slm kızlar,
hepiniz iyisinizdir umarım

size birşey danışmak istiyorum, çok kararsız kaldım da:18:
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım