüzden egzersiz falan yapamıyoruz şimdilik.

tabii temkinli ol sen doktorun izin vermedikçe olmaz zaten

çok şaşırdım ben karın hareketlerini yapmaktan sakınıyordum.

ben pek karın çalışmamaya özen gösteriyorum daha küçük çünkü,orda basit hareketleri kastediyordu sanırım tam okuyamadım kitabın adını hatırlarsam yazarım mutlaka. (hamilelik güncesi/alfa yayınları)

Son düzenleme:

bende senin durumundayım dogumdan sonra veriririz bi gayretle önemli olan bebegin saglıklı olması ama bende çok kilo aldım aslında çok abartılı yemedim ama sürekli yatmaktan sistim

ben pek karın çalışmamaya özen gösteriyorum daha küçük çünkü,orda basit hareketleri kastediyordu sanırım tam okuyamadım kitabın adını hatırlarsam yazarım mutlaka. (hamilelik güncesi/alfa yayınları)

dvd de karın hareketlerini topla yapıyor ve ben yapmıyordum onları. Bir de arada konuşuyor da konuşuyor iki saat matın üzerinde onu bekliyorum bazen hareketin ortasında bekliyorum ne diyecek diye.. mızık mızık konuşmasını bitiremiyor. ( biraz sinir oluyorum aslında galiba:1: )

dvd de karın hareketlerini topla yapıyor ve ben yapmıyordum onları. Bir de arada konuşuyor da konuşuyor iki saat matın üzerinde onu bekliyorum bazen hareketin ortasında bekliyorum ne diyecek diye.. mızık mızık konuşmasını bitiremiyor. ( biraz sinir oluyorum aslında galiba:1: )

dvd de ilk bölümü yapıyorum sadece şimdilik yeterli sanırım benim için.
diğer hareketlere bakacağım zaman bende ileri sarıyorum o kısımları :1:

dvd de ilk bölümü yapıyorum sadece şimdilik yeterli sanırım benim için.
diğer hareketlere bakacağım zaman bende ileri sarıyorum o kısımları :1:

ben bugun dvdyi yaptım ve iyi geldi bana 3 aylık bi dönemden sonra az da olsa titretti ama iyi hissettim kendimi bi ara shell stretch yaparken sustu ben orda takıldım zamanla alısırsın paticim :34:

bende senin durumundayım dogumdan sonra veriririz bi gayretle önemli olan bebegin saglıklı olması ama bende çok kilo aldım aslında çok abartılı yemedim ama sürekli yatmaktan sistim

kızlar bişi sorcam 2li tarama sonuç değerlerine göre cinsiyet tahmini nasıl yapılıyodu? doğruluk ppayı var mı?????????*

kızlar bana da pilates cdsi ismi verir misiniz ? Güvenli birşey olmalı. Dilse ile yaparım hergün eşim de yok :) hamilelik pilatesi diye mi satılıyor

Back
X