2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın canım hoşgeldınız:)))))) özledık...
ohhh valla tatıl denız ne guzel canım
bizde dün ogluşumun hastane cantası hazırladık,(hastane cıkısı, zıbınlar,gogus pompası, çıtlıtlı,önlukler, bıberon, emzık,yastık vs. aldık) ama eksıkler var, bez mama ve bana hastabezı pıjama kaldı
masallah cnm cogunu halletmıssınn ... zamanımız daralıo halıyle sıcaklarda bı an once hazır etmek lazım:46::46::46::46:
saol canım ya walla öle hiçç dönesimiz gelmedi:) ayy çok az kaldı yaa artık ağustosun başında komple izne ayrılıyoruz artık...

ewt cnm gercekten dogumaa azkaldı:18::18:

walla canım bende özledim hep acaba neler oluyor şimdi die düşündük kızımla:) ohh canım maşallah hayırlı olsun daha benim çantam falan yok ortada:) ne zaman aldın hafta sonu mu.. onlarda alınır yavas yavas war daha wakit..

:))), benmde hıçbişey yoktu, dun aldık canım, ozellıkle hastane ıcın gereklı olanları aldım, kenarda dursun dıye, dıgerlerı parkyatagı yatagı, uyku setını fılanda, temmuzda alırız nasıpse, evet dun aldık. resımlerı yok sımdı yanmda evden bı ara yuklerım:)..
gogus pompası lansınoh manuelini aldım,
emzık le bıberon chıcco
yastık sevı bebenın bogulma onleyıcı
bakım setinide johnson baby nın aldım.
kıyafetlerıde cok guzel yaa, dogsunlarda sevelım :)))))))))

masallah cnm cogunu halletmıssınn ... zamanımız daralıo halıyle sıcaklarda bı an once hazır etmek lazım:46::46::46::46:

ewt cnm gercekten dogumaa azkaldı:18::18:

en sonunda alabıldım canım, okadarını hazırlamak bıle bı nebze rahattlattı beni:)), ve yakın bıyerden almamıza ragmen piştim resmen, hiç gezılmıyo sıcaklarda
ayy evet yaaa az kaldı bide 37.hfta gıbı yaparsak dogumu 55 gun kaldı :))))))))) boylee düşününce nekdar az

:))), benmde hıçbişey yoktu, dun aldık canım, ozellıkle hastane ıcın gereklı olanları aldım, kenarda dursun dıye, dıgerlerı parkyatagı yatagı, uyku setını fılanda, temmuzda alırız nasıpse, evet dun aldık. resımlerı yok sımdı yanmda evden bı ara yuklerım:)..
emzık le bıberon chıcco

güle güle kullansın canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş... bende göğüs pompasını lansinoh aldım emzik her marka nuby chicco falan 6 tane emziğimiz war:) bakım seti çantalımı nasıl aldın.. ben sana diodum bak 1 günde halledersin die bitti çok şükür...

herkese günaydın kızlar :3: bugünü temizlik günü ilan ettim :27: ev aldı başını gidiyo yaa.. bende daha hastane çantasını fln hazırlamadım temmuzda doktor kontrolünden sonra hazırlamayı düşünüyorum üstelik daha bir sürü eksiğim var ne ara yaparım allah bilir :37:

kızlar bu arada hastane için hasta bezi almayı düşünüyor musunuz yoksa pedler yetermi emin olamadım...

Son düzenleme:
günaydın herkesciklereee biz geldik kızımla:3:
kahvaltı yapıyoruz şimdi siz nasılsınız cemremin teyzeleriii:16:

herkese günaydın kızlar :3: bugünü temizlik günü ilan ettim :27: ev aldı başını gidiyo yaa.. bende daha hastane çantasını fln hazırlamadım temmuzda doktor kontrolünden sonra hazırlamayı düşünüyorum üstelik daha bir sürü eksiğim var ne ara yaparım allah bilir :37:

kızlar bu arada hastane için hasta bezi almayı düşünüyor musunuz yoksa pedler yetermi emin olamadım...
günaydın canım..kolay gelsin..bnm temizlik işim dün bitti ohh rahatım bu hafta :21:ben almıcam ped koydum gerekirse alrım sonra hastaneye sorcam gidince

emzık le bıberon chıcco
iyi hadi gözün aydın canım güle güle kullansın oğluşun :)

güle güle kullansın canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş... bende göğüs pompasını lansinoh aldım emzik her marka nuby chicco falan 6 tane emziğimiz war:) bakım seti çantalımı nasıl aldın.. ben sana diodum bak 1 günde halledersin die bitti çok şükür...

amin canım, hayırlısıyla inşallah... zaten gogüs pompasını sen solemıstın bana, ondan aldım:)), emzıkte bı chıcco bırde wee dı herhlde 2 tane aldık, atmasın agzından velet :))), ve martta dogum yapan arkadasım gogus pompası hastane cantanızda olsun dedı,
johnsan baby de ındırım vardı, urunlerde, cantasız aldım canım,
birde dalının detarjan ve yumusatıcısını aldık...
evet ya, okdarını almak bıle bı nebze rahattı beni:))
tavşanlı bi r tulum aldık, ve sarı alt ust takım, ve onun onunde ne yazıyo ^^ ANNECIGIM biliyomusun, ben BABAMI cok SEVIYORUM^^ Bayıldım ya:) tam tersı yazsaydı daha cok sevıncektım ama yoktu,
ayy bı hevesle tam bır gormemıs gıbı anlattım annemede, sunu surdan bunu burdan, sonrada güldüm halıme,, napıyım ama 10 tane dogurmadımkı bu 11.olsun sakin anlatayım:)))

gunaydın canım, benmde yoktu, hftasonu aldım bende oğlusumun kıyyafet ve esyalarını,, hastane cantamızın cogu hazır en azından, hasta bezı bende almadım

günaydin kizlar tatilden döndüm uzun süre yoktum yeni geldim kac kilo aldiniz ben 73le baslmistm simdi 88:(
hoşgeldin canım..çok almışsın ya naptın sen..tatillerde yedin tabihobidigırtlak seni...15 kilo almışsın 20 yle bitirirsn heralde...daha fazla alma dikkat et...
bende 64 le başladım 70 im şimdi aslında sabah tartıda hep 69.6 falan geliyorumda :21: 70 diyorummmm:1:

amin canım, hayırlısıyla inşallah... zaten gogüs pompasını sen solemıstın bana, ondan aldım:)), emzıkte bı chıcco bırde wee dı herhlde 2 tane aldık, atmasın agzından velet :))), ve martta dogum yapan arkadasım gogus pompası hastane cantanızda olsun dedı,
johnsan baby de ındırım vardı, urunlerde, cantasız aldım canım,
birde dalının detarjan ve yumusatıcısını aldık...
evet ya, okdarını almak bıle bı nebze rahattı beni:))
tavşanlı bi r tulum aldık, ve sarı alt ust takım, ve onun onunde ne yazıyo ^^ ANNECIGIM biliyomusun, ben BABAMI cok SEVIYORUM^^ Bayıldım ya:) tam tersı yazsaydı daha cok sevıncektım ama yoktu,
ayy bı hevesle tam bır gormemıs gıbı anlattım annemede, sunu surdan bunu burdan, sonrada güldüm halıme,, napıyım ama 10 tane dogurmadımkı bu 11.olsun sakin anlatayım:)))

güle güle kullansın canım bizde aynıyız merak etme görgüsüz gibi dawranıyoruz eşimde bende.. hımm bende çantaya koyayım ama hastanede daha güzeli war neden koy dediki acaba.. öfff yesinler babası da görünce sewinmiştir tabii bir ara kıyafetlerimizin fotosunu koyalım bakalım bıdıkların kıyafetlerine.. annem artık kızıyor bana o yüzden pek anlatamıyorum dünyanın ilk doğuracak olanı sen değilsin die.. bu arada canımm tabi sen biirsin de çocuk doktoru bana yumuşatıcı kullanma dedi

günaydin kizlar tatilden döndüm uzun süre yoktum yeni geldim kac kilo aldiniz ben 73le baslmistm simdi 88:(

günaydın hoşgeldin nasıl geçdi tatil.. her bünyenin ve metobolizmanın farklı olduğu için kimseyle kıyaslamamak gerekiyormuş bu hafta doktor öyole dedi bana bende su an için 12 kilo aldım doktorum çok iyi gittiğimizi söyledi.. bazıları 10 kilo alır toplamda bazıları 15 değişir o vucuda göre dedi.. boy ve kütle endeksi gibi bir tablosdu war onu yaptı metobolizma hızımı ölçdü kan alıp, ben hamileliğim boyunca 17 kilo alabilirmişim en fazla.. fazlasını alırsan normal doğum yapamazsın ona göre dedi su an için iyiyiz falan dedi yani sen kimseyi dert etme senn

:16::16::16::16: Biz geldikkkkk :) Rüyamda resmen bebek arabalarıyla boğuştum ya dün araştırdım ya rüyama girdi. Neye kafa yorsam rüyamdada iç içeyim Ya Rabbim bu nasıl bir bilinç altıdır :27::27:

Nasılsınız hatunlar.. Biz iyiyiz ama sandalyede çok oturamıyoruz göbişimiz memişimiz acıyor :1: O yüzden çok kalamıycam... Bu arada dün akşam yüryüşe çıkarken eşimin sandaletlerini giydim çok komikti ama yapacak başka bi şey yok bu hafta içi bakmam lazım kendime sandalet tarzı bişey of ya olmazsa erkek reyonundan alacam :1::1:

güle güle kullansın canım bizde aynıyız merak etme görgüsüz gibi dawranıyoruz eşimde bende.. hımm bende çantaya koyayım ama hastanede daha güzeli war neden koy dediki acaba.. öfff yesinler babası da görünce sewinmiştir tabii bir ara kıyafetlerimizin fotosunu koyalım bakalım bıdıkların kıyafetlerine.. annem artık kızıyor bana o yüzden pek anlatamıyorum dünyanın ilk doğuracak olanı sen değilsin die.. bu arada canımm tabi sen biirsin de çocuk doktoru bana yumuşatıcı kullanma dedi

evet ya, ama benımde anlatasım gelıyo:)))))))
ben cekeyım bı aksam resımlerını, sabahta yayınlarım canım, nasıl minik minik, yerız bız onlarıda kıyafetlerinide:)))
yumuşatıcımı tmm canm, olmassa bız kullanırız,
valla bılmıyorumkı canım, arkadasım istanbulda ozel bı hstanede sezeryan oldu, hastane cantasını sordugum da ılk soyledıgı sey, gogus pompası nı koy dedı...

Back
X